KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la nerminh74 » 18 apr 2010, 10:36

dudlas74 je napisao/la:Ne znam stvarno vise sta balite toliko i slinite ovdje na forumima????Jeste li vi navijaci bosne ili niste , vi da ste pravi navijaci rastjerali bi sve ovo , razbjezala bi se i uprava i igraci ali kao sto rekoh DA STE PRAVI NAVIJACI.Problem je sto svi pametuju ovdje, pravi navijaci vode svoj klub, da vode ,sa njima to jest pravim navijacima nema zajebancije ovakve stvari se ne mogu desavati , pravi navijaci ne dozvoljavaju da im se klub i ime ovako sramoti i blati.Oni bi to sve rastjerali pa bi makar juniori gubili al ponosno a ne ovako , sve nekakva imena , igraci dobro placeni a bore se kao preko one stvari i navijaci nista.Pa njima svakom ponaosob treba glavu razbiti kad na trening dodje, da su navijaci pravi onakvi kakvi su svugdje u svjetu ne bi ova zajebancija ovako dugo trajala.Sad vi opet hajte supljirajte ko bi trebao biti sponzor a nije, sta je rekao izvor blizak upravi kluba itd samo znate supljirati i kahve ispijati tipicno bosanski mentalitet i cude se sto nam je sve u onoj stvari.
evo recimo delije su neki navijaci, pokusali 10-tak puta smjeniti upravu KKCZ pa sta bi nista

prosla su vremena kada su navijaci mogli uticati na uprave klubova jer je ovo cista komcijalna kosarka i tu su daleko vaznija poznanstva i poslovne veze navijaci se pitaju manje od 1%
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 18 apr 2010, 11:21

dnalydal je napisao/la:Ej ljudi, mi smo izgubili od vjerovatno najgore ekipe na svijetu. I ej ljudi, nama je najgori igrac na svijetu (tomo) zabio 19 poena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samo toliko
Decko nevidim po kojoj osnovi je TOMO naj slabiji igrac ,,jeli mozda zato sto nije suter ???
pogledaj valorizaciju ako se ne razumijes u kosarku ...
Sjeti se predhodnih sezona protiv Igokeje kada je BEJLI iskljucen ,trener nije uveo MUHU nego je uveo TOMU da zavrsi utakmici ,,,Dali zato sto je naj slabiji ,ili sto nezna osutati ,ili sto mrzi MUHU ???
TOMO JE U BOSNI korektno odigrao svoju poziciju ,a evo nasih sutera sada su pkazali svoj i Tomin KVALITET ...I nemojte srat na nekoga bez razloga ...

samo naprijed
Kontakt:

Post Postao/la samo naprijed » 18 apr 2010, 13:24

Ha u ovom klubu je vec odavno sve naopako jer se u u ovom nasem klubu jednostavno ne dozvoljava pristup istinskim kosarkaskim znalcima jer oni jednostavno ne bi trpili sve marifetluke koji se dogadjaju u ovom klubu. Prvo je Bosna prije nekoliko godina napravila vise nego dobar roster igraca ali je na klupi imala jednog obicnog kloca u liku Bajramovica da bi se ove godine stvari okrenule i doveden je jedan od najboljih mladjih trenera u regiji ali je zato u rosteru bio sve kloc do kloca. Izmjenjeno je 100 igraca u zadnjem periodu i bruka trenera ali uprava je cvrsta ko beton i ako je Imamovic taj strucnjak koji treba da odluci koliko je stucan jedan trener ili jedan igrac samo zato sto namice pare, **** tu Bosnu. Akou klubu se postavljaju da vode glavnu rijec jedan propali igrac Konakovic pa poslije njega Bukva onda je to vec dno dna. Jedini pozitivan potez je dovodjenje Seje Bukve u klub i izbacivanje Parezanina u prvi plan.
Dalje koji se to maldi talenti vise spominju u klubu. Nema to Bosna niti je ikada imala osim dva igraca koje je klubu poklonio Rus,Djedovica i Zimica od kojih je ovaj prvi zahvaljujuci svojoj sportskoj drskosti uspio a ovaj drugi zahvaljujuci svojoj pospanosti i neznanju Bajramovica po svoj prilici zavrsio svoju karijeru. Kazu Pasalic talenat!!!! Jeste ali za Vogosce i za ove nase jadne lige. Talenta treba znati napraviti i talenat mora imati u sebi ono sto ima Djedovic a Pasalic i ostali mladji igraci to nemaju niti u mislima. Ja sam jednostavno bio siguran da ce Bosna izgubiti sinocnu utakmicu i da ce im upravo Tomovic doci glave koji je recimo za Pasalica extra klasa jer Pasalic jedino sto zna je pogoditi tricu ali posto nema dovoljno velika muda koristi je samo kad oko njega na 5 metara nema nikoga.
Nema nista od Bosne i sa tim se trebamo svi pomiriti jer se uspjehu mogu nadati samo oni koji prave mlade igrace ili oni koji znaju potrositi pare na prava pojacanja i prave trenere.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 apr 2010, 13:43

CP3 je napisao/la:
dnalydal je napisao/la:Ej ljudi, mi smo izgubili od vjerovatno najgore ekipe na svijetu. I ej ljudi, nama je najgori igrac na svijetu (tomo) zabio 19 poena :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: samo toliko
Decko nevidim po kojoj osnovi je TOMO naj slabiji igrac ,,jeli mozda zato sto nije suter ???
Sjeti se predhodnih sezona protiv Igokeje kada je BEJLI iskljucen ,trener nije uveo MUHU nego je uveo TOMU da zavrsi utakmici ,,,Dali zato sto je naj slabiji ,ili sto nezna osutati ,ili sto mrzi MUHU ???
TOMO JE U BOSNI korektno odigrao svoju poziciju ,a evo nasih sutera sada su pkazali svoj i Tomin KVALITET ...I nemojte srat na nekoga bez razloga ...
nerminh74 je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:Ne znam stvarno vise sta balite toliko i slinite ovdje na forumima????Jeste li vi navijaci bosne ili niste , vi da ste pravi navijaci rastjerali bi sve ovo , razbjezala bi se i uprava i igraci ali kao sto rekoh DA STE PRAVI NAVIJACI.Problem je sto svi pametuju ovdje, pravi navijaci vode svoj klub, da vode ,sa njima to jest pravim navijacima nema zajebancije ovakve stvari se ne mogu desavati , pravi navijaci ne dozvoljavaju da im se klub i ime ovako sramoti i blati.Oni bi to sve rastjerali pa bi makar juniori gubili al ponosno a ne ovako , sve nekakva imena , igraci dobro placeni a bore se kao preko one stvari i navijaci nista.Pa njima svakom ponaosob treba glavu razbiti kad na
trening dodje, da su navijaci pravi onakvi kakvi su svugdje u svjetu ne bi ova zajebancija ovako dugo trajala.Sad vi opet hajte supljirajte ko bi trebao biti sponzor a nije, sta je rekao izvor blizak upravi kluba itd samo znate supljirati i kahve ispijati tipicno bosanski mentalitet i cude se sto nam je sve u onoj stvari.
evo recimo delije su neki navijaci, pokusali 10-tak puta smjeniti upravu KKCZ pa sta bi nista

prosla su vremena kada su navijaci mogli uticati na uprave klubova jer je ovo cista komcijalna kosarka i tu su daleko vaznija poznanstva i poslovne veze navijaci se pitaju manje od 1%
Kakva crna komercijalna kosarka sa 50 navijaca u dvorani. Valjda je interes potencijalnih sponzora puna dvorana,a to se moze postici samo dobrim rezultatima. Samo kod nas moze neko misliti da se komercijalna kosarka odnosi na poznanstva,a ne na publiku i sponzore

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 apr 2010, 14:16

Ja mislio zaje*ancija da je Zrinjski dobio Bosnu. Šta reći nego sramota.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 apr 2010, 15:14

Neno javi se , šta je sa ovim optužbama jeli moguće da je istina ovo što Bukva priča , očito cilja na Feliksa,Rakočevića..... i ne znam na još koga . Daj malo pojasni situaciju jer znam da ti znaš što je bilo .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 18 apr 2010, 15:25

CP3 je napisao/la:
Dečko, aj' se ti opismeni :D

Moja izjava je bila u afektu, priznajem. Tomo jeste katastrofa igrač, ali daleko od toga da kod nas nema slabijih, eto ti Pašalić prvi, u tome se slažemo....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 18 apr 2010, 15:38

Frapiran sam učinkom i odnosom kompletne ekipe!”, rekao je Admir Bukva, “Nije mi jasno da se odnos prema igri može tako promijeniti iz minute u minut. U ovom trenutku još uvijek istražujemo razloge poraza, ali i cjelokupnog stanja u ekipi, ali kad prikupim dokaze obećavam da je onaj ko je vlastite ili neke tuđe interese, nadredio interesima kluba, završiti svoju košarkašku karijeru.”, ljut je direktor KK Bosna.

“Sumnjam na ono najgore. ‘Prodaja’ je teška riječ, ali ja se ne libim da je upotrijebim. Moramo otkriti koji su razlozi ovako slabe igre, a kada to učinimo naši koraci biće drastični. Iako je završen prelazni rok i ne možemo dovesti nove igrače u ekipu, razmišljamo i o tome da neke igrače otpustimo, jer ni u kom slučaju nisu opravdali novac koji je uložen u njih, niti epitet pojačanja pod kojim su obukli bordo dres!”, kategoričan je Bukva.

Opet laže po uzoru na svoga predsjednika.Ništa se po običaju neće promijeniti.Ovaj glupan prvo treba otpustiti sebe.Treba povesti sa sobom Nihada i Miškove kvaziigrače i tamo negdje neka formiraju svoj klub i neka se zajebavaju do mile volje.Ima li ova bagra imalo morala i ljudskog dostojanstva?

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 apr 2010, 15:44

Denizmare je napisao/la:
CP3 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:Ne znam stvarno vise sta balite toliko i slinite ovdje na forumima????Jeste li vi navijaci bosne ili niste , vi da ste pravi navijaci rastjerali bi sve ovo , razbjezala bi se i uprava i igraci ali kao sto rekoh DA STE PRAVI NAVIJACI.Problem je sto svi pametuju ovdje, pravi navijaci vode svoj klub, da vode ,sa njima to jest pravim navijacima nema zajebancije ovakve stvari se ne mogu desavati , pravi navijaci ne dozvoljavaju da im se klub i ime ovako sramoti i blati.Oni bi to sve rastjerali pa bi makar juniori gubili al ponosno a ne ovako , sve nekakva imena , igraci dobro placeni a bore se kao preko one stvari i navijaci nista.Pa njima svakom ponaosob treba glavu razbiti kad na
trening dodje, da su navijaci pravi onakvi kakvi su svugdje u svjetu ne bi ova zajebancija ovako dugo trajala.Sad vi opet hajte supljirajte ko bi trebao biti sponzor a nije, sta je rekao izvor blizak upravi kluba itd samo znate supljirati i kahve ispijati tipicno bosanski mentalitet i cude se sto nam je sve u onoj stvari.

Kakva crna komercijalna kosarka sa 50 navijaca u dvorani. Valjda je interes potencijalnih sponzora puna dvorana,a to se moze postici samo dobrim rezultatima. Samo kod nas moze neko misliti da se komercijalna kosarka odnosi na poznanstva,a ne na publiku i sponzore
znasli ti sta je komercijalna kosraka?
upravo cinjenica da nema vise od 300 (nikad ispod tog broja nije bilo) navijaca a da klub opet ima milionske sponzore je komercijala, ne u pozitivnom smislu, nego na bosanski nacin, vecina sponzora je tu po politickoj liniji, a najveci dio uprave KK Bosne je tu da bi sto vise uscario od toga
prema tome da nama ni jedan navijac BH Telecom ce morati dati pinku i jos neki, a neki ce i dalje uzimati igrace koji ce za njih imati astronomske ugovore od kojih ce naravno dobar procenat ici drugim ljudima!!!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 apr 2010, 18:17

Naravno da znam,ali ti ne znas,jer to o cemu ti pricas se ne zove komercijalna kosarka prijatelju nego lopovluk,mito i korupcija. Jedno sa drugim nema nikakve veze. Komercijalna kosarka je da te ne zanima ko daje lovu,zna se kako se dijeli dobit i kako se lova zaradi,a to je rezultatima koji potom privlace publiku...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 apr 2010, 19:23

Denizmare je napisao/la:Naravno da znam,ali ti ne znas,jer to o cemu ti pricas se ne zove komercijalna kosarka prijatelju nego lopovluk,mito i korupcija. Jedno sa drugim nema nikakve veze. Komercijalna kosarka je da te ne zanima ko daje lovu,zna se kako se dijeli dobit i kako se lova zaradi,a to je rezultatima koji potom privlace publiku...
naprotiv ja veoma dobro znam, a rijec komercialna je namjerno izabrana umjesto rijeci lopovluk i korupcija, a to se zove sarkazam

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 18 apr 2010, 21:31

deniso je napisao/la:Frapiran sam učinkom i odnosom kompletne ekipe!”, rekao je Admir Bukva, “Nije mi jasno da se odnos prema igri može tako promijeniti iz minute u minut. U ovom trenutku još uvijek istražujemo razloge poraza, ali i cjelokupnog stanja u ekipi, ali kad prikupim dokaze obećavam da je onaj ko je vlastite ili neke tuđe interese, nadredio interesima kluba, završiti svoju košarkašku karijeru.”, ljut je direktor KK Bosna.

“Sumnjam na ono najgore. ‘Prodaja’ je teška riječ, ali ja se ne libim da je upotrijebim. Moramo otkriti koji su razlozi ovako slabe igre, a kada to učinimo naši koraci biće drastični. Iako je završen prelazni rok i ne možemo dovesti nove igrače u ekipu, razmišljamo i o tome da neke igrače otpustimo, jer ni u kom slučaju nisu opravdali novac koji je uložen u njih, niti epitet pojačanja pod kojim su obukli bordo dres!”, kategoričan je Bukva.

Opet laže po uzoru na svoga predsjednika.Ništa se po običaju neće promijeniti.Ovaj glupan prvo treba otpustiti sebe.Treba povesti sa sobom Nihada i Miškove kvaziigrače i tamo negdje neka formiraju svoj klub i neka se zajebavaju do mile volje.Ima li ova bagra imalo morala i ljudskog dostojanstva?
Prvo bi njega smjenio pa onda sve ostale ....
Gdje je direktor KANTA i firma je pred stecajem...
Treba neko da im se najebe majke pa da se upisaju od straha ,,e to je direktor ,a ne ovaj mlakonja ...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 18 apr 2010, 22:25

Pa ljudi oni su tu za PARE ,a ne iz ljubavi ,sta vam je ??
Navijaci to je ljubav ,a igrac je tu za ugovor i postuje ga onoliko koliko je profesionalac ...
Kakvu bi mi ekipu sastavili kada imamo PAR talenata ,a ako je pravi talenat i pravi profesionalac poput Teletovica ,ili K .Bajramovica on nece igrati ovdje nego u Euro L...

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 18 apr 2010, 22:47

:D :lol: :lol: :D

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 18 apr 2010, 22:55

E vala iskreno navijac sam Bosne...al volio bih da ovu sezonu neodemo u NLB zbog ovako grozne sezone i nismo ni zasluzili treba cistku napraviti, pa onda nesto ocekivati, bolje da igramo ULEB cup sa novim igracima, nego sa ovim jadovima(cast izuzetcima)...SVe otpustiti osim Rakocevica i Pašalića!
mB!

juan
Kontakt:

Post Postao/la juan » 18 apr 2010, 23:36

Ma sta se bunite i vi, vidi se da je tekma prodana.
Valjda opet kasne plate, pa malo da ovako zarade nase bitange!!

Neznam Nermine dal se sjecas starog foruma, prije nekih 3-4god kad sam rekao da je Imamovic najveci grobar Bh-Kosarke! Pa me ljudi zamal kastrirase radi te izjave, jer je on kobajagi digao Bosnu iz pepela, aha....

Steta sto imadoh onomad pravo...

jos jedna info, citam na text, da se razgovaralo sa ikonicem, bavcicem i jos nekim, eto ko da se vrate u Bosni. Samo da javim da je cista laz. Bavke mi potvrdio, sa absolutno niko ga nije kontaktirao kamoli pricao snjim....

tuzbo i zalosno na sta pade ova Bosna nasa.....

samo naprijed
Kontakt:

Post Postao/la samo naprijed » 18 apr 2010, 23:42

vagabundo-fcl je napisao/la:.
Al su ti FAKTI u P.M..... Kosarka se kao i svaki drugi sport igra za pare i to jedan od nacina na koji ljudi obezbjedjuju svoju egzistenciju. Ovo sto Bukva lupa nema veze sa pamecu jer ako je neko prodao Bosnu prodali su je on, Dino, Imamovic i ovi uhljupi sto se stalno motaju oko njih kao guzne muve i gdje god na internetskom nebu napises bilo sta protiv ovih osoba odmah se pojave da stanu u njihovu odbranu. Nema tu vise matematike, niti jednacina sa x,y,z nepoznatih. Prvo ide kvalitetan trener a onda igraci koje ce on izabrati ali ne kad pocne nova sezona i sve sto iole valja ode na kosarkaskom trzistu. Projebali su para i para dovodeci promasaje promasaja sto pokazuje koliki laici vode KK Bosnu. Inace USD Bosna je jedan bunar bez dna u kojem su decenijama propadali i nisu mogli dobiti sansu mnogi kvalitetni igraci. Nije to samo u kosarci to je skoro pa u svim clanovima USD Bosna izuzev rukometa gdje su jednostavno sabrali i vec godinama igraju u kupu sampiona. Plivacki klub Bosna vodi vodoinstalater ali mu je dobro prezime, gdje je odbojkaski klub Bosna itd itd. Zasto covjek iz Zenice pravi najbolje plivace i zasto Tuzla ima isto tako dobre plivace. Zasto iz Tuzle dolaze stalno najveci kosarkaski talenti.Odgovor je jednostavan: zato sto sa njima rade ljudi koji su iz te struke i zato sto je Tuzla puno manja kosarkaska sredina gdje se moze puno lakse prepoznati talent i posvetiti mu se maksimalna paznja. naravno od ljudi koji imaju oko za to. Zasto u Bosni nema Secera, Tolja, Rusmira, zasto nema Mukija, Sabeta itd itd. Ovih prvih nema zato sto im ovi iz uprave ne daju da uzmu konce u svoje ruke a ovih drugih zato sto nece da petljaju sa lopovima. Jeste Imamovic najvise finansijski zaduzio KK Bosnu ali niko se nije upitao kako taj Imamovic izraste u takvog giganta.
Kako se moglo desiti da jedan nakurnjak Dzindo izbaci istoriju iz KSC Skenderija,izbaci sve sto ima veze sa Bosnom a sad izbacuje sve ostalo da bi uvalio hokejase koji nikad u istoriji Sarajeva nisu osvojili nista u zivotu. Izbacujes 10 skola kosarke, fudbala, odbojke i sta ti ja znam da bi uvalio hokejase za koje igraju oni sto si igrali i prije rata. To je za mene sportski genocid Suada Dzinde i treba ga poslati u Hag ko ratnog zlocinca. Ne zaboravimo da je RIN skola kosarke izbacila naseg najvec dragulja Djedovica i da KSC Skenderija nije prcija Dzinde i SBIH pa da rade sta im je ceif.
Ovo su neki od razloga sto KK Bosna vise nije institucija nego najobicniji klubic na kome ce se jos malo izivljavati ko stigne. Da je bogdo Vule Vukajlovic jos uvijek u Bosni ovo smece ne bi moglo prici a mi bi u punoj skenederiji gledali evropsku Bosnu i evropske ekipe.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 18 apr 2010, 23:50

Nihad Imamović je najveći grobar BH košarke

ima njih još jako puno, ali ovaj je ubjedljivo najveći......

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 apr 2010, 23:50

kksiroki je napisao/la:Neno javi se , šta je sa ovim optužbama jeli moguće da je istina ovo što Bukva priča , očito cilja na Feliksa,Rakočevića..... i ne znam na još koga . Daj malo pojasni situaciju jer znam da ti znaš što je bilo .
ono sto je sigurno i sto ja znam sto posto da tekma nije prodana...jednostavno odron smo i gotovo...za vise sutra jer sad je kasno....ili na PP ces da dobijes.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 19 apr 2010, 03:31

Ma kosarkaski klub Bosna je sramota najveca Sarajeva pa cak i drzave BiH, ovakve rezultate sebi dozvoliti je stvarno van svake pameti.Mislim respekt zrinjskom al prije ove tekme skor zrinjskog je bio 6 utakmica i 6 poraza i onda dobiju Bosnu.Fuj.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.