Pa kako smo onda mi Tuzlaci cetnici i delije/grobari?VolimTz je napisao/la:Ja brate da ne znam Zvornicana koji su bili u stanju krvi dati za tu istu Slobodu popusio bi tvoju pricu. Nisu bola svi isti.

Pa kako smo onda mi Tuzlaci cetnici i delije/grobari?VolimTz je napisao/la:Ja brate da ne znam Zvornicana koji su bili u stanju krvi dati za tu istu Slobodu popusio bi tvoju pricu. Nisu bola svi isti.
staragarda je napisao/la: Pa pratilo je Slobodu prije rata fin broj ljudi...mislim na kop....znalo se do 500 ljudi sabrat...al i tad su loše furke uvijek isplivavale....plus, kasnilo se sa salovima i pirotehnikom opasno ....al bilo je jakih furki...sto se tice ostalih tu je cigana najviše bilo pa onda groblje al ovih prvih duplo vise....strašnu su ekipu oni imali u Tuzli...možda poslije beogradskih ekipa da.je tuzlanska uz nišku bila najjača...par likova je gotivilo torcidu al.su ih nekako svi sa simpatijama gledali...radnički klub,dalmacija i ludilo...bojsa 2 lika sam znao...smijala se raja...čuj, purgeri....hahahahaha....i.tu bih još dodao legendarnog pipsa, staru Vošu te miđonija hordasa mada je i to egzotika bila...dobra vremena
De bolan,kome objasnjavas....vidiš da te furaju..kakvi oni tribina...to je išlo sa fukarama da se napusi i potegne đabnu bambu...da nije bilo gostovanja ne bi dalje od šickog maknuli...dođu izvrnuti na tekmu...nit navijaju nit znaju ko igra...šta sam se ovakvih nagledao...zaobiđi ih u širokom luku...ako možeš naravnoVolimTz je napisao/la:Ja brate da ne znam Zvornicana koji su bili u stanju krvi dati za tu istu Slobodu popusio bi tvoju pricu. Nisu bola svi isti.
Kako nisam...imaš Maskotu na stupinama al ne znaš ga ti garant...bio u zagrebu na onom cirkusu..jedva živ ostao...VolimTz je napisao/la:staragarda je napisao/la: Pa pratilo je Slobodu prije rata fin broj ljudi...mislim na kop....znalo se do 500 ljudi sabrat...al i tad su loše furke uvijek isplivavale....plus, kasnilo se sa salovima i pirotehnikom opasno ....al bilo je jakih furki...sto se tice ostalih tu je cigana najviše bilo pa onda groblje al ovih prvih duplo vise....strašnu su ekipu oni imali u Tuzli...možda poslije beogradskih ekipa da.je tuzlanska uz nišku bila najjača...par likova je gotivilo torcidu al.su ih nekako svi sa simpatijama gledali...radnički klub,dalmacija i ludilo...bojsa 2 lika sam znao...smijala se raja...čuj, purgeri....hahahahaha....i.tu bih još dodao legendarnog pipsa, staru Vošu te miđonija hordasa mada je i to egzotika bila...dobra vremena![]()
Jesi li sreo Boga ti ikada nekog od tih vernih sto su presli na onu stranu ? Racunam da se pojave tu i tamo kad ih nostalgija pukne, a ti ih garant znas.
@akanirarats
Naravno da nisu svi. Ali ti si buraz bas uporan sa nekim fazonima, koji nisu bas prikladni.
Valjda se znamo bolje od ovog.ako si na mene mislio..staragarda je napisao/la:De bolan,kome objasnjavas....vidiš da te furaju..kakvi oni tribina...to je išlo sa fukarama da se napusi i potegne đabnu bambu...da nije bilo gostovanja ne bi dalje od šickog maknuli...dođu izvrnuti na tekmu...nit navijaju nit znaju ko igra...šta sam se ovakvih nagledao...zaobiđi ih u širokom luku...ako možeš naravnoVolimTz je napisao/la:Ja brate da ne znam Zvornicana koji su bili u stanju krvi dati za tu istu Slobodu popusio bi tvoju pricu. Nisu bola svi isti.
Ideš na ignore..stvarno nemam vise snage tvoje gluposti čitatakanirarats je napisao/la:Libo te tuKi, Rinaka, ti u to vrijeme navijao za PodrinjeCity i izvuces se bez problema...
Ne znam, ne znam. Zvuce ta vremena zanimljiva pravo.staragarda je napisao/la: Kako nisam...imaš Maskotu na stupinama al ne znaš ga ti garant...bio u zagrebu na onom cirkusu..jedva živ ostao...
Ma jok ba ti...ova dva "navijača "Sariel1987 je napisao/la:Valjda se znamo bolje od ovog.ako si na mene mislio..staragarda je napisao/la:De bolan,kome objasnjavas....vidiš da te furaju..kakvi oni tribina...to je išlo sa fukarama da se napusi i potegne đabnu bambu...da nije bilo gostovanja ne bi dalje od šickog maknuli...dođu izvrnuti na tekmu...nit navijaju nit znaju ko igra...šta sam se ovakvih nagledao...zaobiđi ih u širokom luku...ako možeš naravnoVolimTz je napisao/la:Ja brate da ne znam Zvornicana koji su bili u stanju krvi dati za tu istu Slobodu popusio bi tvoju pricu. Nisu bola svi isti.
Ovo ukoliko uradis sa raznih laznih profila ti saljem belegije Ramona i Shane-a tvojim FB prijateljima </3staragarda je napisao/la:Ideš na ignore..stvarno nemam vise snage tvoje gluposti čitatakanirarats je napisao/la:Libo te tuKi, Rinaka, ti u to vrijeme navijao za PodrinjeCity i izvuces se bez problema...![]()
Ufff....veća liga,gotivnija gostovanja...nije se po selima nekakvim išlo....nije toliko gudre bilo jbg....išlo se za klub pa te raja dočeka ko heroja kad se vratiš a ti prepricavas dogodovštine...uvelicas, naravnoVolimTz je napisao/la:Ne znam, ne znam. Zvuce ta vremena zanimljiva pravo.staragarda je napisao/la: Kako nisam...imaš Maskotu na stupinama al ne znaš ga ti garant...bio u zagrebu na onom cirkusu..jedva živ ostao...