Jel 100% dolaziciza je napisao/la:sta god ti napisem neces vjerovatBurberry46 je napisao/la:izvor?ciza je napisao/la:dolazi vam lendric
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma raskinuli mu ugovorBurberry46 je napisao/la: Jel 100% dolazi
a nekad ga platili miliončić
ovo je patka kao i Rukavina vjerovatno
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hajduk ... 23436.aspx
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
upravo, dosta vise ba sa ovim glupostima.DenchiNL je napisao/la:ma raskinuli mu ugovorBurberry46 je napisao/la: Jel 100% dolazi
a nekad ga platili miliončić![]()
ovo je patka kao i Rukavina vjerovatno
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/hajduk ... 23436.aspx
Ti si opet šampion !
Neko će morati out Sirijac ili Barić ...od viška glava ne boli 
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Baric je jucer igr'o stopera, al' sto kazes neka na svakoj poziciji da ima konkurencije... jedino jos zadnji vezni, ako dodje Lede, dobro dos'o, i centarfor onaj klasicni...Coach22 je napisao/la:Neko će morati out Sirijac ili Barić ...od viška glava ne boli
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Znači Sirijac i golman dolaze , i ako mi je ovo preglupo da golman dodje ,jedino ako će poslije 18 mjeseci potpisati za nas ali i to teško da će se desiti , valjao bi nam Velikonja i jedan centralni vezni poput Grahe ili da dodje Ledeharisfcb je napisao/la:Baric je jucer igr'o stopera, al' sto kazes neka na svakoj poziciji da ima konkurencije... jedino jos zadnji vezni, ako dodje Lede, dobro dos'o, i centarfor onaj klasicni...Coach22 je napisao/la:Neko će morati out Sirijac ili Barić ...od viška glava ne boli
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Znači Sirijac i golman dolaze , i ako mi je ovo preglupo da golman dodje ,jedino ako će poslije 18 mjeseci potpisati za nas ali i to teško da će se desiti , valjao bi nam Velikonja i jedan centralni vezni poput Grahe ili da dodje Lede
[/quote]
koliko znam, pisalo je u Avazu prije neki dan da je poslata papirologija u ministarstvo sigurnosti da se odobri viza momku iz Sirije, i da je s njim zavrseno... poslije 18 mjeseci mu istice ugovor, da li ce ostati il' ne, nema veze, to je ipak golman ciji je transfer iznosio 3 miliona... Najavio je gospodin Ibrakovic zadnjeg veznog u subotu, a sto se tice spica valjda se ceka odgovor Velikonje, jer je sve ostalo do njega...
koliko znam, pisalo je u Avazu prije neki dan da je poslata papirologija u ministarstvo sigurnosti da se odobri viza momku iz Sirije, i da je s njim zavrseno... poslije 18 mjeseci mu istice ugovor, da li ce ostati il' ne, nema veze, to je ipak golman ciji je transfer iznosio 3 miliona... Najavio je gospodin Ibrakovic zadnjeg veznog u subotu, a sto se tice spica valjda se ceka odgovor Velikonje, jer je sve ostalo do njega...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Veliki talenat, a poslali ga na posudbuamypitar je napisao/la:moustapha je napisao/la:S obzirom da smo ostali na samo dva napadaca, mozda je i dobra opcija da se vrati. Treba ce nekada zamjeniti Bilbiju ili Velkoskog, a imace priliku proci kvalitetne pripreme. Mada opet vjerujem da ce ga pokusati poslati na posudbu negdje drugo.
Meni nije jasno da su ga uopste slali na posudbu.Valjda su kontali posto je veliki talenat,da mu je bolje da negdje igra nego da sjedi na klupi.Sto rece sad ga treba vratiti,a dati mu sansu u KUP utakmicama,ako naletimo na neku slabiju ekipu.
Ocito da vam je taj veliki talenat bio teret
NO PYRO NO PARTY
sto se tice alema plakala, on je trebao otici u klub kojem rezultat nije prioritet recimo rudar kakanj,iskra gdje ce sakupiti 15 utakmica, steci iskustva a ne otici u slobodu koja ganja premijer ligu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da, mi njima cinimo uslugu. Da im golman stice iskustvo, a oni njemu placaju platu, sta ti tu nije jasno?fedeltafrotta je napisao/la:ti potenciras da oni vama placaju da igra za vas...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ono najbitnije, SURADNJA, sa cardiffom, pojacanje iz ČELZIJA
Plaćeno obeštećenje za makedonca, bit će i za ovog Sirijca vjerovatno
šlag na tortu bi bio Velinkonja
GOSPODA!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Plaćeno obeštećenje za makedonca, bit će i za ovog Sirijca vjerovatno
šlag na tortu bi bio Velinkonja
GOSPODA!
" onclick="window.open(this.href);return false;
koji idiot, pored svih gluposti koje piše sad je našao i brojati krvne zrnce.feningitm87 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:PL BiH -1 je napisao/la:
Pa forum je da se raspravlja valjda, ili se varam ? Sto se namecete kao da ste vi neki aman zaman vlasnici teme.
Po meni su malo je rec glupi potezi koje je povukla vasa uprava ove zime. Dovodite istrosene igrace, kamarate pozicije, evo dovodite golmana na posudbu koji ce tu biti pola godine, sa kojom svrhom ? Ako mislite da su Baric i Puric igraci za titule, ok. A da ne govorim sto vam u ekipi haj sto nema vase djece, nego sto neko napisa par strana prije nemas kome bajram cestitati. Al eto bar necete imati problem za ramazan da vam neki igrac posti, garant![]()
I za kraj:
[youtube][/youtube]
-
farukzidane
- Kontakt:
Delac u narednih dva tri dana stize u klub,,,ono sto je najbitnije bice na pozajmici od 18mjeseci,,uz sve troskove koji ce i dalje da snosi Fc Chelsea
Ono sto mene licno raduje,,,informacija da ce Kasami ipak uspjeti dobiti vizu za ulazak u ovu drzavu i na taj nacin postati dio kluba,,jer je ova sapunica oko istog,,nazalost,,,jako dugo se otegla,,,,samo se nadam da ce to biti u narednih par dana,, ane mjeseci,,,koliko obicno nasoj administarciji treba da izda bilo koji papir
Ima izgleda i jedna,,,malo losija informacija,,,koja bi mogla da se desi,,,vezano za jos jedno pojacanje,,jer pregoovri idu jako sporo i tesko da ce se neki dogovor desiti,,,,volio bi da budem u krivu.
Ono sto mene licno raduje,,,informacija da ce Kasami ipak uspjeti dobiti vizu za ulazak u ovu drzavu i na taj nacin postati dio kluba,,jer je ova sapunica oko istog,,nazalost,,,jako dugo se otegla,,,,samo se nadam da ce to biti u narednih par dana,, ane mjeseci,,,koliko obicno nasoj administarciji treba da izda bilo koji papir
Ima izgleda i jedna,,,malo losija informacija,,,koja bi mogla da se desi,,,vezano za jos jedno pojacanje,,jer pregoovri idu jako sporo i tesko da ce se neki dogovor desiti,,,,volio bi da budem u krivu.
sjever je napisao/la:Fare imal još šta novo
-
farukzidane
- Kontakt:
Ima,,,ako propadne ovaj transfer,,,sa ovim po meni fenomenalnim igracem,,onda smo najebali,,jer dolazi,,,jedan povratnik,,,a svi znamo kakvi su povratnici u klubrammstein je napisao/la:sjever je napisao/la:Fare imal još šta novo![]()
dobar dobar
Kakav je ovo naslov u novinama, tan za 4 miliona kupio TRAJNA prava upravljanja nad klubom. Kako moze trajna kad je klub udruzenje gradjana i sutra kad se zakon promijeni i postane dionicko drustvo npr. svako ce moci kupiti te dionice i biti vlasnik jer to ide na slobodnu prodaju valjda je takav zakon. Jer ce se mijenjati i pravilnik i sve ovo sto sad postoji u kulubu. ?
Trenutno korisnika/ca: boki86, muhamedhulk, OzmoodPinglewood, PingoFTW i 34 gosta.