English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- superFrankie
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ma ja bih se usudio otici i korak dalje i reci da je Ekitike zapravo najbolji napadac svih vremena
Ja bih se usudio reći da nemaš društva, a možda otišao korak dalje i rekao da te ni mati rodjena ne gotivi nešto baš
United lol
Ako Newcastle pokupi Wissu, teško da će Brentford popustit za Mbuema.
United lol
Ako Newcastle pokupi Wissu, teško da će Brentford popustit za Mbuema.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- JayCatwright
- Kontakt:
Mbeumo bi bio savršeno pojačanje za Chelsea, strašno bi se uklopio
Mislim da će Liverpool sa ovim pojačanjem pokazati da je aktuelni evropski prvak i svjetski viceprvak napravio grešku kada se rješio usluga Etikitea.superFrankie je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:28Ma ja bih se usudio otici i korak dalje i reci da je Ekitike zapravo najbolji napadac svih vremena
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ima li neki igrač da nije rekao NE Unitedu? Favelasi se ne pikaju
Rođen s tobom da budem
Ne znam vala koliko je Utd stvarno bio u utrci za Ekitikea. Trenutno nemamo 5 mil da dodamo za Mbeuma, a kamoli da se natežemo za igrača kojeg će Liverpool platiti 80 mil. Da su odrađene prodaje Garnacha, Rashforda i Antonya, rekao bih da smo tu blizu, ali ovako da nam je Mbeuma završiti nekako, da šta bilo spasimo.
Brentford se sigurno kocka sa opstankom ako i Wissa i Mbeumo napuste klub, s tim da mislim da je Mbeumo bukvalno dogovoren, samo se čekaju detalji isplate i da Utd doda tih 5 mil otrpilike. Wissa je već kritična prodaja za njih. Vidjet ćemo.
Brentford se sigurno kocka sa opstankom ako i Wissa i Mbeumo napuste klub, s tim da mislim da je Mbeumo bukvalno dogovoren, samo se čekaju detalji isplate i da Utd doda tih 5 mil otrpilike. Wissa je već kritična prodaja za njih. Vidjet ćemo.
- JayCatwright
- Kontakt:
nekad si fkt bezobrazan, kako možeš zaboraviti legendarnog lijevog beka Leccea vrijednog 35 miliona funtiFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:00Ima li neki igrač da nije rekao NE Unitedu? Favelasi se ne pikaju
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Quartararo
- Kontakt:
Ovi izgleda stvarno opet žele pauzu od 30+ godina bez titule.TheShed je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:43Mislim da će Liverpool sa ovim pojačanjem pokazati da je aktuelni evropski prvak i svjetski viceprvak napravio grešku kada se rješio usluga Etikitea.superFrankie je napisao/la: ↑17 jul 2025, 12:28Ma ja bih se usudio otici i korak dalje i reci da je Ekitike zapravo najbolji napadac svih vremena
United je zabetoniran dok se ne rijesi pojedinaca, a kako ces se rijesiti utega sa onolikim platama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pravo pitanje je zasto Etikitaka vrijedi vise od Mbeumoa.Poligon10 je napisao/la: ↑17 jul 2025, 13:41Ne znam vala koliko je Utd stvarno bio u utrci za Ekitikea. Trenutno nemamo 5 mil da dodamo za Mbeuma, a kamoli da se natežemo za igrača kojeg će Liverpool platiti 80 mil. Da su odrađene prodaje Garnacha, Rashforda i Antonya, rekao bih da smo tu blizu, ali ovako da nam je Mbeuma završiti nekako, da šta bilo spasimo.
Mislim da ovaj drugi nije celav i ne izgleda kao da ima 35 umjesto 25 godina da bi isao na 100m.

- superFrankie
- Kontakt:
Od intelektualca poput tebe vise nisam ni ocekivao. Jedino sto znas napisati je uvreda, da je bar nesto kvalitetno ne bih nista ni rekao, ovako je malo sramotno
Dječače teška će ti biti srednja škola ako ti je ono uvreda. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mislim da je Utd imao oko 90 mil funti da potroši prije bilo kakve prodaje, a tu su bili planirani Cunha i Delap koji bi zaklopili tu cifru. Nakon što smo izvisili za Delapa, a Mbeuma vjerovatno obrlatili da želi samo nama, ostali smo kratki za tih 30ak mil. Sad je pitanje kakav se dogovor ima sa Brentfordom i da li nas oni mogu čekati da se neko od ovih naših pulena proda pa da se konačno dogovore. Vjerujem i da Mbeumo ima bitnu ulogu jer je rekao da želi samo Utd, što je naravno ponovo šok haha.
Utd je užasan sa izlaznom stratetegijom i ovo već sad postaje ozbiljan teret gdje klub upada u velike probleme zbog smeća kojeg je nakupio. Mislim sami su sebi krivi, ali najgore od svega što ne mogu ni imati bilo kakav pregovarački as u rukavu kad je yebeni Sancho na 250k funti sedmično. Mislim da se mogao makar Garnacho nekome uvaliti jer nije na pretjeranoj plati, ali pretpostavljam da za njega hoće malo bolju cifru pa se natežu. Sve u svemu užasna transfer politika polako uzima maha, a INEOS kako god okrenemo nije najbolji izlaz iz svega ovog.
- superFrankie
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Evo United je opet krenuo po Mbuema
7 hefti se navlačili da bi samo platili opet punu cijenu 

Ja sam kontao da je united rijesio mbuema kad vidim danas ove postove
Ovo vjerovatno znači da je neko blizu prodaje, pretpostavljam Garnacho ili Antony. Nisu se smjeli ranije upustiti bez većih garancija da će prodati nekog. Naravno da je ovo ponovo sve predugo i da su nesposobni, ali tako nam je sad. Vjerujem da bi ovo moglo biti 60 +10 i to u ratama.
Ipak 65+5. To je to što su tražili, ako odbiju ja bih odmah otišao dalje, jer bi fakat bilo previše da nas zavlače i traže više.
Zadnja izmjena: Poligon10, dana/u 17 jul 2025, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Quartararo
- Kontakt: