Wall me sjeba za 90euraElLoco7 je napisao/la:Wall 21,5 over
Gortat 13,5 over
Kemba 16,5 over
Curry 22,5 over
jedan odigran u Premieru
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
*La Roma non si tifa, si AMA!*
prodje i ovaj prijedlog.ElLoco7 je napisao/la:Ja sam Griffina over uzeo po granici 19,5.
ako ne bude blowout trebao bi prebacit ali..
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Pittsburg-Columbus 2:1Mashovd je napisao/la:Pittsburg-Columbus-NHL- 1-1.70 moze i under 5,5
pitts je u zadnjih 6 utakmica izgubio samo 1 i to su vodili 2:1 do zadnjih minutu ipo i onda je brutalnim prekršajem igrač bostona oborio Brooks Orpika...šokitani igrači su uspjeli primiti 2 gola i izgubiti dobivenu utakmicu...malkin je upitan zna se koliko je on vazan za pingvine,fali Orpiko i ONeal!Columbus je bez prvog golmana kojiu se ozljedio protiv tampe u četvratak ušao jee drugi golman,obranio 20 udaraca i nije primio gol,sljedecu utakmicu protiv minesote (4:0) opet nije primio gol...dosta nade polažu vcrs Columbus...mislin da nisu dovoljno sposobni pogotovo ako zaigra malkin!
vidim da je ovo u modi ali eto,nek se javi na pm svatko tko zeli za bonus od 200eura u jednoj kladionici bez uslova!
Hajduk Živi Vječno
Laganoreus3 je napisao/la:Unitri/Universo - Brasilia 1 @1.75
http://pokit.org/get/?245ba385613d66f48 ... fa7798.jpg
-
vjekoslavj
- Kontakt:
Propratio,hvala
http://prntscr.com/2a2daw" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/2a2ddq" onclick="window.open(this.href);return false;
http://prntscr.com/2a2ddq" onclick="window.open(this.href);return false;
Miky sta mislis o ovom
Real,Oly,Oly over 3.5 zuta na 50 km ?
Real,Oly,Oly over 3.5 zuta na 50 km ?
Galata-Juve vise žutih kartona -5.5+
ovo prolazi
Olympiakos- Anderlecht 1
i vise zutih kartona 3.5
Kopenhagen- Real M. 2
ovo prolazi
Olympiakos- Anderlecht 1
i vise zutih kartona 3.5
Kopenhagen- Real M. 2
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Plzen - Cska 1
Ulog 50 KM = 125KM Sretno!
Bukvalno zadnje pare,još 1.5 euro ostalo na računu. a u petak 37 eura imao
Bayern 1
United ne daje gol u oba poluvremena
Benfica 1x
2.87
valjda me sreća bar malo pogleda
Bayern 1
United ne daje gol u oba poluvremena
Benfica 1x
2.87
valjda me sreća bar malo pogleda
You'll never walk alone.
Fudbal - Liga prvaka
20:45h Olympiakos - Anderleht
Tip: Asian total cards: over 3,5
Kvota: 1,75
Bet365
5/10
Još uvijek mi nije jasno zašto kod bet365 imaju dvije, a po meni identične vrste oklada na kartone.
Nude, ovo sto ja igram po ovoj kvoti i Nubmer of cards in match over 3,5 po 1,66, tako da biram ovo sa većom kvotom jer svakako kontam da ce biti 4+ kartona.
Olimpiakosu treba pobjeda za prolaz dalje. Ako ne povedu u prvom poluvremenu, bit ce nervoze. Anderleht ce igrati za prestiž...ništa drugo im ne znači ova tekma.
U proslom duelu ova dva tima bilo je 5 žutih kartona, 3 Olimpiakosu, 2 Anderlehtu.Taj duel sudio je Tom Hagen koji ukupno u LP ima prosjek 4,33. Ukupno je dosudio 32 prekršaja, što je inače ukupni prosjek ova dva kluba u LP.
Anderleht je u toj utakmici dominirao. Imao je posjed lopte 54%, 8:1 u kornerima, 5:1 u udarcima u okvir gola, 15:3 u udarcima van okvira gola...ali lopta nije htjela u go i izgubili su 0:3. Iako su se dobro pokazali, ispalo je da ih je Olimpiakos osramotio na domaćem terenu.
Mislim da su danas željni osvete i da neće se predati bez obzira sto im ova utakmica nista ne znači.
Ovaj duel sudi, Wolfgang Stark (Ger), koji ima zavidno iskustvo u LP od 49 tekmi i ima ukupni prosjek ž.k. 3,51 za 172 podijeljena ž.k.
Olimpiakosu do sada nije sudio, ali je Anderlehtu sudio 2 puta:
-protiv Chelsea-ja vani i bilo je ukupno 3 žuta kartona od čega 2 Anderlehtu
-protiv Lyon-a vani i bilo je ukupno 4 žuta kartona i sva četiri Anderlehtu.
S obzirom na važnost utakmice, mislim da će biti bare 4 kartona na meču.
Bet365, crveni računa kao 2, tako da je i to prednost ove oklade kod ove kladionice.
20:45h Olympiakos - Anderleht
Tip: Asian total cards: over 3,5
Kvota: 1,75
Bet365
5/10
Još uvijek mi nije jasno zašto kod bet365 imaju dvije, a po meni identične vrste oklada na kartone.
Nude, ovo sto ja igram po ovoj kvoti i Nubmer of cards in match over 3,5 po 1,66, tako da biram ovo sa većom kvotom jer svakako kontam da ce biti 4+ kartona.
Olimpiakosu treba pobjeda za prolaz dalje. Ako ne povedu u prvom poluvremenu, bit ce nervoze. Anderleht ce igrati za prestiž...ništa drugo im ne znači ova tekma.
U proslom duelu ova dva tima bilo je 5 žutih kartona, 3 Olimpiakosu, 2 Anderlehtu.Taj duel sudio je Tom Hagen koji ukupno u LP ima prosjek 4,33. Ukupno je dosudio 32 prekršaja, što je inače ukupni prosjek ova dva kluba u LP.
Anderleht je u toj utakmici dominirao. Imao je posjed lopte 54%, 8:1 u kornerima, 5:1 u udarcima u okvir gola, 15:3 u udarcima van okvira gola...ali lopta nije htjela u go i izgubili su 0:3. Iako su se dobro pokazali, ispalo je da ih je Olimpiakos osramotio na domaćem terenu.
Mislim da su danas željni osvete i da neće se predati bez obzira sto im ova utakmica nista ne znači.
Ovaj duel sudi, Wolfgang Stark (Ger), koji ima zavidno iskustvo u LP od 49 tekmi i ima ukupni prosjek ž.k. 3,51 za 172 podijeljena ž.k.
Olimpiakosu do sada nije sudio, ali je Anderlehtu sudio 2 puta:
-protiv Chelsea-ja vani i bilo je ukupno 3 žuta kartona od čega 2 Anderlehtu
-protiv Lyon-a vani i bilo je ukupno 4 žuta kartona i sva četiri Anderlehtu.
S obzirom na važnost utakmice, mislim da će biti bare 4 kartona na meču.
Bet365, crveni računa kao 2, tako da je i to prednost ove oklade kod ove kladionice.
Kad u max bet stave ponude za kosarkase?
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
moje pitanje za danas i sutra -> ko ce od ovih "sto trebaju doci" pasti?
olympiakos
juventus
schalke
shahtar
milan
olympiakos
juventus
schalke
shahtar
milan
- Maradonaaa
- Kontakt:
J.Johnson 18,5 manje
najavljeno je da Deron igra veceras
neke kladionice su ga vec spustile na 15,5
najavljeno je da Deron igra veceras
neke kladionice su ga vec spustile na 15,5
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
Evo malo i rukometa...

Sretno

Sretno
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Yebo ga Lee sinoć me obori za petobu
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
19:00 Skovde-Drott/29,5 Skovde under DA @ 1.80
Skovde u dosadašnjih 15 odigranih kola je samo dva puta prešao ovu marginu, i to u domaćoj pobjedi nad najlošijom ekipom u ligi Rimbom 36-33 i u gostujućem porazu od Malma 36-33. Oba tima forsiraju nešto bržu igru prvenstveno Drott pa mi to malo pravi problem kod ovog para stoga predlažem oprezniji ulog. Kod Drotta je i dalje out glavni kreator igre Adolfsson ali interesantna stvar je da su oba trenera u posljednje vrijeme zadovoljni igrom u odbrani a prvenstveno su zadovoljni golmanima. Još jedan dodatni razlog zbog kojeg ovo igram je velika važnost ovog duela, već sad se može reći da će ovaj duel odlučivati o putniku u play off jer se oba tima nalaze ispod 8 mjesta posljednjeg koje vodi u doigravanje a razlika je samo u jednom bodu. Prvenstveno od domaćina koji igra dakle na svom terenu očekujem da uspori tempo ove utakmice jer ako uđu u jurnjavu sa Drottom to može biti ravno samoubistvu. Dakle statistika, važnost utakmice i najave trenera nam idu u prilog dok stil igre ovih timova nam ne ide u prilog. Nadam se da će domaći igrati nešto sporijim tempom i u takvoj situaciji čak i u slučaju pobjede nevidim Skovde na 30 golova. U Švedskoj ekipe dosta osciliraju od utakmice do utakmice stoga oprezno sa ulogom.
Skovde u dosadašnjih 15 odigranih kola je samo dva puta prešao ovu marginu, i to u domaćoj pobjedi nad najlošijom ekipom u ligi Rimbom 36-33 i u gostujućem porazu od Malma 36-33. Oba tima forsiraju nešto bržu igru prvenstveno Drott pa mi to malo pravi problem kod ovog para stoga predlažem oprezniji ulog. Kod Drotta je i dalje out glavni kreator igre Adolfsson ali interesantna stvar je da su oba trenera u posljednje vrijeme zadovoljni igrom u odbrani a prvenstveno su zadovoljni golmanima. Još jedan dodatni razlog zbog kojeg ovo igram je velika važnost ovog duela, već sad se može reći da će ovaj duel odlučivati o putniku u play off jer se oba tima nalaze ispod 8 mjesta posljednjeg koje vodi u doigravanje a razlika je samo u jednom bodu. Prvenstveno od domaćina koji igra dakle na svom terenu očekujem da uspori tempo ove utakmice jer ako uđu u jurnjavu sa Drottom to može biti ravno samoubistvu. Dakle statistika, važnost utakmice i najave trenera nam idu u prilog dok stil igre ovih timova nam ne ide u prilog. Nadam se da će domaći igrati nešto sporijim tempom i u takvoj situaciji čak i u slučaju pobjede nevidim Skovde na 30 golova. U Švedskoj ekipe dosta osciliraju od utakmice do utakmice stoga oprezno sa ulogom.
Semper Fidelis
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Uskoro ce, oko 14:00h, moguce i malo ranijeArhitekt je napisao/la:Kad u max bet stave ponude za kosarkase?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ovo ti je 777 post, tako da i sreća ti je naklonjena za ovaj tipfixator je napisao/la:19:00 Skovde-Drott/29,5 Skovde under DA @ 1.80
Juventus bolje x2, 2 mi je previše rizična, ako ideš na veći ulog, po istoj kvoti bolje odigrat Leverkusen, koji mora dobit, još nošeni pobjedom protiv Dortmunda, mislim da ide to lagano.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:moje pitanje za danas i sutra -> ko ce od ovih "sto trebaju doci" pasti?
olympiakos
juventus
schalke
shahtar
milan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.