FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
mikice, meni ne prikazuje nikakav premium, a probaj na http://www.atdhe.net/watch-tv.html - na jednom ti mora raditi :S
oni koji imaju digitalnu, utakmicu mogu gledati na Sport 1, na Sportklubu, na 6 erenu, i na TV 7
oni koji imaju digitalnu, utakmicu mogu gledati na Sport 1, na Sportklubu, na 6 erenu, i na TV 7
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Nema na sport klubu,joj nista me ne slusas
trebala biti na sport klubu ali ce tek biti 20 do 1 snimak,slusaj bolan sta ti pricam
A evo naso sam link postavio sam ga gore ,bar cu drugo u miru moci pogledati,pa onda veceras snimak utakmice opet gledati

A evo naso sam link postavio sam ga gore ,bar cu drugo u miru moci pogledati,pa onda veceras snimak utakmice opet gledati

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
na kojem sportklubu u mene nema više hrvatskog jedino ovi mađ.i ovi što ne znam koji su
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
miki mikimiky_hz je napisao/la:Nema na sport klubu,joj nista me ne slusastrebala biti na sport klubu ali ce tek biti 20 do 1 snimak,slusaj bolan sta ti pricam
![]()

Okani se online gledanja, ode limit, nemas sta vidjeti, osvojili ste

@ 56 king james - ma slovenski, na eutelsat
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
hvalaTata je napisao/la:miki mikimiky_hz je napisao/la:Nema na sport klubu,joj nista me ne slusastrebala biti na sport klubu ali ce tek biti 20 do 1 snimak,slusaj bolan sta ti pricam
![]()
A evo naso sam link postavio sam ga gore ,bar cu drugo u miru moci pogledati,pa onda veceras snimak utakmice opet gledati![]()
Okani se online gledanja, ode limit, nemas sta vidjeti, osvojili stemeeen
@ 56 king james - ma slovenski, na eutelsat
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
- nidjo_barca
- Kontakt:
Messiiiiiii 1-0 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Xavi za Ibru ovaj iz okreta dodaje do Messia i onda bravura majstora 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Taman Ibra dao gol a sudija penal svira
Messi 2-0 
Evo izaso Ibra usao Krkic i odma usao sa loptom u gol 3-0

Evo izaso Ibra usao Krkic i odma usao sa loptom u gol 3-0

sto ga ne bi ko udario po mosnjama

jel ono bradicu pustio

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ma bolje da mu nogu slomeTata je napisao/la:
jel ono bradicu pustio
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Ja neznam sto Messi igra ovo ,on je ovu igricu davno prekuco majkemi meni zao sta im radi 
mozda bi mu oni i slomili noge,al nemogu da ga uhvate

mozda bi mu oni i slomili noge,al nemogu da ga uhvate

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 avg 2009, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
- nidjo_barca
- Kontakt:
cuj ovog idola " da mu nogu slome "23 KING JAMES je napisao/la:ma bolje da mu nogu slomeTata je napisao/la:
jel ono bradicu pustio

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Vidis ti cime se dusmani sluze,neko se naso pametan pa ubacio crnu macku na teren
eto nam nesrece 

- 23 KING JAMES
- Kontakt:
sve najljepše iz Madridanidjo_barca je napisao/la:cuj ovog idola " da mu nogu slome "23 KING JAMES je napisao/la:ma bolje da mu nogu slomeTata je napisao/la:
jel ono bradicu pustiom.rs
ma neće oni vi se zajedno borite za neuzavisnost od Španije za koji ja mislim da je glavni razlog jer biste tam bili najveći klubovi,a vako ste još puno punoiza Realamiky_hz je napisao/la:Ja neznam sto Messi igra ovo ,on je ovu igricu davno prekuco majkemi meni zao sta im radi
mozda bi mu oni i slomili noge,al nemogu da ga uhvate![]()
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Apsolutno se slazem,sto se da i primjetiti po rezultatima rodio te amidza pametnog
imas pusu
samo se sagni da ti je dam
Prvi trofej ove sezone je nas
komentar utakmice nakon sto pogledam kompletan snimak
@Tata citaj do kraja post ili ti recenicu boldiranu

komentar utakmice nakon sto pogledam kompletan snimak

@Tata citaj do kraja post ili ti recenicu boldiranu

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 23 avg 2009, 23:52, ukupno mijenjano 2 puta.
miky_hz je napisao/la:Apsolutno se slazem,sto se da i primjetiti po rezultatimaimas pusu
samo se sagni da ti je dam
![]()

- nidjo_barca
- Kontakt:
eto gaa,prvi trofej ove sezonee

Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nisam ni sumnjo...jos 4 i da se ovo zavrsi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Prvi trofej ove sezone je naš
Čestitam prvi i zadnji ove godine
sutra mi igramo Bernabe trofej...po važnosti tu su negdje 
Čestitam prvi i zadnji ove godine

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.