Realna prognoza , da je Celik nocna bilo bi 5 milja hladno,ovako po zegi sumnjamBeduin je napisao/la:Čelik - Tuzla City 3000
Radnik - Mladost DK 200 ( Savez ce staviti 500 kao i uvijek)
Sloboda - Zvijezda 3000
Sarajevo - Velež 7500
Zrinjski - Borac 2000
Široki Brijeg - Željezničar 3000
BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
- Zenicanin988
- Kontakt:
Re: BH Telecom Premijer liga BiH - posjeta 2019/20
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
- Beduin
- Kontakt:
Zato sam i stavio Celiku 3000, premisljao sam se milju jos dodati ali subota je u 17h tako da...Zenicanin988 je napisao/la:Realna prognoza , da je Celik nocna bilo bi 5 milja hladno,ovako po zegi sumnjamBeduin je napisao/la:Čelik - Tuzla City 3000
Sloboda - Zvijezda 3000
Sarajevo - Velež 7500
Zrinjski - Borac 2000
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma ak bude fino vrijeme(al najavljuju kisu) ide 5 milja sigurno, nema prijenosa, to zna dosta utjecati na posjetuBeduin je napisao/la:Zato sam i stavio Celiku 3000, premisljao sam se milju jos dodati ali subota je u 17h tako da...Zenicanin988 je napisao/la:Realna prognoza , da je Celik nocna bilo bi 5 milja hladno,ovako po zegi sumnjamBeduin je napisao/la:Čelik - Tuzla City 3000
Sloboda - Zvijezda 3000
Sarajevo - Velež 7500
Zrinjski - Borac 2000

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
dao im jednom pare da ne budu izbačeni iz lige i to je to tokakve gluposti i srpski pijemont hahahaGiljotina je napisao/la:Što ne znači da si morao ili čak smio biti upoznat sa poslovima ispod žita. Slavija je svakako bila objekat na kom se dokazivao srpski pijemont.FoSte95 je napisao/la: saćeš ti meni pričati ko je koliko davao a ja tamo trenirao i godine i godine proveo oko stadiona![]()
to ima smisla kad za Borac kažeš al za Slaviju fkt niđe veze

na lsitu si i Leotara zaboravio staviti

A što je uplatio?! Malo si se previše vezao za Slaviju pa se grizeš. Nije uplatio Slobodi ili Veležu.FoSte95 je napisao/la:dao im jednom pare da ne budu izbačeni iz lige i to je to tokakve gluposti i srpski pijemont hahahaGiljotina je napisao/la:Što ne znači da si morao ili čak smio biti upoznat sa poslovima ispod žita. Slavija je svakako bila objekat na kom se dokazivao srpski pijemont.FoSte95 je napisao/la: saćeš ti meni pričati ko je koliko davao a ja tamo trenirao i godine i godine proveo oko stadiona![]()
to ima smisla kad za Borac kažeš al za Slaviju fkt niđe veze![]()
na lsitu si i Leotara zaboravio staviti
Pa možda zato što ljudi iz njegove stranke vode klub xDGiljotina je napisao/la: A što je uplatio?! Malo si se previše vezao za Slaviju pa se grizeš. Nije uplatio Slobodi ili Veležu.
Što bi Slobodi i Veležu uplaćivao em njegovi ljudi ne vode klub em u tom gradu njegva stranka i nema svoj ogranak o.O
Radnik Mladost 50 ljudi ali ce savez tu dodati jos jednu nulu
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
- invincible1921
- Kontakt:
Uz duzno postovanje naravno da je politcki projekt. Borac je opsta iskljucivo jer eto sramota za RS da nemaji klub....jedina svrha lesinara je da velicaju rs, pljuju po BiH i vrijedaji na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Tu i tamo ubace i pokojeg ratnog zlocinca u repertoar. I kad je jedan borac takav..ti da kazes da slavija nije? Jedina svrha slavije je bilo prosipati neki inat prije svega kontra sarajeva...FoSte95 je napisao/la:Slavija nečiji projekat bila?Giljotina je napisao/la:Srpski nacionalistički projekti: Slavija, Modriča i Borac.
Slavija je jedino projekat Istočnog Sarajeva bila dok je tamo bilo fabrika koje su koliko-toliko finansirale klub a i Bogdan Čeko dok je bio predjsednik kluba i istovremeno u Savezu što je bio.....
Od svih klubova iz RS jedino gdje sam donekle vidio zdravu pricu kako u klubu tako i oko njega je Radnik.
Edit: da se neko ne uvrijedi ne sumnjam ja da ima raje koja fkt vole borac kao i da je borac jedan klub sa traficijom...medjutim doveden je na nivo obicne prcije u sluzbi velilosprstva.
=\_1921_/=
čuj trerati inat sarajevskim klubovima a slavija puštala tekme Željezničaru, jaran mi rezevrni golman bio priča mi poveo željo 2:0 u lukavici i kontra bila dade slavija gol poče se budala radovati, samo ga pomoćni trener vuče sjedi tu levatu dogovorili smo dva razlike za željuinvincible1921 je napisao/la:Uz duzno postovanje naravno da je politcki projekt. Borac je opsta iskljucivo jer eto sramota za RS da nemaji klub....jedina svrha lesinara je da velicaju rs, pljuju po BiH i vrijedaji na vjerskoj i nacionalnoj osnovi. Tu i tamo ubace i pokojeg ratnog zlocinca u repertoar. I kad je jedan borac takav..ti da kazes da slavija nije? Jedina svrha slavije je bilo prosipati neki inat prije svega kontra sarajeva...FoSte95 je napisao/la:Slavija nečiji projekat bila?Giljotina je napisao/la:Srpski nacionalistički projekti: Slavija, Modriča i Borac.
Slavija je jedino projekat Istočnog Sarajeva bila dok je tamo bilo fabrika koje su koliko-toliko finansirale klub a i Bogdan Čeko dok je bio predjsednik kluba i istovremeno u Savezu što je bio.....
Od svih klubova iz RS jedino gdje sam donekle vidio zdravu pricu kako u klubu tako i oko njega je Radnik.
Edit: da se neko ne uvrijedi ne sumnjam ja da ima raje koja fkt vole borac kao i da je borac jedan klub sa traficijom...medjutim doveden je na nivo obicne prcije u sluzbi velilosprstva.

a nastarnu to što su svakakvi likovi dolazili tamo na tribinu i glumili nekakvu grupu pa samo vrijeđali
- Zenicanin988
- Kontakt:
Kaze komentator na bht oko 4 000 gledalaca,a tribina u kadru ,brat bratu 500 ljudi. Ko je ovddje lud. Rijec je o tekmi ZRINJSKI BORAC
-
- Kontakt:
Broji i Casper navijačeZenicanin988 je napisao/la:Kaze komentator na bht oko 4 000 gledalaca,a tribina u kadru ,brat bratu 500 ljudi. Ko je ovddje lud. Rijec je o tekmi ZRINJSKI BORAC

Koliko je bilo kod nas?
Onako od oka oko 3k, možda malo jače !?
- Zenicanin988
- Kontakt:
Ne znam sta bi ti rekao ,bilo je vise od pola tribineConvicts1988 je napisao/la:Broji i Casper navijačeZenicanin988 je napisao/la:Kaze komentator na bht oko 4 000 gledalaca,a tribina u kadru ,brat bratu 500 ljudi. Ko je ovddje lud. Rijec je o tekmi ZRINJSKI BORAC![]()
Koliko je bilo kod nas?
Onako od oka oko 3k, možda malo jače !?
- invincible1921
- Kontakt:
@Foste nemam ja nista protiv tih klubova kao klubova ...al kao sto rekoh ono sta su psotali je druga prica
=\_1921_/=
- prisonbreak
- Kontakt:
4000 u Zenici.
-
- Kontakt:
4k da, pa dobro. Kakva je kiša i nevrijeme,ok.
Šta je ovo na Koševu samo 4.5 k ? Wtf
Oko 3.000 danas u Zenici, s tim da je Robijasa bilo 37, gdje su ti robijasi nestali? Tuga pregolema hahahaConvicts1988 je napisao/la:4k da, pa dobro. Kakva je kiša i nevrijeme,ok.
- svrakino1921
- Kontakt:
Al brojaci dobro rade
Ma boli njih briga, njih i kad je 56 čuju se za tri osobe
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- prisonbreak
- Kontakt:
Savez dokurko izbacio 4 milje. I pola sata prije tekme je pljusak bio, i to ne mal.Mujke1921 je napisao/la:Oko 3.000 danas u Zenici, s tim da je Robijasa bilo 37, gdje su ti robijasi nestali? Tuga pregolema hahahaConvicts1988 je napisao/la:4k da, pa dobro. Kakva je kiša i nevrijeme,ok.
-
- Kontakt:
OK.Mujke1921 je napisao/la:Oko 3.000 danas u Zenici, s tim da je Robijasa bilo 37, gdje su ti robijasi nestali? Tuga pregolema hahahaConvicts1988 je napisao/la:4k da, pa dobro. Kakva je kiša i nevrijeme,ok.
25.500 (3)
NE MAZE NAS REZULTATI, IMATE SREĆE
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Burberry46, bvsic, kanarinac, Tatamata1946 i 32 gosta.