Smiješno pitanje i ne zaslužuje odgovor. Eto, ti ćeš određivati ko ih je gledao a ko nije. Vrati ove teme unazad i dobićeš odgovor, prepričani su mali milion puta, apsolutno svaki od njih, kao i ova tema.Claus je napisao/la:Kao što sam i mislio, odgovora ni na mapi.Claus je napisao/la:Jeste li ikad pogledali mečeve Hewitta, Nalbandiana, Safina, Roddicka, Blakea, Gonzaleza, Baghdatisa i ostalih tenisera iz Federerove ere muškog tenisaJasno je i zašto. Niti je ko od dežurnih karikatura gledao pomenute tenisere više od 2-3 puta (ako i toliko), niti je u stanju objektivno sagledati situaciju. A kada nestane argumenata, onda je navodno priča besmislena, istina je negdje između, Novak i Rafa su vrijedniji od desetak drugih kvalitetnih tenisera i slične gluposti.
.
Ne znam zašto su Gonzo, Blake ili Baghdatis na toj listi, igrači koji nisu vrijedni da se spomenu.
Gonzo je za 13 godina karijere osvojio 11 turnira, Marcos 4, a James 10. Turniri gdje su klepali velikane poput Srichaphana, Rochusa, itd...
Samo mi nemoj pričati o Gonzovom forhendu, Blejkovoj napadačkoj igri, itd... bili i ostali iznadprosječni igrači, kojih se za 10 godina niko neće sjećati.
Jedina dva igrača kjoji su vrijedni spomena su Marat i David, koji su se poigravali sa Federerom kad im se igrao tenis.