ramos4 je napisao/la:2 predloga za veceras
Francuska - Dom Reepublika - (52.5) - manje 1.85
Danska - Japan - (59.5) - preko 1.85
Steta
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ramos4 je napisao/la:2 predloga za veceras
Francuska - Dom Reepublika - (52.5) - manje 1.85
Danska - Japan - (59.5) - preko 1.85
Kralj kladionica, svaka castDrinaJedina je napisao/la:Sve prodje u prvih 45 min.zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
Svaka čast majstore!
Svaka čast majstoreLEO10 je napisao/la:Kralj kladionica, svaka castDrinaJedina je napisao/la:Sve prodje u prvih 45 min.zgmiky je napisao/la:Inter M.-Parma oba gol i 3+ 2.15
Inter M.-Parma over 1.5 1.pol. 2.50
Inter M.-Parma oba daju u 1.pol. 4.40
Inter M.-Parma 5+ 5.25
utakmica koja me vuče na golove, mislim da će ih biti, očekujem raspucani Inter koji može sam zabiti 4 ali eto možda i Parma zabije nešto a vjerujem da i hoće, pa eto sretno ako netko isprati nešto od ovoga
Svaka čast majstore!
tan idolu dolazi u sarajevo ba, kupi jos kojeg veznog da budemo sigurni da je dupla kruna tu.vincenttan je napisao/la:ajd rajaNBA
NHL
JEDA LISTIC ZA VECERAS KVOTA 10 dosta
PRVO DA ME KRENE NA KLADARI PA SE VIDIMOHaHu1x2 je napisao/la:tan idolu dolazi u sarajevo ba, kupi jos kojeg veznog da budemo sigurni da je dupla kruna tu.vincenttan je napisao/la:ajd rajaNBA
NHL
JEDA LISTIC ZA VECERAS KVOTA 10 dosta
svidja mi se, vjerovatno pratim i igram jos Jennings 16,5 over i jos cu nes skontatdr.van nostrand je napisao/la:Detroit-Miami under 201,5
Veceras obje ekipe dobrano destkovane... Billups , Bynum i Stuckey out za Detroit a za Miami Wade i Beasley. Od kvalitetnih vanjskih igraca Detroitu ostao samo Jennings ali meni je 17,5 opet povisoko za igrati over.
Doduse, ja sam stavio under na Detroit 98,5 zato jer je na ukupni under pala kvota.
U premieru vec na 196,5dr.van nostrand je napisao/la:Detroit-Miami under 201,5
Veceras obje ekipe dobrano destkovane... Billups , Bynum i Stuckey out za Detroit a za Miami Wade i Beasley. Od kvalitetnih vanjskih igraca Detroitu ostao samo Jennings ali meni je 17,5 opet povisoko za igrati over.
Doduse, ja sam stavio under na Detroit 98,5 zato jer je na ukupni under pala kvota.
Dobili su Minnesotu sinoćBrezovac je napisao/la:Sta mislite ljudi Miami 2, ne bi trebali dvije zaredom izgubit..a imali su fino vremena i za odmorit se, mislio sam to kombinovat sa Jamesom over i nekom od druge dvojce Wade ili Bosh, sta odigrat a ne pogrijesit
Harden je neizvjestanBrezovac je napisao/la:sad zasad digrano Bosh over, James over, Howard over, miami 2 i Huston over 209,5
mozda to pocetka jos staa promijenim al to bi trebalo da bude to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.