Ma eto bolji ste za nekoliko nijansi...ali opet sjeti se u kojoj ligi igraš i vidjet ćeš da od te statistike nema ništa...antipolitika je napisao/la:Bit ce mi zadovoljstvo![]()
Ma salu i prepirke na stranu al jednostavno ne mozes uspoređivati HSK Zrinjski i FK Velez barem ne u ovom trenutku .To jednostavno nije realno statistika sve govori a ovaj nedavni incident s ovim Hosicem kako li se zove sve o FK Velez govori a to je da je ostalo samo ime od 1991.Zalosno al tako je.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Stone Island
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
@Antipolitika i Stone Island
Prestanite sa natezanjima,i pokusajte normalno raspravljati.Istina je da nam je liga i klubovi katastrofa,i samo rad i trud to mogu ispraviti (i pravi ljudi),istina je i da se Zrinjski izdvaja iz sivila (bolje receno crnila) lige,ali opet kada izadjemo u Eu 3. pretkolo će nam bit vrh vrhova.
Sto se tiče Veleza, imate potpuno krivu upravu koju treba izbaciti iz fotelja sto prije,a to jedino vi kao navijaci mozete uraditi, i dok to ne uradite Velez neće biti ništa bolji.Uprava vam šuplju baca kako su pripreme odlično odradjene ,a rođeni nisu niti jednu pripremnu utakmicu dobili, i sa upravom koja sada vodi klub ne gine vam druga liga.Ja bi bio najsretniji kada bi vi ostali u ligi i kada bi i dogodine imali mostarski derbi ali s ovom upravom to će biti teško.
A vas dvojica se malo smirite jer vaša natezanja ne pridonose temi!
Prestanite sa natezanjima,i pokusajte normalno raspravljati.Istina je da nam je liga i klubovi katastrofa,i samo rad i trud to mogu ispraviti (i pravi ljudi),istina je i da se Zrinjski izdvaja iz sivila (bolje receno crnila) lige,ali opet kada izadjemo u Eu 3. pretkolo će nam bit vrh vrhova.
Sto se tiče Veleza, imate potpuno krivu upravu koju treba izbaciti iz fotelja sto prije,a to jedino vi kao navijaci mozete uraditi, i dok to ne uradite Velez neće biti ništa bolji.Uprava vam šuplju baca kako su pripreme odlično odradjene ,a rođeni nisu niti jednu pripremnu utakmicu dobili, i sa upravom koja sada vodi klub ne gine vam druga liga.Ja bi bio najsretniji kada bi vi ostali u ligi i kada bi i dogodine imali mostarski derbi ali s ovom upravom to će biti teško.
A vas dvojica se malo smirite jer vaša natezanja ne pridonose temi!
@stone island
šta si bola naporan...liga je takva kakva je **** je ali je naša i u toj ligi je trenutno najbolji zrinjski a najgori velež
šta si bola naporan...liga je takva kakva je **** je ali je naša i u toj ligi je trenutno najbolji zrinjski a najgori velež
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
- Stone Island
- Kontakt:
@Eagles:a raspravljamo normalnije nego inače...jest bilo malo izraza ''nakaradnih'' ali niko nikoga nije vrijeđao...
@brato:a znam...samo ću reći,ko visoko leti nisko pada
evo druga titula prvaka države će biti ove godine, kup je isto osvojen moguće i ove da bude i prvenstvo i kup,znači napreduje se iz godine u godinu tako da ti ta teza ne pije vode,sponzori su tu stalni samo ih može biti više , i ne boj se ti za zrinjski on će uvjek biti u vrhu ove lige, isto tako ne želim ni vi da ispadnete jer **** grad bez gradskog derbija..živio ti meniStone Island je napisao/la:@Eagles:a raspravljamo normalnije nego inače...jest bilo malo izraza ''nakaradnih'' ali niko nikoga nije vrijeđao...
@brato:a znam...samo ću reći,ko visoko leti nisko pada ;)
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
- The_Target
- Kontakt:
Dobra je stvar sto se raspravlja iz aspekta derbija i sporta a ne suvisnih stvari ( politike, vjere, nacije i sl. ), rivalitet je uvijek postojao svugdje pa i kod nas, i kakav bi bio derbi da nema adrenalina, parola, graffita, prozivanja, pa i tuce, i mozemo reci da je svaki derbi izmedju dva kluba iz Mostara imao neke interesantne detalje
Rođeni brato
- antipolitika
- Kontakt:
Slazem se,sloboda govora !!!Stone Island je napisao/la:@Eagles:a raspravljamo normalnije nego inače...jest bilo malo izraza ''nakaradnih'' ali niko nikoga nije vrijeđao...
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
- Stone Island
- Kontakt:
Još kad bi promijenio taj potpisantipolitika je napisao/la:Slazem se,sloboda govora !!!Stone Island je napisao/la:@Eagles:a raspravljamo normalnije nego inače...jest bilo malo izraza ''nakaradnih'' ali niko nikoga nije vrijeđao...
- antipolitika
- Kontakt:
Toliko te ne volim 
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Spremate li se za pitare?cujem dolazi ih mnogo, sve cemo imati priliku gledatiantipolitika je napisao/la:Toliko te ne volim
na telki nemojte obrukati navijacku scenu koja je dobro pocela ovu polusezonu.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ultras je napisao/la:Spremate li se za pitare?cujem dolazi ih mnogo, sve cemo imati priliku gledatiantipolitika je napisao/la:Toliko te ne volim
bit će to veći derbi na tribinama nego na terenu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- antipolitika
- Kontakt:
I ja kazem ,nesto mi FK Sarajevo preslabo ove godine izgledaMirza_Hordas je napisao/la:ultras je napisao/la:Spremate li se za pitare?cujem dolazi ih mnogo, sve cemo imati priliku gledatiantipolitika je napisao/la:Toliko te ne volim
[/quote]
I ja kazem ,nesto mi FK Sarajevo preslabo ove godine izgleda
[/quote]
Jes al i to preslabo Sarajevo vas mlatnu 3-0 ko od sale
sta bi bilo da nisu preslabi 
I ja kazem ,nesto mi FK Sarajevo preslabo ove godine izgleda
Jes al i to preslabo Sarajevo vas mlatnu 3-0 ko od sale
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- antipolitika
- Kontakt:
A na srecu nema vise Rascica!!!oleeeeeeeeeeeeeeeoleeeeeeeeeeeeee
Ma Sarajevo je uvjek bio jeb... protivnik stoga ne ocekujem laganu pobjedu nase ekipe samo mi nije jasno kako jedan tako velik klub poput sarajeva ima oscilacije ,jedne godine 1. pa u sredini 2 godine...one godine kad se genka izbacilo u 2. pretkolu pa dobri rezultati pritiv dinama iz bucuresta par talenata al opet te oscilacije,mislim meni nije krivo
volim ja vidit ovih 9 bodova ispred 2. Slavije al smatram da bi za nasu ligu bilo odlicno kad bi u vrhu imali svake godine Zrinjskog,Sarajevo,Zelju ,Sirokog i po navijacima je to Celik zasluzio .
Ma Sarajevo je uvjek bio jeb... protivnik stoga ne ocekujem laganu pobjedu nase ekipe samo mi nije jasno kako jedan tako velik klub poput sarajeva ima oscilacije ,jedne godine 1. pa u sredini 2 godine...one godine kad se genka izbacilo u 2. pretkolu pa dobri rezultati pritiv dinama iz bucuresta par talenata al opet te oscilacije,mislim meni nije krivo
Sto jest jest,ni Braga nas nije razvalila kao Sarajevo,a i taj poraz nam je dobro dosao,poslije te utakmice nismo izgubili 17 utakmica sto je nevjerovatan niz.miky_hz je napisao/la: Jes al i to preslabo Sarajevo vas mlatnu 3-0 ko od salesta bi bilo da nisu preslabi
Uostalom igraci imaju 2 razloga za ostavit srce na terenu:
1. Nakon više od 3 mjeseca igraju kući
2.Vratit Sarajevu za ubjedljiv poraz
Ovo će bit drama tekma i stvarno ko u subotu ne ode na tekmu taj je papak najveći.Oba kluba vole nadigravanje,bit ce golova,Horde i Ultrasi trenutno u vrhu navijačke scene...Ma bit će drama!
PS:tada još nismo bili uigrani,sada mislim da je Zrinjski favorit u svakoj narednoj utakmici (i kući a i na strani)osim u Orasju i Modrici
Pa tako sto se u fildzan ligi sve sto valja odma i rasproda tako ti svake godine jedni idu drugi dolaze,i ovi sto valjaju te dignu u nebesa,kasnije se rasprodaju dodju neki skroz lijevi momci dok oni pohvataju gdje su dosli ha hu,kasno zato se i desava da malo koja ekipa kod nas se moze pohvaliti da 3-4 godine konsantno ima dobre rezultate,jbg realnost,dodju da se prodaju nemozes ih zadrzati,dok god nemamo zakona o sportu tako ce nam bitiantipolitika je napisao/la:A na srecu nema vise Rascica!!!oleeeeeeeeeeeeeeeoleeeeeeeeeeeeee
Ma Sarajevo je uvjek bio jeb... protivnik stoga ne ocekujem laganu pobjedu nase ekipe samo mi nije jasno kako jedan tako velik klub poput sarajeva ima oscilacije ,jedne godine 1. pa u sredini 2 godine...one godine kad se genka izbacilo u 2. pretkolu pa dobri rezultati pritiv dinama iz bucuresta par talenata al opet te oscilacije,mislim meni nije krivovolim ja vidit ovih 9 bodova ispred 2. Slavije al smatram da bi za nasu ligu bilo odlicno kad bi u vrhu imali svake godine Zrinjskog,Sarajevo,Zelju ,Sirokog i po navijacima je to Celik zasluzio .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slazem se sa Mikyem,ali sta ces tako ti je to u nas,kakva drzava takav i sport,evo bas sam maloprije gledao snimku one famozne utakmice u Orasju kada su nasi igraci otisli sa terena u 83.min.Ljudi moji to nije normalno kako su nam ubili igrače,samo je sreca sto se niko sakat nije vratio,ima na you tubeu,ukucajte Orasje Zrinjski i izbaci vam prvo i drugo poluvrijeme,Po meni je onda Baka uradio najpametniju moguću stvar.
Zbog takvih stvari nam je sport u banani.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ukucaj Orasje-SlobodaEagles je napisao/la:Slazem se sa Mikyem,ali sta ces tako ti je to u nas,kakva drzava takav i sport,evo bas sam maloprije gledao snimku one famozne utakmice u Orasju kada su nasi igraci otisli sa terena u 83.min.Ljudi moji to nije normalno kako su nam ubili igrače,samo je sreca sto se niko sakat nije vratio,ima na you tubeu,ukucajte Orasje Zrinjski i izbaci vam prvo i drugo poluvrijeme,Po meni je onda Baka uradio najpametniju moguću stvar.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tiskovna konferencija HŠK Zrinjski

Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana redovita tiskovna konferencija uoči sutrašnje utakmice sa FK Sarajevo. Nazočnim novinarima obratili su se trener Dragan Jović, te Igor Melher vratar i Igor Žuržinov nogometaš Zrinjskog.
"Nakon utakmice u Banjaluci vlada jedna odlična atmosfera u klubu, kako nama trenerima i igračima, tako i svima onima kojima je Zrinjski u srcu. Sutrašnja utakmica je prilika da uzvratimo Sarajevu za naš najveći poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva. Što se tiče samog tima nemamo suspendiranih igrača, od ranije nam je povrijeđen Šunjić dok su svi ostali na raspolaganju za sutrašnji meč. Ja bih iskoristio priliku da pozovem navijače da nam u sutrašnjoj za nas jako bitnoj utakmici pomognu da dođemo do pobjede", rekao je trener Jović.
Nakon trenera riječ je dobio Igor Žuržinov koji je rekao:
"Kao što je rekao trener atmosfera među igračima je odlična. Znamo da je Sarajevo neugodan protivnik, ali uz našu maksimalnu angažiranost nadam se da ćemo doći do tri nova boda".
Igor Melher je pozdravio nazočne te rekao:
"Moji prethodnici su sve rekli, a ja ću još jednom samo pozvati navijače da dođu sutra u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo. Sarajavo možda dolazi oslabljeno, ali mi njih respektiramo jer su veliki klub, a mi ćemo sutra pokušati da im uzvratimo za poraz na Koševu".
Što se tiče sastava u momčad se vraćaju Vuković i Serdarušić koji će uz one igrače koji su bili u Banjaluci konkurirati za sutrašnji sastav. Trener Jović je najavio i ofanzivniju igru u odnosu na igru iz Banjaluke. Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo na programu je sutra (subota 07.02) sa početkom u 20 sati uz izravan prijenos na BHT 1. Sudac sutrašnjeg meča je Ognjen Valjić iz Banjaluke, sa pomoćnicima Sučićem i Vješticom.
Zrinjski.info
Danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana redovita tiskovna konferencija uoči sutrašnje utakmice sa FK Sarajevo. Nazočnim novinarima obratili su se trener Dragan Jović, te Igor Melher vratar i Igor Žuržinov nogometaš Zrinjskog.
"Nakon utakmice u Banjaluci vlada jedna odlična atmosfera u klubu, kako nama trenerima i igračima, tako i svima onima kojima je Zrinjski u srcu. Sutrašnja utakmica je prilika da uzvratimo Sarajevu za naš najveći poraz u dosadašnjem dijelu prvenstva. Što se tiče samog tima nemamo suspendiranih igrača, od ranije nam je povrijeđen Šunjić dok su svi ostali na raspolaganju za sutrašnji meč. Ja bih iskoristio priliku da pozovem navijače da nam u sutrašnjoj za nas jako bitnoj utakmici pomognu da dođemo do pobjede", rekao je trener Jović.
Nakon trenera riječ je dobio Igor Žuržinov koji je rekao:
"Kao što je rekao trener atmosfera među igračima je odlična. Znamo da je Sarajevo neugodan protivnik, ali uz našu maksimalnu angažiranost nadam se da ćemo doći do tri nova boda".
Igor Melher je pozdravio nazočne te rekao:
"Moji prethodnici su sve rekli, a ja ću još jednom samo pozvati navijače da dođu sutra u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo. Sarajavo možda dolazi oslabljeno, ali mi njih respektiramo jer su veliki klub, a mi ćemo sutra pokušati da im uzvratimo za poraz na Koševu".
Što se tiče sastava u momčad se vraćaju Vuković i Serdarušić koji će uz one igrače koji su bili u Banjaluci konkurirati za sutrašnji sastav. Trener Jović je najavio i ofanzivniju igru u odnosu na igru iz Banjaluke. Utakmica HŠK Zrinjski-FK Sarajevo na programu je sutra (subota 07.02) sa početkom u 20 sati uz izravan prijenos na BHT 1. Sudac sutrašnjeg meča je Ognjen Valjić iz Banjaluke, sa pomoćnicima Sučićem i Vješticom.
Zrinjski.info
Evo gledam,skočila kvota u kladionicama na Zrinjskom,sa 1.1 na 1.5.Da nam uprave opet nesto ne mute majko moja? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.