RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
E jbg. Bila je neka atmosfera da ce potpisat. Uglavnom, niko ne moze postavljat nerealne uslove, klub mora bit veci od bilo koga i nastavit dalje. Igraca ima i doci ce sigurno adekvatna zamjena.
Max Allegri
-
- Kontakt:
Bila je jbg ali stvarno je puno para za naš klub trenutno.Koliko sam čuo traženo je 250.000 za sezonu što trenutno može platiti Sarajevo i možda Zrinjski, ali možda.U ovakvoj situaciji gdje korona može ponovo lako sve zajebati mislim da bi to bio preririzičan ugovor za naš klub trenutno.Plus da ne govorimo kako bi se osjećali ostali, dosta ih igra za 3000KM mjesečno a igraju značajnu ulogu.Da je dobar igrač i profesionalac od glave do pete jeste stvarno.Klub koji ima pare neće požaliti što ga dovede.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
U ovakvo vrijeme 250 po sezoni, ili pola miliona za dvije bez znaci menadzera to bi bilo sigurno jos 50k... Puno brate, malo koji bi klub dao toliku cifru. Pa mislim da Sarajevu treba stoper i njima bi ovo bio dobar zalogaj..mujoisuljo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:32Bila je jbg ali stvarno je puno para za naš klub trenutno.Koliko sam čuo traženo je 250.000 za sezonu što trenutno može platiti Sarajevo i možda Zrinjski, ali možda.U ovakvoj situaciji gdje korona može ponovo lako sve zajebati mislim da bi to bio preririzičan ugovor za naš klub trenutno.Plus da ne govorimo kako bi se osjećali ostali, dosta ih igra za 3000KM mjesečno a igraju značajnu ulogu.Da je dobar igrač i profesionalac od glave do pete jeste stvarno.Klub koji ima pare neće požaliti što ga dovede.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Bilo bi čisto kockanje!Čak i više je trebalo ići menadžerici ukoliko se nebi prodao na ljeto 2021 g a ni njegovom prodajom klub nebi imao neki značajan udio.Kako god nije se isplatilo.Ovaj **** virus se može vrlo lako ponovo uvući u igrače a i pitanje je kakvo će biti ekonomsko stanje naših sponzora.Po meni ovo je bila jedina pametna odluka.fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:47U ovakvo vrijeme 250 po sezoni, ili pola miliona za dvije bez znaci menadzera to bi bilo sigurno jos 50k... Puno brate, malo koji bi klub dao toliku cifru. Pa mislim da Sarajevu treba stoper i njima bi ovo bio dobar zalogaj..mujoisuljo je napisao/la: ↑22 jun 2020, 16:32Bila je jbg ali stvarno je puno para za naš klub trenutno.Koliko sam čuo traženo je 250.000 za sezonu što trenutno može platiti Sarajevo i možda Zrinjski, ali možda.U ovakvoj situaciji gdje korona može ponovo lako sve zajebati mislim da bi to bio preririzičan ugovor za naš klub trenutno.Plus da ne govorimo kako bi se osjećali ostali, dosta ih igra za 3000KM mjesečno a igraju značajnu ulogu.Da je dobar igrač i profesionalac od glave do pete jeste stvarno.Klub koji ima pare neće požaliti što ga dovede.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
- Kontakt:
Doce bolji nema veze hajmo sad pomoc Klubu sa clanskima
MASOVNO UCLANJENJE

MASOVNO UCLANJENJE

-
- Kontakt:
Bilo je nerealno ocekivati da ce neko placati igraca 250000 po sezoni ma koliko god on dobar bio to su prevelike pare za jednog igraca u nasoj ligi gdje ima dosta klubova gdje plata ne prelazi 1000KM .Sretno Kosta

I DA ŽIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT!!!
30.06.1993.
30.06.1993.
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
hahaha ko je ovaj lik ko da je bio u talijanskoj cosa nostri

I DA ŽIVI JEDAN DAN NJEMU MOSTAR OSTA SAN DA GA VIDI SLOBODNOG HUJKA KOMADANT!!!
30.06.1993.
30.06.1993.

-
- Kontakt:
Nadam se da uprava nece zakasniti sa pojacanjima, da nam se ne ponovi los start. To nas je prethodne sezone kostalo evrope.
Minimum je tri igraca, stoper, lijevi bek i napadac.
Minimum je tri igraca, stoper, lijevi bek i napadac.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Da li neko zna ime menadzera Koste Maneva?
-
- Kontakt:
Šta ćeš Kostu plaćat ako ti je rupa na golu. Nek i nije potpisao. Ganjat će se opet sredina tabele i Bože moj, ambicije su istaknute jako rano: Nadam se da će ostat liga 12 jer bude li 14 gorit će nam
-
- Kontakt:
O cemu ti bgt nije velez nikad bilo jedan igrac,bilo je i bolji pa su otisli ko kaze da nece doci neko bolji od kostejolejolemusamusa je napisao/la: ↑23 jun 2020, 07:28Šta ćeš Kostu plaćat ako ti je rupa na golu. Nek i nije potpisao. Ganjat će se opet sredina tabele i Bože moj, ambicije su istaknute jako rano: Nadam se da će ostat liga 12 jer bude li 14 gorit će nam
A prosirenje lige to je suplja jer,idemo ove godine abd sa jos boljom ekipom gonjati mjesto koje vodi u evropu.Forca Velež

- Stone Island
- Kontakt:
Najbolji igrac poslije rata definitivno. Steta. Hvala mu na odlicnoj sezoni i sretno dalje. A idemo i mi dalje. Bez svakoga se moze.
-
- Kontakt:
Brate nadam se da imaš 45 godina, mada je i ovo zabrinjavajuće, 75 bi bilo prikladnije.... 'nejseMostarac45 je napisao/la: ↑23 jun 2020, 11:59O cemu ti bgt nije velez nikad bilo jedan igrac,bilo je i bolji pa su otisli ko kaze da nece doci neko bolji od kostejolejolemusamusa je napisao/la: ↑23 jun 2020, 07:28Šta ćeš Kostu plaćat ako ti je rupa na golu. Nek i nije potpisao. Ganjat će se opet sredina tabele i Bože moj, ambicije su istaknute jako rano: Nadam se da će ostat liga 12 jer bude li 14 gorit će nam
A prosirenje lige to je suplja jer,idemo ove godine abd sa jos boljom ekipom gonjati mjesto koje vodi u evropu.Forca Velež![]()
![]()
NIšta mi ganjat nećemo s ovom odbranom, Rupa na golu- Dario-pola stopera Zvonić-nepoznato- nepoznato.
S ovim ne možeš ni opstanak ganjat, a ne Evropu. Bolan Manev otkako je došao u Velež je napravio jednu jedinu grešku, a o suhoj kvaliteti da ne pričam. Ok previše je tražio, ništa, doće neko za manje pare al sigurno ne taj kalibar. I da imaš najbolju odbranu na svijetu na golu ti je rupetina koja nit se zna postavit, niti izać na centaršut, golova skrivio masu ( onaj penal što je napravio u Banjaluci čini mi se je nešto najgore što sam ja vidio i u ovoj našoj jadnoj nekvalitetnoj ligi ). S time se ne napada Evropa prijatelju, ovo go*no od virusa nas je vratilo 3 godine unazad nažalost, jedina dobra stvar je što će sve ekipe biti mrtvi raspad. Eto o tome ja, ukratno !!!
Neki Mahmic ce biti predstavljen veceras na treningu.
Zavrsen Fejsal Mulic.
Zavrsen Fejsal Mulic.
-
- Kontakt:
Nadam se da znaju šta rade 

-
- Kontakt:
samoOlimpick je napisao/la: ↑29 nov 2019, 14:04Solidna analiza, samo je Cvija dokazao još u cvajti da ne zna, može se boriti za mjesto u 18 i to je sve. Ima u Vehaboviću kuveta, ima ono nešto što vrhunski veznjak treba imati. MIslim da je naš, poslije Branda-a najvredniji igrač. Manev solidan ali ništa više, Hasanović i Zeljković mogu uvijek igrati, ili se rotirati međusobno. Ostalo se komotno s rastjerati

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.