NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston
- bugojanacc1234
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
da upitam samo mogu li ja da nastavim takmicenje s ovog racuna posto mi je radi " reklame " banovan stari ? ne kontam ni sta ni kako a nista ne odgovaraju kad sam im pisao vec dva dana.
pa ako je komesar za, da nastavim tipovanje s ovog accounta
hvala
hvala
Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:

Za ove ostale dole (Hilario i Brown) uredno piše DNP - Coach's decision, a Ryanu stoje sve nule, a ovo nešto zadnje što ni ne znam baš šta je (+/-) mu otišlo u -1. Ne znam sada šta je istina. Tehnički ako je samo ušao da izvede loptu i vidio da ga bole leđa pa opet izašao, on je nastupio i ja sam pogodio UNDER pa bi i tip trebalo da mi se računa
Zna li neko da mi protumači?

Za ove ostale dole (Hilario i Brown) uredno piše DNP - Coach's decision, a Ryanu stoje sve nule, a ovo nešto zadnje što ni ne znam baš šta je (+/-) mu otišlo u -1. Ne znam sada šta je istina. Tehnički ako je samo ušao da izvede loptu i vidio da ga bole leđa pa opet izašao, on je nastupio i ja sam pogodio UNDER pa bi i tip trebalo da mi se računa

Jedino relevantno ti je sta kladionica kazednalydal je napisao/la:Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:
Za ove ostale dole (Hilario i Brown) uredno piše DNP - Coach's decision, a Ryanu stoje sve nule, a ovo nešto zadnje što ni ne znam baš šta je (+/-) mu otišlo u -1. Ne znam sada šta je istina. Tehnički ako je samo ušao da izvede loptu i vidio da ga bole leđa pa opet izašao, on je nastupio i ja sam pogodio UNDER pa bi i tip trebalo da mi se računaZna li neko da mi protumači?

Max Allegri
Nije nastupiodnalydal je napisao/la:Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:
Za ove ostale dole (Hilario i Brown) uredno piše DNP - Coach's decision, a Ryanu stoje sve nule, a ovo nešto zadnje što ni ne znam baš šta je (+/-) mu otišlo u -1. Ne znam sada šta je istina. Tehnički ako je samo ušao da izvede loptu i vidio da ga bole leđa pa opet izašao, on je nastupio i ja sam pogodio UNDER pa bi i tip trebalo da mi se računaZna li neko da mi protumači?

I pisalo je da neće nastupiti, pa je pisalo i da nije nastupio, ali otkud onda u statistici. kontam da ga nisu greškom ubacili pa odmah odjavili izmjenu. i to tehnički znači da je nastupio
Ajde sačekat ću wwin rezultat, mada teško da će biti šta drugo nego to kako ti kažeš 

Imao sam ga ja na listicu u wwinu i kvota 1 jednalydal je napisao/la:I pisalo je da neće nastupiti, pa je pisalo i da nije nastupio, ali otkud onda u statistici. kontam da ga nisu greškom ubacili pa odmah odjavili izmjenu. i to tehnički znači da je nastupioAjde sačekat ću wwin rezultat, mada teško da će biti šta drugo nego to kako ti kažeš

Svakako sam pao na "živom tiketu" pa me zanimalo isključivo za ovo naše takmičenje
Za sada ga ne računam ni ja, ali ako budem imao vremena pregledaću detaljno "play by play" 

wwin se vodi po nba.com, a tamo nije igrao:dnalydal je napisao/la:Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:
http://imgur.com/a/Iu6cH
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Da ne spamamo tamo, evo tuMig_Mig je napisao/la:jopaa, opet razmisli,ide na kawhia, koji je sinoc odmarao.

Svjestan sam ja da ce ga Kawhi vjerojatno drzati (ne cijelu utakmicu, ali jedan dobar dio tekme sigurno hoce) ali osim njega stvarno ne vidim nikog tko bi zaprijetio Spursima i zbog toga sam uvjeren da ce uzeti minimalno 25 suteva, kao i proslih tekmi. Znaci ako bude forsirao i uzeo toliku kolicinu suteva cisto sumnjam da ga i dva Leonarda mogu zadrzati

Njega vidim da ostaje ispod granice samo ako bude bas ciglario i imao nekakv sut tipa 8-25 i slicno a pritom samo 5-6 slobodnih i ukoliko ih Spursi limitiraju na nekih 85-90 poena.
Da on ne uzima zadnjih tekmi po 30 suteva vjerojatno ga nebi ni uzeo, ali obzirom da uzima po 30 suteva i ima preko 12 slobodnih, jednostavno ga moram pokusati i veceras pa sto bude. Ukoliko veceras uzme "samo" 18-20 suteva onda sam najebao i moram se nadati da ce imati preko 50% suta uz isto toliko slobodnih, ali eto vidjet cemo sve.
Neka vi dobijete a on zabije 32 i svi sretni

Obzirom da te @admin banovao vjerovatno je imao dobar razlog za to.bugojanacc1234 je napisao/la:da upitam samo mogu li ja da nastavim takmicenje s ovog racuna posto mi je radi " reklame " banovan stari ? ne kontam ni sta ni kako a nista ne odgovaraju kad sam im pisao vec dva dana.
hvala
Dogovor je da banovani članovi nemaju pravo tipovanja u takmičenju i toga se pridržavamo.
Dakle, @bugojanacc1234 je isključen iz takmičenja i njegovi tipovi više ne ulaze u statistiku !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- bugojanacc1234
- Kontakt:
admin me banovao zato sto sam stavio link kakvih se stavi 100 dnevno, nema veze, mislio sam da je bit takmicenja da se pobjede kladionicegaston je napisao/la:Obzirom da te @admin banovao vjerovatno je imao dobar razlog za to.bugojanacc1234 je napisao/la:da upitam samo mogu li ja da nastavim takmicenje s ovog racuna posto mi je radi " reklame " banovan stari ? ne kontam ni sta ni kako a nista ne odgovaraju kad sam im pisao vec dva dana.
hvala
Dogovor je da banovani članovi nemaju pravo tipovanja u takmičenju i toga se pridržavamo.
Dakle, @bugojanacc1234 je isključen iz takmičenja i njegovi tipovi više ne ulaze u statistiku !

- PaskalHens
- Kontakt:
Kakva namještaljka je Kawhi, nevjerovatno..
Viva la France, as they say in Rome.
- Stone Island
- Kontakt:
Kakva crna namještaljka, čovjek je imao dovoljno šuteva da prebaci granicu. Jednostavno nije ga išlo, par ih je iz koša izašlo. Šta ga ima uvoditi kod 18 razlike za Thundere.PaskalHens je napisao/la:Kakva namještaljka je Kawhi, nevjerovatno..
dokle vise padovi na jednom ili 2 poena?
samo ove ove sedmice:
lopez 18,5 over = 18
irving 27,5 over = 17
portland hendikep 7,5 = 6
i umjesto 5/7 imam 3/7

samo ove ove sedmice:
lopez 18,5 over = 18
irving 27,5 over = 17
portland hendikep 7,5 = 6
i umjesto 5/7 imam 3/7

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- PaskalHens
- Kontakt:
Prvo, 15 šuteva nije dovoljno da prebaci. Jeste ako će gađati 12 od 15 što je nemoguće.Stone Island je napisao/la:Kakva crna namještaljka, čovjek je imao dovoljno šuteva da prebaci granicu. Jednostavno nije ga išlo, par ih je iz koša izašlo. Šta ga ima uvoditi kod 18 razlike za Thundere.PaskalHens je napisao/la:Kakva namještaljka je Kawhi, nevjerovatno..
Drugo, rotacija mu je promijenjena u odnosu na prethodne tekme.
Treće, nije ulazio nikako u 4/4, što je samo po sebi čudno u najmanju ruku. Na 8 minuta do kraja bilo je 10ak razlike. Tako da je morao ući.
Četvrto, pola planete ga je odigralo preko, al' dobro ne mora ovo sve ništa značiti.
Meni samo tako smrdi, tebi ne, bože moj. Idemo dalje..
jel ovo @effenberg ukrao profil @paskalu?
- PaskalHens
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:jel ovo @effenberg ukrao profil @paskalu?

Moram priznati, dobar..

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa zar nije Kawhi bio povrijeđen?
Nisam gledao tekmu, ali svugdje sam pročitao da je zbog povrede glave izašao i da je to razlog što se nije vraćao u igru.
Nisam gledao tekmu, ali svugdje sam pročitao da je zbog povrede glave izašao i da je to razlog što se nije vraćao u igru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja ne znam, a i bolje da ne znam
bem ga u tintaru....povalja nas jučer masovno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.