NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Moderatori/ce: insider,Monolog,KK_Bosna,CashMan,Puma,bodi123,Devil,gaston

bugojanacc1234
Kontakt:

Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE

Post Postao/la bugojanacc1234 » 08 mar 2017, 13:31

da upitam samo mogu li ja da nastavim takmicenje s ovog racuna posto mi je radi " reklame " banovan stari ? ne kontam ni sta ni kako a nista ne odgovaraju kad sam im pisao vec dva dana.

pa ako je komesar za, da nastavim tipovanje s ovog accounta

hvala

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 09 mar 2017, 11:03

Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:

slika

Za ove ostale dole (Hilario i Brown) uredno piše DNP - Coach's decision, a Ryanu stoje sve nule, a ovo nešto zadnje što ni ne znam baš šta je (+/-) mu otišlo u -1. Ne znam sada šta je istina. Tehnički ako je samo ušao da izvede loptu i vidio da ga bole leđa pa opet izašao, on je nastupio i ja sam pogodio UNDER pa bi i tip trebalo da mi se računa :D Zna li neko da mi protumači?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2017, 11:05

dnalydal je napisao/la:Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:

slika

Za ove ostale dole (Hilario i Brown) uredno piše DNP - Coach's decision, a Ryanu stoje sve nule, a ovo nešto zadnje što ni ne znam baš šta je (+/-) mu otišlo u -1. Ne znam sada šta je istina. Tehnički ako je samo ušao da izvede loptu i vidio da ga bole leđa pa opet izašao, on je nastupio i ja sam pogodio UNDER pa bi i tip trebalo da mi se računa :D Zna li neko da mi protumači?
Jedino relevantno ti je sta kladionica kaze :D Ako je u njih kv1, nikad je neces preokrenut.
Max Allegri

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 mar 2017, 11:07

dnalydal je napisao/la:Tipovao sam jučer na Ryana Andersona UNDER i ovo sam našao na espn statistici:

slika

Nije nastupio :D

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 09 mar 2017, 11:15

I pisalo je da neće nastupiti, pa je pisalo i da nije nastupio, ali otkud onda u statistici. kontam da ga nisu greškom ubacili pa odmah odjavili izmjenu. i to tehnički znači da je nastupio :D Ajde sačekat ću wwin rezultat, mada teško da će biti šta drugo nego to kako ti kažeš :)

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 mar 2017, 11:16

dnalydal je napisao/la:I pisalo je da neće nastupiti, pa je pisalo i da nije nastupio, ali otkud onda u statistici. kontam da ga nisu greškom ubacili pa odmah odjavili izmjenu. i to tehnički znači da je nastupio :D Ajde sačekat ću wwin rezultat, mada teško da će biti šta drugo nego to kako ti kažeš :)
Imao sam ga ja na listicu u wwinu i kvota 1 je :thumbup:

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 09 mar 2017, 11:23

Svakako sam pao na "živom tiketu" pa me zanimalo isključivo za ovo naše takmičenje :) Za sada ga ne računam ni ja, ali ako budem imao vremena pregledaću detaljno "play by play" :)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 09 mar 2017, 13:57

slika

wwin se vodi po nba.com, a tamo nije igrao:

http://imgur.com/a/Iu6cH
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 09 mar 2017, 14:43

Mig_Mig je napisao/la:jopaa, opet razmisli,ide na kawhia, koji je sinoc odmarao.
Da ne spamamo tamo, evo tu :D
Svjestan sam ja da ce ga Kawhi vjerojatno drzati (ne cijelu utakmicu, ali jedan dobar dio tekme sigurno hoce) ali osim njega stvarno ne vidim nikog tko bi zaprijetio Spursima i zbog toga sam uvjeren da ce uzeti minimalno 25 suteva, kao i proslih tekmi. Znaci ako bude forsirao i uzeo toliku kolicinu suteva cisto sumnjam da ga i dva Leonarda mogu zadrzati :mrgreen:
Njega vidim da ostaje ispod granice samo ako bude bas ciglario i imao nekakv sut tipa 8-25 i slicno a pritom samo 5-6 slobodnih i ukoliko ih Spursi limitiraju na nekih 85-90 poena.
Da on ne uzima zadnjih tekmi po 30 suteva vjerojatno ga nebi ni uzeo, ali obzirom da uzima po 30 suteva i ima preko 12 slobodnih, jednostavno ga moram pokusati i veceras pa sto bude. Ukoliko veceras uzme "samo" 18-20 suteva onda sam najebao i moram se nadati da ce imati preko 50% suta uz isto toliko slobodnih, ali eto vidjet cemo sve.

Neka vi dobijete a on zabije 32 i svi sretni :thumbup: :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2017, 14:58

Haha, to potpsiujem odmah ! :D Sretno
Max Allegri

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 mar 2017, 15:55

bugojanacc1234 je napisao/la:da upitam samo mogu li ja da nastavim takmicenje s ovog racuna posto mi je radi " reklame " banovan stari ? ne kontam ni sta ni kako a nista ne odgovaraju kad sam im pisao vec dva dana.

hvala
Obzirom da te @admin banovao vjerovatno je imao dobar razlog za to.
Dogovor je da banovani članovi nemaju pravo tipovanja u takmičenju i toga se pridržavamo.

Dakle, @bugojanacc1234 je isključen iz takmičenja i njegovi tipovi više ne ulaze u statistiku !
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

bugojanacc1234
Kontakt:

Post Postao/la bugojanacc1234 » 09 mar 2017, 16:09

gaston je napisao/la:
bugojanacc1234 je napisao/la:da upitam samo mogu li ja da nastavim takmicenje s ovog racuna posto mi je radi " reklame " banovan stari ? ne kontam ni sta ni kako a nista ne odgovaraju kad sam im pisao vec dva dana.

hvala
Obzirom da te @admin banovao vjerovatno je imao dobar razlog za to.
Dogovor je da banovani članovi nemaju pravo tipovanja u takmičenju i toga se pridržavamo.

Dakle, @bugojanacc1234 je isključen iz takmičenja i njegovi tipovi više ne ulaze u statistiku !
admin me banovao zato sto sam stavio link kakvih se stavi 100 dnevno, nema veze, mislio sam da je bit takmicenja da se pobjede kladionice :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 10 mar 2017, 04:23

Kakva namještaljka je Kawhi, nevjerovatno..
Viva la France, as they say in Rome.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 10 mar 2017, 04:31

PaskalHens je napisao/la:Kakva namještaljka je Kawhi, nevjerovatno..
Kakva crna namještaljka, čovjek je imao dovoljno šuteva da prebaci granicu. Jednostavno nije ga išlo, par ih je iz koša izašlo. Šta ga ima uvoditi kod 18 razlike za Thundere.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 mar 2017, 13:08

dokle vise padovi na jednom ili 2 poena? :twisted:

samo ove ove sedmice:

lopez 18,5 over = 18
irving 27,5 over = 17
portland hendikep 7,5 = 6

i umjesto 5/7 imam 3/7 :tokralju:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 10 mar 2017, 14:15

Stone Island je napisao/la:
PaskalHens je napisao/la:Kakva namještaljka je Kawhi, nevjerovatno..
Kakva crna namještaljka, čovjek je imao dovoljno šuteva da prebaci granicu. Jednostavno nije ga išlo, par ih je iz koša izašlo. Šta ga ima uvoditi kod 18 razlike za Thundere.
Prvo, 15 šuteva nije dovoljno da prebaci. Jeste ako će gađati 12 od 15 što je nemoguće.
Drugo, rotacija mu je promijenjena u odnosu na prethodne tekme.
Treće, nije ulazio nikako u 4/4, što je samo po sebi čudno u najmanju ruku. Na 8 minuta do kraja bilo je 10ak razlike. Tako da je morao ući.
Četvrto, pola planete ga je odigralo preko, al' dobro ne mora ovo sve ništa značiti.
Meni samo tako smrdi, tebi ne, bože moj. Idemo dalje..

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 10 mar 2017, 14:20

jel ovo @effenberg ukrao profil @paskalu?

PaskalHens
Kontakt:

Post Postao/la PaskalHens » 10 mar 2017, 14:52

KK_Bosna je napisao/la:jel ovo @effenberg ukrao profil @paskalu?
:lol:

Moram priznati, dobar.. :rol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 mar 2017, 15:04

Pa zar nije Kawhi bio povrijeđen?
Nisam gledao tekmu, ali svugdje sam pročitao da je zbog povrede glave izašao i da je to razlog što se nije vraćao u igru.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 10 mar 2017, 15:08

Ja ne znam, a i bolje da ne znam :D bem ga u tintaru....povalja nas jučer masovno

Zaključano

Natrag na “NBA/EL SS.ba takmičenje”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.