Ponuda je odbijena zato što Real ima klauzulu za 50% zarade od budućih prodaja.Juventus have rejected a €60m offer from Liverpool for Alvaro Morata, according to Gazzetta's @carlolaudisa.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus FC
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Svakako se ne moze ni prihvatiti dok je Real vlasnik prava na njega. A i ne bi se ni prihvatila jer je Alvaro sadasnjost i buducnost kluba aBd. Bas je neki dan Marotta picao o tome da ce uciniti sve da se ne vrati u Real.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vec pola godine on cini sve sto je u njegovoj moci kako ga ni jedan tim ne bi zelio u svojim redovima.Pogba je napisao/la:Svakako se ne moze ni prihvatiti dok je Real vlasnik prava na njega. A i ne bi se ni prihvatila jer je Alvaro sadasnjost i buducnost kluba aBd. Bas je neki dan Marotta picao o tome da ce uciniti sve da se ne vrati u Real.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
pametno je ovo sto se nije dao Morata, naci juve bi dobio 30 mil. Jedan njegov gol u narednom krugu LP bi mogao vrijediti tih para.
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Hugo Campagnaro on Mandragora "When I was told that he was 18 I swear I thought it was the typical locker-room joke. I couldn't believe it. He's a boy with enormous potential & with a mentality that is rare for an 18-yr old. Like Thiago Motta? For me Mascherano, who I have also played with for Argentina. Similar tactical wickedness. Juventus have made a great signing and I am convinced that the Bianconero club is also the right place for him."
Pescara pres. Sebastiani on Mandragora "He will set stadiums alight, like Verratti, they have different characteristics but same mentality."
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kwadwo Asamoah se osvrnuo na tešku ozljedu i što za njega znači Juventus.
„Polako sam se oporavio od povrede. Trenutno se trudim da postignem što bolju fizičku spremu i da nabijem što više minuta igre u nogama.“
„Nisam nikada razmišljao da napustim Juventus. Na stranu što b to značilo korak unazad u karijeri, ne vidim nikakav valjan razlog da to uradim. Ovdje sam 4 godine i mogu reći da je ovo najbolji klub na svijetu. Igrač ovdje ne mora da razmišlja ni o čemu sem kako da što bolje radi svoj posao.“
„Bio sam povrijeđen na duži rok a klub mi je cijelo vrijeme davao podršku i bio uz mene i moju obitelj. Tretirali su me kao da sam jedan od najboljih igrača na svijetu, jedan od onih bez koji ne možete, kao što je Messi. Bili su uz mene na mnogo načina i na duži rok. Sada želim da se odužim za ljubav i brigu koju sam dobio.“
„Tek kada dođeš ovdje, kada živiš ambijent Juventusa dan za danom, tek onda shvatiš zašto je ovaj klub legendaran.“

„Polako sam se oporavio od povrede. Trenutno se trudim da postignem što bolju fizičku spremu i da nabijem što više minuta igre u nogama.“
„Nisam nikada razmišljao da napustim Juventus. Na stranu što b to značilo korak unazad u karijeri, ne vidim nikakav valjan razlog da to uradim. Ovdje sam 4 godine i mogu reći da je ovo najbolji klub na svijetu. Igrač ovdje ne mora da razmišlja ni o čemu sem kako da što bolje radi svoj posao.“
„Bio sam povrijeđen na duži rok a klub mi je cijelo vrijeme davao podršku i bio uz mene i moju obitelj. Tretirali su me kao da sam jedan od najboljih igrača na svijetu, jedan od onih bez koji ne možete, kao što je Messi. Bili su uz mene na mnogo načina i na duži rok. Sada želim da se odužim za ljubav i brigu koju sam dobio.“
„Tek kada dođeš ovdje, kada živiš ambijent Juventusa dan za danom, tek onda shvatiš zašto je ovaj klub legendaran.“

Max Allegri
- IlPrincipino
- Kontakt:
Prodati Moratu kako bi doveli Cavania? Sta mislite?
Ja nisam za ovo. Volio bih da Morata ostane.
BTW: Zao mi je sto je Guidolin otisao u Englesku. Moja zelja je bila da on bude trener Juventusove Primavere.
Ja nisam za ovo. Volio bih da Morata ostane.
BTW: Zao mi je sto je Guidolin otisao u Englesku. Moja zelja je bila da on bude trener Juventusove Primavere.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
IlPrincipino je napisao/la:Prodati Moratu kako bi doveli Cavania? Sta mislite?

Taktička varka.Gefufna je napisao/la:Vec pola godine on cini sve sto je u njegovoj moci kako ga ni jedan tim ne bi zelio u svojim redovima.

Btw, priče o opcioniranju igrača Boce kod transfera Teveza su izgleda samo ubleha jer Bentancur prelazi u Real.

I convocati per Lazio-Juventus di Coppa Italia: assenti Evra, Barzagli e Khedira
#MaxOUT
#MaxOUT
Samo se nadam da nije neka povreda Khedire, valjda je samo odmor...
19.01.2016 15:15
Angelici: "Nessuna proposta del Real per Betancur"
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Pronađoh i sjetih se da se ipak to zvanično napisalo u dokumentima prilikom transfera Carlosa:Sissoko je napisao/la:19.01.2016 15:15
Tako da, nešto se čudno dešava.acquisizione da parte di Juventus dei diritti di opzione per l’acquisizione a titolo definitivo a partire dalla stagione 2017/2018, dei diritti pluriennali dei calciatori Rodrigo Bentancur Colman, Franco Sebastián Cristaldo e Adrián Andrés Cubas, a fronte di un corrispettivo di € 1 milione per ciascuna opzione da versare entro il 31 dicembre 2016. Juventus avrà la facoltà di esercitare i suddetti diritti di opzione entro il 20 aprile 2017, a fronte dei seguenti corrispettivi: € 9,4 milioni per Rodrigo Bentancur Colman, € 8,2 milioni per Franco Sebastián Cristaldo e € 6,9 milioni per Adrián Andrés Cubas.
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa mi imamo opciju da ga kupimo za 9,4 miliona. Ako nećemo onda ga može uzeti neko drugi.
★★★
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kada bi konacno neko od ove pacurladije izronioSKY: Juventus bi mogao ponuditi Lucu Marronea u poslovima za Bonazzolia i Pereiru.

InaceOcekivani sastav Juventusa za utakmicu protiv Lazia

btw koliko je klase na ovoj slici auuuu
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Evo i nekakvog Pariginija smo zarobili preko Sassuventusa.
-
- Kontakt:
To onaj iz Peruđe?
- bianconeros
- Kontakt:
Uobce nisam nervozan ili nesto. I s ovom drugom postavom ako smim tako reci izgledamo jaci. Jedini nacin da ispadnemo je da nam sreca okrene glavu
Trebali bi ovo dobiti..

Trebali bi ovo dobiti..
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
- IlPrincipino
- Kontakt:
Postava opet vrlo jaka. Da li ovo znaci da se ide i na kup?Juventus starting XI: Neto, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Zaza, Morata.
- bianconeros
- Kontakt:
Ma mi smo jaki tako da se ne primjeti ko igraIlPrincipino je napisao/la:Postava opet vrlo jaka. Da li ovo znaci da se ide i na kup?Juventus starting XI: Neto, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Sturaro, Marchisio, Pogba, Alex Sandro, Zaza, Morata.

Morata Konacno zabija u inatt chiniu
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.