FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 30 avg 2011, 00:01

lech je napisao/la:
nick je napisao/la:
safira je napisao/la:Niko ne trazi dovodjenje Drogbe, al isto tako ne zelimo pored toliki para da gledamo jednu bedeviju od Adilovica, koji u 8 utakmica se nije nasao u 5 sansi, i koji u isto toliko utakmice, a najmanje 40 kornera i nije potrefio loptu glavom nijednom. Dovesti Svraku i Jamaka da ti prave akcije i organizuje akciju, a njih dvojica ne znaju pasa napravit na 3 metra kvadrtana. I na kraju krivi igraci koji nisu sami sebe doveli tu i ne pravi sami sebi taktike i postavljaju sami sebe na pozicije. A nas vrli trener je okovan u zvijezde, kao da smo igrali Ligu Sampiona ili kao da smo prosli 3 pretkola. A koji paradoks primili u 2 godine od 2 kluba 20 golova. Nista Osim nije kriv, sve igraci.
I na kraju za ove koji misle da sam neko od tih koji vec komentarisu, pa cu ih razocarat, citao sam vas 2-3 mjeseca, al prvi put komentarisem ovdje.
imas onu seriju zakon brojeva, zacudit ces se sta sve brojke rijese, recimo od svih titula poslije rata samo jedna nije Osimova... kraj diskusije
imas onaj crtani pokemoni.. zacudit ces se koje sve pokemone uhvati ashe, recimo da osim uhvati bar jednog dobrog.. gdje bi nam bio kraj.
recimo kad je ufatio smajica,nadji jos jedan tim u BiH koji bi ga mogo dovest... ili zeba ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 avg 2011, 00:03

dajte nama adilovica u po cijene :lol: :mrgreen: ako vam nevalja mi nemamo nikakvog napadaca.po tome smo jedinstveni u ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 30 avg 2011, 00:04

pa fino ti je covjek spomeno svraku i jamaka.. bolje igrati protiv 15 njihovih, nego sa ovom dvojicom.

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 30 avg 2011, 00:07

Manijaci su navijaci fudbalskog kluba Željezničar i bez navijaca igrati nogomet na Grbavici je besmisleno!
KRAJ PRICE!

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 30 avg 2011, 00:15

safira je napisao/la:Zelio da postavim nekoliko pitanja ovim strucnjacima koji pljuju po igracima ( za neke mozda i opravdano) i ako moze neko da mi odgovori na nekoliko pitanja. Da li su igraci koji sada igraju sami dosli u Zelju ili ih je neko doveo? Zasto je taj neko dovodio igrace koji nemaju pojma o zivotu? Zasto poslije osvojene titule i kupa Zeljo je jos losiji nego prije? Zasto je Osim za evrope doveo igrace iz Celika, a nije nasao prava pojacanja? Zasto kad smo prodali 3 igraca i dobili rate od Dzeke pare nisu ulozene u nesto? Zasto se stagnira umjesto nakon osvojene titule i kupa treba da se sam napreduje, prodaju igraci i dovodu nove pa bar priblizno dobro kao tih sto su prodani? Zasto na Grbavici igramo sa zadnja 2 vezna igraca od koji jedan nema pojma sta treba da radi(Svraka). Zasto igramo tako kao da nam svaku utakmicu dolazi BARSELONA NA Grbavicu. Zasto se ukopavaju igraci npr. Stanic ofanzivni vezni desnjak (a igra lijevog beka), zasto Smajic desnjak igra na lijevoj strani? Zasto jedan Stanceski igra svaku 8 tekmu. Zasto Zeljo 2 godine nije odigrao utakmice na Grbavicu da se kaze kako igramo tecno ili napravimo u 13 utakmica 10 akcija normalni, zasto samo nabijamo loptu bez potrebe? Zasto nam u 8 utakmica osim Serifa golove daju stoperi, a nijedan gol iz bilo kakve akcije. Golovi Selimovica u Travniku su dati iz nikakve akcije. I na kraju vama su igraci krivi koji su limitirani i ne znaju vise od ovog sto pruzaju, a nije vam kriv Osim koji je sve te igrace doveo dzabaluka(ono sarajevski receno) i koji igra na Grbavcu taktiku s 1 napadacem koji ionako nije tu, jer on nema blage veze o zivotu, niti se otkriva, niti trazi priliku da da gol.. Pjeva se igrajte picke, kao da jedan(Svraka,Jamak,Adilovic) mogu igrati bolje ako im se to pjeva. Kanta igrac je kanta i ne mozes od njega ocekivati da igra kao Ronaldo, kad su limitirani, i uopce oni nisu krivi za to, vec Gospodin koji ih je doveo. Nemojte biti kao ovce i da vam coban puni glavu, a to su ove nazovimo ih vodje navijaca. Psuju igracima(koji u jednu ruku nisu nista krivi, i ko god kaze da oni ne trce i ne trude se taj nije bio ni na jednoj utakmici Zelje, momci daju od sebe 200 posto, al kod on ne zna on ne zna. A pjevaju Amar Osim koji ih je platio da to pjeva, a svaki navijac koji dolazi na Grbavicu i ide na gostovanje vidjet ce umjesto da budemo jos bolji, da imamo jos bolje igrace jer imamo para od prodaje igraca i od koje kakvih rata, mi samo stagniramo i postajemo jos losiji. Za uspjehe Zelje do sada je bez sumnje zasluzan Osim i za to mu velika hvala, al isto tako i za ove nesupjehe(dovodjenja katastrofalni igraca,formacije,taktike koja je - 10 bodova, slaba posjeta na Grbavici, u dvije godine u Evropi od 2 kluba primljeno 20 golova, i opet sve su to krivi igraci, a Osima se okuje u zvijezde.
Izvinte na dugom postu, al nako 3 mjeseca citanje koje kakvih komentara, morao sam ovo napisati.
slazem se sa tobom u nekim stvarima,ali moram izdvojiti tvoje misljenje da daju 200 posto svaku utakmicu,problem je sto oni ne daju ni 2 posto,a ne 200,jer oni nece da potrce,dobro,razumijem,ne znaju dodati lopte,ne znaju osutati,ali valjda znaju barem trcati,boriti se za svaku loptu,pa ako ne ide jbg,ali oni nemaju nikakve zelje da igraju,oni izgube loptu na centru i umjesto da se vracaju da zaustave kontru,oni samo stoje i gledaju i takodjer,od 2 kluba prime 20 golova,pa kad sam vidio villareal vecaras,evropu sam im halalio,ali opet se nisu ni tu borili i nisu imali zelje,da su dali maksimum,bilo bi 3:0,a ne 6:0,ali tako je,takodjer,amar zna posloziti igrace,ali ne zna dovesti pojacanja,znaci da je dijelimicno kriv,sta ce on u napad staviti kad dovede 3 levata koja samo stoje i gledaju hoce li zeba ili beslija osutati,pa da se odbije od golmana i da prikucaju,pa da ih odmah navijaci pocnu gotiviti itd...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 30 avg 2011, 00:16

safira je napisao/la:Zelio da postavim nekoliko pitanja ovim strucnjacima koji pljuju po igracima ( za neke mozda i opravdano) i ako moze neko da mi odgovori na nekoliko pitanja. Da li su igraci koji sada igraju sami dosli u Zelju ili ih je neko doveo? Zasto je taj neko dovodio igrace koji nemaju pojma o zivotu? Zasto poslije osvojene titule i kupa Zeljo je jos losiji nego prije? Zasto je Osim za evrope doveo igrace iz Celika, a nije nasao prava pojacanja? Zasto kad smo prodali 3 igraca i dobili rate od Dzeke pare nisu ulozene u nesto? Zasto se stagnira umjesto nakon osvojene titule i kupa treba da se sam napreduje, prodaju igraci i dovodu nove pa bar priblizno dobro kao tih sto su prodani? Zasto na Grbavici igramo sa zadnja 2 vezna igraca od koji jedan nema pojma sta treba da radi(Svraka). Zasto igramo tako kao da nam svaku utakmicu dolazi BARSELONA NA Grbavicu. Zasto se ukopavaju igraci npr. Stanic ofanzivni vezni desnjak (a igra lijevog beka), zasto Smajic desnjak igra na lijevoj strani? Zasto jedan Stanceski igra svaku 8 tekmu. Zasto Zeljo 2 godine nije odigrao utakmice na Grbavicu da se kaze kako igramo tecno ili napravimo u 13 utakmica 10 akcija normalni, zasto samo nabijamo loptu bez potrebe? Zasto nam u 8 utakmica osim Serifa golove daju stoperi, a nijedan gol iz bilo kakve akcije. Golovi Selimovica u Travniku su dati iz nikakve akcije. I na kraju vama su igraci krivi koji su limitirani i ne znaju vise od ovog sto pruzaju, a nije vam kriv Osim koji je sve te igrace doveo dzabaluka(ono sarajevski receno) i koji igra na Grbavcu taktiku s 1 napadacem koji ionako nije tu, jer on nema blage veze o zivotu, niti se otkriva, niti trazi priliku da da gol.. Pjeva se igrajte picke, kao da jedan(Svraka,Jamak,Adilovic) mogu igrati bolje ako im se to pjeva. Kanta igrac je kanta i ne mozes od njega ocekivati da igra kao Ronaldo, kad su limitirani, i uopce oni nisu krivi za to, vec Gospodin koji ih je doveo. Nemojte biti kao ovce i da vam coban puni glavu, a to su ove nazovimo ih vodje navijaca. Psuju igracima(koji u jednu ruku nisu nista krivi, i ko god kaze da oni ne trce i ne trude se taj nije bio ni na jednoj utakmici Zelje, momci daju od sebe 200 posto, al kod on ne zna on ne zna. A pjevaju Amar Osim koji ih je platio da to pjeva, a svaki navijac koji dolazi na Grbavicu i ide na gostovanje vidjet ce umjesto da budemo jos bolji, da imamo jos bolje igrace jer imamo para od prodaje igraca i od koje kakvih rata, mi samo stagniramo i postajemo jos losiji. Za uspjehe Zelje do sada je bez sumnje zasluzan Osim i za to mu velika hvala, al isto tako i za ove nesupjehe(dovodjenja katastrofalni igraca,formacije,taktike koja je - 10 bodova, slaba posjeta na Grbavici, u dvije godine u Evropi od 2 kluba primljeno 20 golova, i opet sve su to krivi igraci, a Osima se okuje u zvijezde.
Izvinte na dugom postu, al nako 3 mjeseca citanje koje kakvih komentara, morao sam ovo napisati.
Odakle više izvirete? Množite se ko gremlini kad ih voda dohvati.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 30 avg 2011, 00:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
safira je napisao/la:Niko ne trazi dovodjenje Drogbe, al isto tako ne zelimo pored toliki para da gledamo jednu bedeviju od Adilovica, koji u 8 utakmica se nije nasao u 5 sansi, i koji u isto toliko utakmice, a najmanje 40 kornera i nije potrefio loptu glavom nijednom. Dovesti Svraku i Jamaka da ti prave akcije i organizuje akciju, a njih dvojica ne znaju pasa napravit na 3 metra kvadrtana. I na kraju krivi igraci koji nisu sami sebe doveli tu i ne pravi sami sebi taktike i postavljaju sami sebe na pozicije. A nas vrli trener je okovan u zvijezde, kao da smo igrali Ligu Sampiona ili kao da smo prosli 3 pretkola. A koji paradoks primili u 2 godine od 2 kluba 20 golova. Nista Osim nije kriv, sve igraci.
I na kraju za ove koji misle da sam neko od tih koji vec komentarisu, pa cu ih razocarat, citao sam vas 2-3 mjeseca, al prvi put komentarisem ovdje.
Ja cu ti onako realno pokusati odgovoriti i to kratko, ali bas kratko. Za uspjehe kluba uvijek je najzasluzniji trener, bar po logici stvari, on je sef. Amar ih je imao u ove dvije godina, nakon posta od ko zna koliko godina u dolinu su stigli i trofeji. Dakle, nakon neigranja Evrope igrala se. U prvoj godini si popusio odmah, u drugoj si prosao jednog protivnika, za mene vidljiv napredak. Za neuspjehe, ukoliko se tako moze nazvati sedam bodova iz pet utakmica je kriv trener, logika stvari tako kaze. Ali zar treba trenera mijenjati zato sto je u pet utakmica dva puta izgubio, isto toliko pobijedio i jednom remizirao. Dakle, dobro ti zboris u nekim stvarima, ne moze biti Amar najzasluzniji za pobjede, a igraci najzasluzniji za poraze. Ne ide to tako, svi su oni siti zasluzni ili nezasluzni, no vrati se na pocetak posta, nakon godina i godina posta... (kante se pisu, sve ostalo zaboravlja).
Svaka cast Amaru Osimu i to sve stoji, al samo se sjeti kad je on dosao kakve je igrace imao na raspologanju Bekric, Simic, Bucan i ostali, a sad je sve rasprodato a dovedeno u 2 godine sve kante, opet kazem cast izuzetcima(Smajic,Selimovic i Kvesic) al dzaba i ova trojica, kad nam je taktika uzasna, bez igre, bez ideje, a da nam nije Zebe da napravi koji potez mi bi na Grbavicu komotno mogli poceti donosti tablete, od njegove taktike i igraca koji prave akcije. Da li treba promjenit trenera, to svakako ne, al mijenjati taktiku i ove igrace koji sad igraju staviti na klupu defintivno da.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 avg 2011, 00:22

Danas odvucem u Pazaric jedan paketic, i vidim slasticarnu Željo. Udjem ja tamo da napravim ljudima prometa, kad nas Buffon kupuje baklave. Ja onako iznenadjen upitam ga hoce te li nas obradovat protiv Celika(nisam se ni nadao odgovoru, mislio sam da ce me samo ignorisat), kad on ko iz topa "hocemo". Ja opet njemu sigurno, on meno 100 % :mrgreen: :mrgreen:

Znaci 3 bobe su sigurne :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 30 avg 2011, 00:23

safira je napisao/la:
Ja cu ti onako realno pokusati odgovoriti i to kratko, ali bas kratko. Za uspjehe kluba uvijek je najzasluzniji trener, bar po logici stvari, on je sef. Amar ih je imao u ove dvije godina, nakon posta od ko zna koliko godina u dolinu su stigli i trofeji. Dakle, nakon neigranja Evrope igrala se. U prvoj godini si popusio odmah, u drugoj si prosao jednog protivnika, za mene vidljiv napredak. Za neuspjehe, ukoliko se tako moze nazvati sedam bodova iz pet utakmica je kriv trener, logika stvari tako kaze. Ali zar treba trenera mijenjati zato sto je u pet utakmica dva puta izgubio, isto toliko pobijedio i jednom remizirao. Dakle, dobro ti zboris u nekim stvarima, ne moze biti Amar najzasluzniji za pobjede, a igraci najzasluzniji za poraze. Ne ide to tako, svi su oni siti zasluzni ili nezasluzni, no vrati se na pocetak posta, nakon godina i godina posta... (kante se pisu, sve ostalo zaboravlja).
Svaka cast Amaru Osimu i to sve stoji, al samo se sjeti kad je on dosao kakve je igrace imao na raspologanju Bekric, Simic, Bucan i ostali, a sad je sve rasprodato a dovedeno u 2 godine sve kante, opet kazem cast izuzetcima(Smajic,Selimovic i Kvesic) al dzaba i ova trojica, kad nam je taktika uzasna, bez igre, bez ideje, a da nam nije Zebe da napravi koji potez mi bi na Grbavicu komotno mogli poceti donosti tablete, od njegove taktike i igraca koji prave akcije. Da li treba promjenit trenera, to svakako ne, al mijenjati taktiku i ove igrace koji sad igraju staviti na klupu defintivno da.

samo je bekric prodat, ostali nisu htjeli da produze... bezve ti prica skroz... jedini argument ti je evropa i golovi, sa druge strane ja ti kazem samo smo evropu igrali kad je osim bio trener... i to je to
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 30 avg 2011, 00:24

Šta se ba praviš pametan, ti bi neka pitanja postavljao, krivio Osima za dovedene igrače, a garant si svršavao prije početka sezone kada su došli Smajić,Drakul, Selimović, pa i Adilović, i očekivao igru kao u Barce,prekucavanje lige i slično. A zašto tada nisi rekao da ti igrači nisu dobri i da nisu pojačanja, pametnjakoviću, zašto nakon odrađenih priprema i Sheriffa to isto nisi rekao? Nego sad se nešto javljaš,i praviš pametan. Stoga bolje ti je poklopi se i narednih mjeseci, te ne javljaj se, jer većina takvih kao ti imaju malo znanja a velika očekivanja, a takvi su najgori!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 avg 2011, 00:28

Buu je napisao/la:Danas odvucem u Pazaric jedan paketic, i vidim slasticarnu Željo. Udjem ja tamo da napravim ljudima prometa, kad nas Buffon kupuje baklave. Ja onako iznenadjen upitam ga hoce te li nas obradovat protiv Celika(nisam se ni nadao odgovoru, mislio sam da ce me samo ignorisat), kad on ko iz topa "hocemo". Ja opet njemu sigurno, on meno 100 % :mrgreen: :mrgreen:

Ne vrijeđaj mi Buffona! :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 30 avg 2011, 00:30

Bianconeri1988 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Danas odvucem u Pazaric jedan paketic, i vidim slasticarnu Željo. Udjem ja tamo da napravim ljudima prometa, kad nas Buffon kupuje baklave. Ja onako iznenadjen upitam ga hoce te li nas obradovat protiv Celika(nisam se ni nadao odgovoru, mislio sam da ce me samo ignorisat), kad on ko iz topa "hocemo". Ja opet njemu sigurno, on meno 100 % :mrgreen: :mrgreen:

Ne vrijeđaj mi Buffona! :lol: :lol: :lol:
sad kad sam bio na utakmici,neki nas igrac napravio faul u napadu i golman hoce da izbije,kad se dere jedan iza mene:"karicu,pazi,ovo je vrlo opasna pozicija za sut" xD

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 30 avg 2011, 00:34

3r0X je napisao/la:
slazem se sa tobom u nekim stvarima,ali moram izdvojiti tvoje misljenje da daju 200 posto svaku utakmicu,problem je sto oni ne daju ni 2 posto,a ne 200,jer oni nece da potrce,dobro,razumijem,ne znaju dodati lopte,ne znaju osutati,ali valjda znaju barem trcati,boriti se za svaku loptu,pa ako ne ide jbg,ali oni nemaju nikakve zelje da igraju,oni izgube loptu na centru i umjesto da se vracaju da zaustave kontru,oni samo stoje i gledaju i takodjer,od 2 kluba prime 20 golova,pa kad sam vidio villareal vecaras,evropu sam im halalio,ali opet se nisu ni tu borili i nisu imali zelje,da su dali maksimum,bilo bi 3:0,a ne 6:0,ali tako je,takodjer,amar zna posloziti igrace,ali ne zna dovesti pojacanja,znaci da je dijelimicno kriv,sta ce on u napad staviti kad dovede 3 levata koja samo stoje i gledaju hoce li zeba ili beslija osutati,pa da se odbije od golmana i da prikucaju,pa da ih odmah navijaci pocnu gotiviti itd...
Jedno pitanje, ali iskreno odgovri. Ides li ti na tekme Zelje? Ako ides ne znam kako te nije sram pisati da se ovi momci ne bore, pa hoces da ti kazem da su Smajic i Zeba u nedjelju igrali pod blokadama, da bi malo koji igrac to uradio. O cemu vise pricate, momci nisu trenirali kako treba i igrali su, i svi su takvi, samo sto vi cujete kako se u raji prica pa onda morate biti u trendu.
idem,ove sezone sam propustio 3,u tiraspolu,tel avivu i sirokom brijegu,ali ja ne govorim za igrace poput zebe,smajica,ja mislim na adilovica,stanica i tu ekipu fegeta koji se bukvalno vuku po terenu i gledaju samo kako da se rijese lopte da ne ispadnu oni krivi ako je izgube,a i kad je izgube,ne bore se da je opet oduzmu protivnicima ;)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 30 avg 2011, 00:39

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
rodom s Mejtasa ?
Nije. Ovo je neko jače porijeklo i od Mejtaša. Možda Logavina, nema elitnijeg dijela grada od nje jer frajer je u jednom postu napisao sve ono zašto sam se ja lomio par dana. Neću ništa pisati obećao sam nego mi je drago da nisam jedini kojem se javljaju ista pitanja, teme i dileme. Udri Safira buraz jer učmalo je ovo sve ima 35 kola mada nećeš dugo izdržati (par dana max)
I kad sam već ovdje da čestitam Nick-u i Čvili ova tri boda s Koševa (da ne kažu da ne čestitam ništa) mada iskreno (nadam se da ćete se složiti) osim ta tri boda sve ostalo je gluho i daleko bilo. Ne bih dalje, ponijeće me, a Bajram sutra, nema smisla. Neka nam je svima hairli i magfiret.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 30 avg 2011, 00:41

invincible je napisao/la:Manijaci su navijaci fudbalskog kluba Željezničar i bez navijaca igrati nogomet na Grbavici je besmisleno!
KRAJ PRICE!
Ovo je ono o cemu sam pricao u postu malo iznad. Frajer misli da se fudbal igra radi Manijaca, nadam se da si neki klinac od 15 godina i da ces nadoci. Manijaci su navijaci Zelje i moraju svom klubu davati podrsku, ona sezona kada se osvajala titula je najbolji primjer kako se to radi. Onakvi Manijaci trebaju Zelji.
kad malo objektivnije pogledas,obojica u neku ruku imate pravo,ali sjeti se da je i sam osim rekao:"Navijaci su nase najbolje musterije",aludirajuci na to da nije isto kad na grbavici bude svake sedmice 10k navijaca i kad se proda pred sezonu par hiljada godisnjih i kad bude nas 2k fanatika od kojih je 500 min sa godisnjim.racunica sve govori

nego,jel se meni ucinilo ili je zeljo dok je adilovic bio na terenu nekih par minuta :lol: igrao 4-4-2?
dobro je izgledalo,da nam se to ne mjenja taktika?

i za ove sto kazu da se igraci ne bore i ne trce,i dalje tvrdim da smo ekipa koja moze izvrsiti najjaci pritisak na protivnika u nasoj ligi (sjetite se zadnjih 15 min prvog pol,prve tekme sa makabijem ;) ),ali realizacija nam je ko da nam je neko sihre pored gola stavio :lol: :lol:

p.s.-tebi aco svi izgleda po 15 g imaju :lol: :lol: :lol:

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 30 avg 2011, 00:46

i samo da ja vama nesto kazem,dosta mi je da nazivate "pljuvacima" sve one koji gledaju neke stvari realno,naravno ima pljuvaca,ali ja se uvrijedim kad mi neko,ko za vrijeme utakmice sijedi za kompjuterom i preko interneta prati rezultat i ovdje posta po forumu svaki gol i priliku,da mi kaze da sam pljuvac i da nikad nisam bio na utakmici,ja volim zelju,ali vi koji govorite svima da su pljuvaci,ste obicni tifo moderno i nemam se ja sta sa vama prepirati,odete na 2 utakmice,te 2 zeljo pobijedi i odmah uzdizete sve igrace u nebesa i govorite kako su oni najbolji i jedino sa foruma pokupite pricu kako jedino svraka,adilovic,stanic i jamak ne valjaju,a da su svi ostali superzvijezde,e pa nije tako,protiv olimpika nisu mogli 2 pasa napraviti,beslija koji je najstariji u klubu,da najvise trci,ali opet da mi neki forumas kaze da ne idem za utakmice i da igraci daju 200 posto od sebe,a nikad ih nisu vidjeli uzivo :twisted:

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 avg 2011, 00:52

SarajlijaTM je napisao/la:
invincible je napisao/la:Manijaci su navijaci fudbalskog kluba Željezničar i bez navijaca igrati nogomet na Grbavici je besmisleno!
KRAJ PRICE!

nego,jel se meni ucinilo ili je zeljo dok je adilovic bio na terenu nekih par minuta :lol: igrao 4-4-2?
dobro je izgledalo,da nam se to ne mjenja taktika?
nemoj zezati ja to nisam primjetio ih da mi je dozivjeti da amar odigra sa dva klasicna napadaca :D ...inace neznam sto se diglo toliko buke jbt pa kad smo bili prvaci meni se cini u ovoliko kola smo izvukli 8 bodova znaci bod vise nego sad zato samo polako i ostaviti nek ljudi rade a na kraju ce se vidjeti jel sezona uspjesna ;)

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 30 avg 2011, 00:53

3r0X je napisao/la:i samo da ja vama nesto kazem,dosta mi je da nazivate "pljuvacima" sve one koji gledaju neke stvari realno,naravno ima pljuvaca,ali ja se uvrijedim kad mi neko,ko za vrijeme utakmice sijedi za kompjuterom i preko interneta prati rezultat i ovdje posta po forumu svaki gol i priliku,da mi kaze da sam pljuvac i da nikad nisam bio na utakmici,ja volim zelju,ali vi koji govorite svima da su pljuvaci,ste obicni tifo moderno i nemam se ja sta sa vama prepirati,odete na 2 utakmice,te 2 zeljo pobijedi i odmah uzdizete sve igrace u nebesa i govorite kako su oni najbolji i jedino sa foruma pokupite pricu kako jedino svraka,adilovic,stanic i jamak ne valjaju,a da su svi ostali superzvijezde,e pa nije tako,protiv olimpika nisu mogli 2 pasa napraviti,beslija koji je najstariji u klubu,da najvise trci,ali opet da mi neki forumas kaze da ne idem za utakmice i da igraci daju 200 posto od sebe :twisted:
Pa jel ti citas sta mi pisemo slucajno ili mi i ti ne idemo na iste utakmice. Momci se trude,trce i igraju, al su jednostovano limitirani i ne mogu bolje od ovoga. Pa sta imas od trcanja, evo Svraka se jedan slomi trceci al on ne zna gdje goni. Mali Stanic se slomi tamo-vamo, al primi loptu ide u autu covjek. Zeljeznicaru ne trebaju igraci koji ce trcati 90 minuta i trudite, a da ne znaju dati gol s 2 metra. Nama trebaju igraci koji znaju dati gol kao naprmijer Alen Mesanovic ili prije Jure Guvo koji je jeo po terenu i davao golove odakle stigne, a ovi danasnji nasi igraci ne mogu se naci u prilici jer ide trce s loptom u aut il korner.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 30 avg 2011, 00:59

Jedan od glavnih nedostataka ekipe što se večina igrača boji da ošuta, svi hoće da se ušetaju u gol...Jedino što pucaju Zeba i Nyema...

To čim se priđe na 20 metara treba da se ošuta ako ima prostora, a ne da se traži slobodan igrač i sve ode do vraga...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 30 avg 2011, 00:59

safira je napisao/la:
3r0X je napisao/la:i samo da ja vama nesto kazem,dosta mi je da nazivate "pljuvacima" sve one koji gledaju neke stvari realno,naravno ima pljuvaca,ali ja se uvrijedim kad mi neko,ko za vrijeme utakmice sijedi za kompjuterom i preko interneta prati rezultat i ovdje posta po forumu svaki gol i priliku,da mi kaze da sam pljuvac i da nikad nisam bio na utakmici,ja volim zelju,ali vi koji govorite svima da su pljuvaci,ste obicni tifo moderno i nemam se ja sta sa vama prepirati,odete na 2 utakmice,te 2 zeljo pobijedi i odmah uzdizete sve igrace u nebesa i govorite kako su oni najbolji i jedino sa foruma pokupite pricu kako jedino svraka,adilovic,stanic i jamak ne valjaju,a da su svi ostali superzvijezde,e pa nije tako,protiv olimpika nisu mogli 2 pasa napraviti,beslija koji je najstariji u klubu,da najvise trci,ali opet da mi neki forumas kaze da ne idem za utakmice i da igraci daju 200 posto od sebe :twisted:
Pa jel ti citas sta mi pisemo slucajno ili mi i ti ne idemo na iste utakmice. Momci se trude,trce i igraju, al su jednostovano limitirani i ne mogu bolje od ovoga. Pa sta imas od trcanja, evo Svraka se jedan slomi trceci al on ne zna gdje goni. Mali Stanic se slomi tamo-vamo, al primi loptu ide u autu covjek. Zeljeznicaru ne trebaju igraci koji ce trcati 90 minuta i trudite, a da ne znaju dati gol s 2 metra. Nama trebaju igraci koji znaju dati gol kao naprmijer Alen Mesanovic ili prije Jure Guvo koji je jeo po terenu i davao golove odakle stigne, a ovi danasnji nasi igraci ne mogu se naci u prilici jer ide trce s loptom u aut il korner.
iskreno,boli me neka stvar sta ti pises,malo sutra se trude,da se trude,potrcali bi vise od 2 puta na utakmici,ali ti gledaj da ovi niti ne znaju dati gol sa 2 metra,niti se trude,pa kud ces bolju ekipu,jbt ja se divim besliji,lik se preznoji svaku utakmicu,a najstariji igrac na terenu,jbt jedini kome je stvarno stalo da igra fudbala,njemu,nyemi i zebi svaka cast

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.