Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
Tarik14
-
Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Bacih sad pogled na spisak koji je Terim objavio,na ****,i nisam nigdje Aurelija vidio!Zna li neko,o cemu se radi,posto je to njihov kljucni igrac u defanzivnim zadacima na sredini terena!?Nije valjda da ce igrati bez destruktivca i poslati na teren sve ofanzivne vezne igrace,pa to mu je ravno smrti!:D
Aurelio je imao tesku povredu i jos se nije totalno oporavio. Vec od aprila mjeseca nije igrao zvanicnu utakmicu. Zamjene njegova ce biti vjerovatno Emre Belozoglu.

-
velez_mostar
-
Kontakt:
Postao/la velez_mostar » 30 avg 2009, 00:11
Tarik14 je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Bacih sad pogled na spisak koji je Terim objavio,na ****,i nisam nigdje Aurelija vidio!Zna li neko,o cemu se radi,posto je to njihov kljucni igrac u defanzivnim zadacima na sredini terena!?Nije valjda da ce igrati bez destruktivca i poslati na teren sve ofanzivne vezne igrace,pa to mu je ravno smrti!:D
Aurelio je imao tesku povredu i jos se nije totalno oporavio. Vec od aprila mjeseca nije igrao zvanicnu utakmicu. Zamjene njegova ce biti vjerovatno Emre Belozoglu.

Golemo to nisam znao,hvala ti na informaciji..i naravno moram dodati da se na toj poziciji emre ne snalazi najbolje..odlicna vijest!!!
-
Minche
-
Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Bacih sad pogled na spisak koji je Terim objavio,na ****,i nisam nigdje Aurelija vidio!Zna li neko,o cemu se radi,posto je to njihov kljucni igrac u defanzivnim zadacima na sredini terena!?Nije valjda da ce igrati bez destruktivca i poslati na teren sve ofanzivne vezne igrace,pa to mu je ravno smrti!:D

Golemo to nisam znao,hvala ti na informaciji..i naravno moram dodati da se na toj poziciji emre ne snalazi najbolje..odlicna vijest!!!
ma meni ovaj emre ionako ide na zivce sjecam se da je na prosle dvije utakmice sa nama provocirao i udarao nase igrace,al vratit ce se to njemu bas u Zenici u paklenoj atmosferi i to bas za Ramazan.................
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
-
Genghis
-
Kontakt:
AdinoOo je napisao/la:Samo da pitam,Marjan nije veceras prenosio Real,jel nesto bilo ili? posto nisam u toku

Marjan ne radi vise na Hayatu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
NK_Nemila
-
Kontakt:
Armenija - BIH ce biti puno golova imam osjecaj...Ocekujem da ce Dzeko i Ibisevic prekinuti lose serije i natrpati Armence koji ce takodje imati sansu da daju gol ili dva protiv nase smijesne odbrane...
Ne kontam zasto ne otvore odmah i temu BIH-Turska da pisemo jer svakako ljudi ovdje pisu o obe utakmice...
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 30 avg 2009, 00:18
Vec je otvorena tema!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
NK_Nemila
-
Kontakt:
ma meni ovaj emre ionako ide na zivce sjecam se da je na prosle dvije utakmice sa nama provocirao i udarao nase igrace,al vratit ce se to njemu bas u Zenici u paklenoj atmosferi i to bas za Ramazan.................[/quote]
Ma ko ce mu vratiti? Turci ce biti sada jos prljaviji i vise ce udarati nego u prvoj utakmici....Ne vidim sem Spahica da neko moze reagovati i uzvratiti a sudije ce to jedva cekati da nam daju crveni....Bojim se onog scenaria kao protiv Grcke na Bilinom Polju...
-
Tarik14
-
Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Bacih sad pogled na spisak koji je Terim objavio,na ****,i nisam nigdje Aurelija vidio!Zna li neko,o cemu se radi,posto je to njihov kljucni igrac u defanzivnim zadacima na sredini terena!?Nije valjda da ce igrati bez destruktivca i poslati na teren sve ofanzivne vezne igrace,pa to mu je ravno smrti!:D

Znam, imamo razloga da budemo optimisti.

Zadnja izmjena:
Tarik14, dana/u 30 avg 2009, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
Bosnier
-
Kontakt:
Imam rodjaka koji zivi u istanbulu, kaze da su turci 100 % sigurni da ce uzeti 6 bodova , cak sam terim je to izjavio, rekavse da bosna nema kvaliteta i iskustva da zadrzi drugo mjesto...
mada nebih se slozio
p.s. ako nebude marjana moracu pustiti dina merlina i tv na mute
oni ostali komentatori samo baksuziraju pa se zapitam za koga navijaju ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Tarik14
-
Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Imam rodjaka koji zivi u istanbulu, kaze da su turci 100 % sigurni da ce uzeti 6 bodova , cak sam terim je to izjavio, rekavse da bosna nema kvaliteta i iskustva da zadrzi drugo mjesto...
mada nebih se slozio
To nije tacno. Mi imamo itekako kvaliteta da zadrzimo drugo mjesto. Pa, mi smo 4 BODA ispred Turske. Sta bulazni ovaj Terim? Doduse nema veze jel tako su i Belgijanci dovorili da ce lahko doci do pobjede protiv nas pa su na kraju nastradali dva puta. Mene uopste ne cudi sto nas Turci podcjenjivaju!

-
Virtu4l
-
Kontakt:
Ljudi okanite se Marjana, nije on ovdje dosao zbog ljubavi, vec zbog para.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
ahmic
-
Kontakt:
Daj Boze ,pomozi nam ....Strah me je Armenije ,uf..
-
miralem444
-
Kontakt:
Postao/la miralem444 » 30 avg 2009, 10:37
ma nista ba ..cista racunica...imamo igrace imamo kvalitetu..idemo po 6 bodova.i to je to.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
NK_Nemila
-
Kontakt:
Armenija - BIH bit ce 2-3
-
džakailibu
-
Kontakt:
Postao/la džakailibu » 30 avg 2009, 12:48
Virtu4l je napisao/la:Ljudi okanite se Marjana, nije on ovdje dosao zbog ljubavi, vec zbog para.
Kakva glupost! nije ni bitno da li je ljubav ili pare vec to da je cova samo na jednoj tekmi potrosio vise energije od zalizanog čaršijskog supka od kada radi na hayatu!grozzno, mislim da je covjek mogao postati brand u vođenju tekmi- kao sto je to bio baho! a sada, sve neki bez ideje, bez glasa, bez znanja, bez KARIZME
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
Bosnier
-
Kontakt:
Stvarno fuuuj , koliko ima zavisnosti u Hayatu posebno onaj Seid Teftedarija pas mu mater ****
Nadam se da ce ipak on prenositi tekmu , inace MUTE
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
Genghis
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ljudi okanite se Marjana, nije on ovdje dosao zbog ljubavi, vec zbog para.
A Said Teftedarija radi to sve iz ljubavi jeli ? ... Nije to problem, problem je sto je za onjih sve izmislio svoj posao, bolan pa sa Hayata su mi ubjedljivo najmrzi dok nije dosao Marjan, ali eto supci ga otjerase ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
Tarik14
-
Kontakt:
Izvinite ali stvarno moram reci da su Turci stoka od naroda. Primitivni su i to su par puta dokazali (bar kada je u pitanju nogomet ne postuju nikoga!). Nazalost, gotovo su svi zaboraviti kako smo sramotno docekani u Istanbulu. Kao da smo najgori neprijatelji Turske a ne takozvana "braca". Zbog svega ovoga, ja se dodatno nadam da cemo ih pobjediti i da cemo jos jedan put dokazati da smo jaka reprezentacija. Ocito Turci neznaju nista o Zenici i stadionu Bilino Polje. Malo ko je dosao u Zenici i vratio se sa sva 3 boda u dzepu, to je cinjenica. Sramota je sto nas Turci nesvataju kao jednu ozbiljnu ekipu ali imam osjecaj da ce se oni pokajati zbog toga..kao i Belgijanci. Buduli nas previse podcjenili, oni ce izgubiti 100%.
Lijep pozdrav svima!

-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Bosnier je napisao/la:Imam rodjaka koji zivi u istanbulu, kaze da su turci 100 % sigurni da ce uzeti 6 bodova , cak sam terim je to izjavio, rekavse da bosna nema kvaliteta i iskustva da zadrzi drugo mjesto...
mada nebih se slozio
Ma nek Terim priča šta hoće, i belgijanci su najavljivali 6 bodova pa su pokupili samo 6 golova a nadam se da će tako biti i sa turcima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.