Kad se sjetim pojedinih neznalica koji su sipali drvlje i kamenje na upravu jer nisu prodali Mullera kao on nema šta ponuditi Bayernu.
Ulreich trenutno njemački golman br 1 bez dileme, čovjek brani cijelu sezonu na visokom nivou.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Dat ce on golove, nisam rekao da nece hahah.. Ne znam, meni se svidja kako James igra, ljepota je ga gledati, sa ovim sad sto se raspolaze, realno bi bilo, Müller ako ce vec igrati, onda mjesto Robbena a James na 10..volio bih ja da mene Müller demantuje protiv Reala, ali..odbrana je njihova nesto jaca..Thiago-Martinez vezni red ja ne bih dirao svakak, a ti reci da James ne zasluzuje da igra?coelho41 je napisao/la:Huseinaga brate naš treba li igrat Muller u ovom Bayernu po starim zaslugama?
Đe ne zaslužuje, igrač sezone u Bayernu James Rodriguez. Ribery, James, Muller i Lewa je meni omiljena postava za gledati, našao se tajni recept za Jamesa i Mullera, ali je zeznuto onda igrati sa jednim zadnjim veznim protiv jačih ekipa i to će vjerovatno biti Javi Martinez protiv Reala, a u odbrani daj šta daš.Huseinagic je napisao/la:Dat ce on golove, nisam rekao da nece hahah.. Ne znam, meni se svidja kako James igra, ljepota je ga gledati, sa ovim sad sto se raspolaze, realno bi bilo, Müller ako ce vec igrati, onda mjesto Robbena a James na 10..volio bih ja da mene Müller demantuje protiv Reala, ali..odbrana je njihova nesto jaca..Thiago-Martinez vezni red ja ne bih dirao svakak, a ti reci da James ne zasluzuje da igra?coelho41 je napisao/la:Huseinaga brate naš treba li igrat Muller u ovom Bayernu po starim zaslugama?
To je ono sto ja pricam, ne bih se usudio izaci sa postavom takvom protiv Reala, a ruku na srce, Müller na krilu nije tako dobar kao na ovoj poziciji gdje leti na sve strane..Koliko god to drugi poricali Robben opet ostavlja dosta prostora Kimmicu i odvlaci stalno igrace..ja ni njega ne bih otpisao, bilo kako bilo, nije lako biti pametan..coelho41 je napisao/la:Đe ne zaslužuje, igrač sezone u Bayernu James Rodriguez. Ribery, James, Muller i Lewa je meni omiljena postava za gledati, našao se tajni recept za Jamesa i Mullera, ali je zeznuto onda igrati sa jednim zadnjim veznim protiv jačih ekipa i to će vjerovatno biti Javi Martinez protiv Reala, a u odbrani daj šta daš.Huseinagic je napisao/la:Dat ce on golove, nisam rekao da nece hahah.. Ne znam, meni se svidja kako James igra, ljepota je ga gledati, sa ovim sad sto se raspolaze, realno bi bilo, Müller ako ce vec igrati, onda mjesto Robbena a James na 10..volio bih ja da mene Müller demantuje protiv Reala, ali..odbrana je njihova nesto jaca..Thiago-Martinez vezni red ja ne bih dirao svakak, a ti reci da James ne zasluzuje da igra?coelho41 je napisao/la:Huseinaga brate naš treba li igrat Muller u ovom Bayernu po starim zaslugama?
Koga će bolan rejal pobijedit/izbacit?farinelli123 je napisao/la:Ne berite brigu derani. Pobediće Real u obe utakmice. Oni. Bajern.
Obojica je za.****, ironija.R32 je napisao/la:Zahebava kad pise, procitaj jos jednom ko ce koga pobijedit
Ko bi rekao da ova, da se tako duhovito izrazim, opaska koja naizgled podseca na izjave antickih prorocica pitija iz Delfa ( otici ces vratiti se neces pooginuti) moze izazvati zbrkusekerbay je napisao/la:Koga će bolan rejal pobijedit/izbacit?farinelli123 je napisao/la:Ne berite brigu derani. Pobediće Real u obe utakmice. Oni. Bajern.
Amfibolija u lingvistici, u filozofiji nemam pojma kako se to zove.farinelli123 je napisao/la:.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.