FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajlijaTM
Re: FK Sarajevo
Eto rekao sam ti, pa da se ne sekiras vise
Mojne mi "Maca" ziv bio, zub me zaboli odma od tuge ko mi se obraca.
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
pa jbg ti došao da pričamoSarajlijaTM je napisao/la:Eto rekao sam ti, pa da se ne sekiras vise

ne brinem se ni 1% kao vi za Delača, ali eto ...
mislim poslovalo se pozitivno pa možete naći zamjenu odmah
sreća

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma u kakvu srž tiDenchiNL je napisao/la:šta je bilo macaSarajlijaTM je napisao/la:Svaku polusezonu je tamo na pripremama pa dodje nazad, kao i obicno
Da mi se vise ne sekirate za Aru![]()
![]()
da nisam malo u srž![]()
![]()
![]()
legitimno se brinemo e baš kao i vi za naše igrače![]()
bila prozivka a njega nemakrenule pripreme a on na klupi juniora L'poola
![]()
nije bitno imate još juniora promovišite još par to vam je isto ba![]()
![]()

SLOBODA NAVIJAČIMA
ne znam ja ba ništaennis je napisao/la: Ma u kakvu srž ti![]()
neupucen si,ili slabo pratis desavanja u nasem fudbalu,nije ovo za tebe

nekom fali odbrana i prvi strijelac

pa dođu pričat o tuđim igračima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma gdje fali,decko totalno si neupucen,skreno si paznju na sebe eto nadam si da si zadovoljan??DenchiNL je napisao/la:ne znam ja ba ništaennis je napisao/la: Ma u kakvu srž ti![]()
neupucen si,ili slabo pratis desavanja u nasem fudbalu,nije ovo za tebe
![]()
nekom fali odbrana i prvi strijelac![]()
pa dođu pričat o tuđim igračima![]()
![]()

Najboljeg napadaca lige Liverpool za nas uigrava za vrijeme pauze no sikiriki,Ara stize u Rovinj.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ne valja se prosipati javnoDenchiNL je napisao/la: ne znam ja ba ništa![]()
![]()
Ja te volim, volim Željo..
Prenosi ga Komazec.gio10 je napisao/la:Ne valja se prosipati javnoDenchiNL je napisao/la: ne znam ja ba ništa![]()
![]()

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Manite se suplje price
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
whahahahahahennis je napisao/la: Ma gdje fali,decko totalno si neupucen,skreno si paznju na sebe eto nadam si da si zadovoljan??![]()
![]()
Najboljeg napadaca lige Liverpool za nas uigrava za vrijeme pauze no sikiriki,Ara stize u Rovinj.
Juniori, Juniori L'poola su u pitanju

a daleko od toga da je najbolji,
eh sad da li se vraća u PL, i da li se vraća vama? to su već špekulacije

a kako ono vi za Mateja?
"a zašto bi ga neko plaćao da igra za vas u PL?"
"ma neće on doći" bla,bla,bla...
whahahahahah
@DenchiNL
Ako ne znas, ili ako neces da napises nesto sto je vezano za nas klub onda Allahati nemoj pisati nikako, jer se zadnja stranica svodi na raspravljanje tebe i jos nekih forumasa o igracu koji ama bas nikakve veze nema sa FK Sarajevo.
Ako ne znas, ili ako neces da napises nesto sto je vezano za nas klub onda Allahati nemoj pisati nikako, jer se zadnja stranica svodi na raspravljanje tebe i jos nekih forumasa o igracu koji ama bas nikakve veze nema sa FK Sarajevo.
-
- Kontakt:
E čuj ''whahahahahaha'' joj ovih novih generacija, ni na facebooku se ne znaju smijati kako treba ccDenchiNL je napisao/la:whahahahahahennis je napisao/la: Ma gdje fali,decko totalno si neupucen,skreno si paznju na sebe eto nadam si da si zadovoljan??![]()
![]()
Juniori, Juniori L'poola su u pitanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kako ono vi za Mateja?
whahahahahah
u pravu si ,hilmo je napisao/la:@DenchiNL
ne mogu pisati dalje o ovome

Ti si totalno neupucen,tvoje pisanje se svodi na provokaciju bez ijedne cinjenice,uzivaj u svom svijetu.DenchiNL je napisao/la:whahahahahahennis je napisao/la: Ma gdje fali,decko totalno si neupucen,skreno si paznju na sebe eto nadam si da si zadovoljan??![]()
![]()
Juniori, Juniori L'poola su u pitanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a kako ono vi za Mateja?
whahahahahah
Mene je nakon zadnjeg tvog posta stid sto sam usao s tobom u rapspravu.
Izvinjavam se svim normalnim forumasima.
SLOBODA NAVIJAČIMA
ne igra u juniorima L'poola?ennis je napisao/la:Ti si totalno neupucen,tvoje pisanje se svodi na provokaciju bez ijedne cinjenice,uzivaj u svom svijetu.DenchiNL je napisao/la: Juniori, Juniori L'poola su u pitanju
Mene je nakon zadnjeg tvog posta stid sto sam usao s tobom u rapspravu.
Izvinjavam se svim normalnim forumasima.
znamo da nije najbolji igrač/strijelac lige ( Wagner)
a ovo treće isto stoji
koja činjenica ne stoji?
i treba da se izvineš i napustiš ovu temu
Ipak sam promašio kad sam rekao da ce golman Delač u subotu doci u Sarajevo.Ipak dolazi sutra,a sletice u 15,30 sati na sarajevski aerodrom. 

- Burberry46
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Ipak sam promašio kad sam rekao da ce golman Delač u subotu doci u Sarajevo.Ipak dolazi sutra,a sletice u 15,30 sati na sarajevski aerodrom.

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Znamo i mi ostali citati novine.amypitar je napisao/la:Ipak sam promašio kad sam rekao da ce golman Delač u subotu doci u Sarajevo.Ipak dolazi sutra,a sletice u 15,30 sati na sarajevski aerodrom.
-
- Kontakt:
Velika je stvar imati golmana sa kojim se niti jedan ne moze porediti u ovoj ligi, cim takvi dolaze znaci da se dizemo polako, ali sigurno