pozdrav i tebi kralju!potencijal je napisao/la:Pozdrav sa usca rijeke Bosne od velikog navijaca Veleza.
Pokazao se dosada kao odlican, imas i video na ss.ba sa utakmice protiv Sarajeva kad je branio 90 minuta perfektno.apach je napisao/la:brani li i kako ostrakovic ??
jel branio koju utakmicu ?
Jablanicanin, a ne navija za VelezDiNno je napisao/la:kako ste danas izgubili od turbine
ovo 99 % nije vasa prva postava al vam je igra bila totalno jadna.
turbina vas je ajmo reci unistila,momci stvarali prilike i imali par veoma dobrih prilika dok je velez nakon pocetnog vodstva stao a poslije su imali priliku kada jedan vas igrac izlazi 1 na 1 s golmanom i ovaj mu je nekako skida,imali ste jos par prilika al sve je to bilo iz prekida.
jedini koji su dobro odigrali su bili lijevi bocni mislim da su ga vasi navijaci zvali gadzo,stoper neki krupniji duza kosa star, i u sredini broj 6 mislim da mu je ime fadja.ostali su bili katastrofa.golman vam je nedo bog.drugi gol je bio na njegovu dusu i eto
Turbina - Velez 2:1
jbg druze Željo je ŽeljodrH je napisao/la:Jablanicanin, a ne navija za VelezDiNno je napisao/la:kako ste danas izgubili od turbine
ovo 99 % nije vasa prva postava al vam je igra bila totalno jadna.
turbina vas je ajmo reci unistila,momci stvarali prilike i imali par veoma dobrih prilika dok je velez nakon pocetnog vodstva stao a poslije su imali priliku kada jedan vas igrac izlazi 1 na 1 s golmanom i ovaj mu je nekako skida,imali ste jos par prilika al sve je to bilo iz prekida.
jedini koji su dobro odigrali su bili lijevi bocni mislim da su ga vasi navijaci zvali gadzo,stoper neki krupniji duza kosa star, i u sredini broj 6 mislim da mu je ime fadja.ostali su bili katastrofa.golman vam je nedo bog.drugi gol je bio na njegovu dusu i eto
Turbina - Velez 2:1U najmanju ruku smijesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.