Pogresno sam se izrazio, ne drzava nego javni novci i pod savez ne mislim samo na Brenda i osobe na funkciji, nego i na Mamica i tu kliku.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Redoviti putnici na većinu SP i EP u mladim kategorijama i u SENIORIMA.ASD je napisao/la: Ovaj njihov savez neuporedivo gori i korumpiraniji nego onaj nas iz "zlatnih dana", toliko da se i ne moze porediti.
Otkud im rezultati, jednostavno receno, drzava stoji iza tog saveza i pomaze fudbal novcima, ono sto u nas nikako nije moguce.
Inače HNS od države dobije samo 250.000 eura godišnje, primjerice Slovački savez dobije 5.000.000 eura. ( http://hns-cff.hr/news/13350/nogomet-je ... ku-drzave/ )
HNS se financira sam, od utakmica, prodaje dresova, sponzorstava, i odlazaka na EP i SP jer se za svaki odlazak dobiju ogromni novci, tipa 10.000.000 eura.
a izgleda da po tebi je država ta koja je zaslužna da Hrvatska ima igrače u najboljim klubovima svijeta, i za to da im se svake godine broj samo povećava.
Generalno Hrvatska ima jake skole jer imaju potporu lokalne zajednice, nisu li kod njih treneri u lokalnim skolama zaposlenici opstine?
Dinamo da ne spominjem, odlicne rezultate postizu klinci i u Evropi, ne znam kakve veze Brand i ekipa iz saveza ima s tim.