Druze, po cemu si ti uspjesniji od Dubravka?
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
A dobro šta očekivati od čovjeka koji je sam izjavio da Sarajevo nije spremno za regionalnu košarku
Igokea ima sezonske po cijeni od 100 KM, takva je bila cijena i za nas ove godine, pretpostavljam da će poskupiti tako da očekujem oko 150 maca

Igokea ima sezonske po cijeni od 100 KM, takva je bila cijena i za nas ove godine, pretpostavljam da će poskupiti tako da očekujem oko 150 maca
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Koliko se Dubravko zalio za pare, najavljivao kule i gradove, na kraju te pare i dobio, ovaj roster ne izgleda nimalo impresivno.Vole ljudi i Atica i Halilovica ali oni nisu gamechangeri na ovom nivu, niko na ovom rosteru osim MOZDa Personsa nije
Jbg ,Atic i Miralem su preko 600K

Nije lako pogoditi amerikance, ovako barem znas na cemu si.
Ko ne riskira ne profitira
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Protiv Mechelena u kvalifikacijama.Iskreno pojma nemam kakvi su , ako ko zna nek napise
Hajde Dubravko 2 3 jaka amerikanca i to je to
Hajde Dubravko 2 3 jaka amerikanca i to je to
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dobra grupa, ako ove prodjemo. Ja grehote Allaha mi sta Dubravko uradi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dobra grupa, ekstra sto nas Murcia odmah potrefi. Daj da kompletiramo ovaj roster i to je to. Jedan grmalj ispod kosa, na fazon ovog sto je dosao u Spartak, strech cetvorka i neko sa poenima u rukama.
Bez obzira na ove ostanke koji mi se ne svidjaju sigurno bi bio respektabilan roster.
Bez obzira na ove ostanke koji mi se ne svidjaju sigurno bi bio respektabilan roster.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Klještan i Jašarević potpisali ugovore sa Bosnom.
Grupa po mjeri dovesti 2-3 kvalitetna pojačanja i može se sa svima igrati.
Grupa po mjeri dovesti 2-3 kvalitetna pojačanja i može se sa svima igrati.
Valjalo bi proci pa da igramo sa Murcijom
jbt ove godine cemo gledat zvezdu buducnost mozda i murciu do prije 2 3 sloboda bila najatraktivniji protivnik

jbt ove godine cemo gledat zvezdu buducnost mozda i murciu do prije 2 3 sloboda bila najatraktivniji protivnik
Pa vecina ekipa nije zatvorila roster jos uvijek, a objektivno Bosni jos 2 igraca nedostaju. Vjerujem da ce to biti u redu, tek sada se otvara trziste igraca, bit ce kvalitetnih amerikanca koji su na summer league
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Odlican zrijeb, jos bolja grupa.
Gledajući jačinu lige, rostere i njihov uspjeh mislim da su na nivou slabijih ABA ekipa, sigurno da nas mogu izbaciti ako ne uđemo ozbiljno u mečeve. Rekao bih 60-40 za Bosnu u šansama.
Nisu oni bez razloga igrali finale protiv Oostendea i bili prvi u grupi u RS. Oostende je tu bez dilemene najjaca ekipa u ligi, ali i ovi su okupili solidan roster. Bacao sam par puta pogled na te utakmice da vidim kako igra mali Bratanovic i vidio da su im Amerikanci kostur ekipe.
Bosna bi trebala biti favorit i uzeti to, pod uslovom da do kraja sklope roster kako dolikuje. S Delalicem, Kovacevicem i Zubcem u bitnim ulogama to sigurno nece postici.
Potencijalna grupa je odlicna. I ovi Poljaci su igrali finale domace lige i zamalo je osvojili. Bugari vjerovatno igraju kvalifikacije za CL, jer su osvojili ligu. Ne znam bas jesu li oni sigurni u ovoj grupi. U svakom slucaju, morali bi se dobiti ovi Belgijanci i osigurati sebi jos minimalno 6 dobrih utakmica.
Bosna bi trebala biti favorit i uzeti to, pod uslovom da do kraja sklope roster kako dolikuje. S Delalicem, Kovacevicem i Zubcem u bitnim ulogama to sigurno nece postici.
Potencijalna grupa je odlicna. I ovi Poljaci su igrali finale domace lige i zamalo je osvojili. Bugari vjerovatno igraju kvalifikacije za CL, jer su osvojili ligu. Ne znam bas jesu li oni sigurni u ovoj grupi. U svakom slucaju, morali bi se dobiti ovi Belgijanci i osigurati sebi jos minimalno 6 dobrih utakmica.
U svakom slučaju postoji i lista ekipa koje su se odlučile da ne igraju FIBA EC ako ispadnu u kvalifikacijama za FIBA LŠ, pa zavisno od toga postoje i šanse da budemo lucky loser u nekom najgorem scenariju i opet igramo ovo takmičenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.