ABA Liga 2018/19
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: ABA Liga 2018/19
20 0 za Buducnost... ne treba neutralni teren jer bi bilo nefer prema montegrinima... srpsku stoku tj Zvezdu treba drakonski kazniti, i zabraniti im sljedeće sezone da igraju ABA ligu.... pa nek igraju sa Pazarom, Vojvodinom i sl....
Iz Buducnosti su debili ako odigraju mec..koja je ovo stoka u pm 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakav natpis?akisarajevo92 je napisao/la:"Ajde da osvojimo ovu Evroligu"![]()
oduzmi plasman u EL i ova liga gubi svaki znacaj
a to "ubi siptara" je samo odgovor na provokacije iz KK Buducnosti i natpis na albanskom
- akisarajevo92
- Kontakt:
filip13 je napisao/la:Kakav natpis?akisarajevo92 je napisao/la:"Ajde da osvojimo ovu Evroligu"![]()
oduzmi plasman u EL i ova liga gubi svaki znacaj
a to "ubi siptara" je samo odgovor na provokacije iz KK Buducnosti i natpis na albanskom

Don't believe the hype.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa njih je taj natpis valjda tako docekao, nisu oni stavili
Njima je provokacija i kad neko jede hljeb iz Albanske pekare. Opsjednuti Albancima 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
ne moze sport bez idiota
idiotima iz podgorice odgovorili idiot iz beograda
tukli igrace u podgorici, pokusali tuci i u beogradu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
salex90 je napisao/la:ne moze sport bez idiota
- invincible1921
- Kontakt:
Nemojte tako sad ce ovi moralisti sa sjevera da vam objasne kao su to miroljubivi navijaci
=\_1921_/=
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Inace poznati kao vrlo miroljubivi i mirni navijaci. Bez ikakvih ispada i incidenata. LOL
Šteta, ovdje je najviše košarka na gubitku. Kad se ovakve scene dešavaju a igra tim iz Srbije i Crne Gore šta bi tek bilo da je u finale prošla Cedevita, ili da je tu nekim čudom klub iz BiH. Sramota, ovakve stvari se dovode u red samo drakonskim kaznama ali na našim prostorima ne postoji ni volja ni interes za to. Opet je teško kad se isti nacionalizam i problemi provlače kroz politiku i sve moguće sfere društva.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Podsjeti me ovo na meč BiH - Mađarska, ova obraćanja,prekid, upaljači i kišobrani 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Dakle ako uleti još nešto, pa pa Zvezda. Alaj su ih i navukli 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Branko Lazic profesionalni udarac u bubbrege
Kao da je Srbe tesko navuc na nerede.Jack je napisao/la:Dakle ako uleti još nešto, pa pa Zvezda. Alaj su ih i navukli
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
S ovim bolesnicima je ista situacija u svakom sportu. Jedino riješenje je da se trajno isključe pa da se može normalno odigrati partija fudbala ili košarke.invincible1921 je napisao/la:Nemojte tako sad ce ovi moralisti sa sjevera da vam objasne kao su to miroljubivi navijaci
- Kada su igrači krenuli da izlaze iz tunela krenula je totalna histerija i gađanje sa svim mogućim tvrdim predmetima. Kovanicama, baterijama za telefon, kamenjem, punim flašama, delovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je ušlo na teren i došli do klupe KK Budućnost Voli. Isti su pljuvali i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Noris Kol, Erl Klark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera - stoji u kratkom saopštenju Budućnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.