FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dzaba ga ne bi dao da je ne znam ti sta uradio za klub, ako nema u ugovoru to da dzaba moze otici kad pozeli odrediti cijenu pa ko hoce nek plati.
Pa ima u ugovoru da na kraju sezone moze ici
Ne na kraju sezone, vec kojeg one bijase 10 juna? Nesto tako. E sad druga je stvar sto Messi misli posto se sezona prolongirala da se i ugovor taj prolongira. I dont think so, son. Messi ne ide nigdje dzabe. Nema sanse da ce mu se progledati kroz prste. City izvolite isplatite i uzmite ga.
@igrajlopte 🐦
glupost, na kraju sezone je sigurno naglaseno i datum je vjerovatno odredjen kao da se Barci kaze prije pocetka transfer roka da se pripreme na to, ali to sve pada u vodu kad taj datum i kraj sezone je pomaknut za par mjeseci.ReX je napisao/la: ↑26 avg 2020, 10:48Ne na kraju sezone, vec kojeg one bijase 10 juna? Nesto tako. E sad druga je stvar sto Messi misli posto se sezona prolongirala da se i ugovor taj prolongira. I dont think so, son. Messi ne ide nigdje dzabe. Nema sanse da ce mu se progledati kroz prste. City izvolite isplatite i uzmite ga.
S razlogom je to ukljuceno u ugovor, Messi i njegov tim znaju sta rade, jucer su plasirali pricu da ispod 700mil ne daju nista, sad se pise da hocu euro vise od 222mil da bude najskuplji u povijesti.
Messi ide osim ako Bartomeu ne ode, tu dajem 25% sanse da ce ostati, ali on ide, na ovaj il na onaj nacin, a Barca moze zaboraviti na neke velike sume novca. Najbolje bi im bilo da kazu Cityu dajte nam Garciu, Cancela, Jesusa ili tako nesto
Messi ide osim ako Bartomeu ne ode, tu dajem 25% sanse da ce ostati, ali on ide, na ovaj il na onaj nacin, a Barca moze zaboraviti na neke velike sume novca. Najbolje bi im bilo da kazu Cityu dajte nam Garciu, Cancela, Jesusa ili tako nesto
- Romagnoli13
- Kontakt:
Neće niko ponuditi za njega više od 100M, s obzirom na platu koju čovjek ima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne mogu vjerovat kolko likova proziva Messija. Pa sve i da je otisao radi para ili ne znam cega, on je daleko najveca legenda u povijesti kluba. Neprikosnoven. Ne mozes pljuvaz ili kritizirat takvog igraca. Nek radi sta zeli. Za Barcelonu je uradio i previse, otisao bi i ja kad vidim koliko samo navijaca drzi neku stranu protiv njega. Razmazenost na nivou.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Putuj igumane i ne okreći se.
Mislim da je ovo najbolja opcija i za Barselonu i za njega.
1) Barsa se oslobadja ogromnog ugovora i mislim da se Messi nikada ne bi uklopio u 4231 što Kuman najavljuje. Takodje mogu krenuti u restart koji će sigurno trajati par godina (nadam se da LŠ neće biti upitna). Vidjelo se da previše zavise od Messija koji kad ima dan i cijeli tim podsjeti na neke ljepše trenutke
2) on sebi obezbjedjuje par sezona dokazivanja u nekoj drugoj ligi i priliku da se bori za neke nove kako individualne tako i timske nagrade.
Ružan je jedino način kako je odlučio da ode, ali prvo miševi napuštaju brod koji tone.
Mislim da je ovo najbolja opcija i za Barselonu i za njega.
1) Barsa se oslobadja ogromnog ugovora i mislim da se Messi nikada ne bi uklopio u 4231 što Kuman najavljuje. Takodje mogu krenuti u restart koji će sigurno trajati par godina (nadam se da LŠ neće biti upitna). Vidjelo se da previše zavise od Messija koji kad ima dan i cijeli tim podsjeti na neke ljepše trenutke
2) on sebi obezbjedjuje par sezona dokazivanja u nekoj drugoj ligi i priliku da se bori za neke nove kako individualne tako i timske nagrade.
Ružan je jedino način kako je odlučio da ode, ali prvo miševi napuštaju brod koji tone.
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- AlfredNobel
- Kontakt:
Niko ga ne proziva nego se gleda realno.Lillard je napisao/la: ↑26 avg 2020, 11:12Ne mogu vjerovat kolko likova proziva Messija. Pa sve i da je otisao radi para ili ne znam cega, on je daleko najveca legenda u povijesti kluba. Neprikosnoven. Ne mozes pljuvaz ili kritizirat takvog igraca. Nek radi sta zeli. Za Barcelonu je uradio i previse, otisao bi i ja kad vidim koliko samo navijaca drzi neku stranu protiv njega. Razmazenost na nivou.
Ma jašta neprikosnoven, nek se piša po klubu kako hoće k'o da je Vrbanjuša sunce ti poljubim. Dati mu ključeve i od prostorija, može i predsjednik biti, a realno i SD.
Čuj ne možeš kritikovati, svašta..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ansu i Busquets su skratili odmore.
Zao mi je Trincaa. Danas mu je zvanicno predstavljanje.
Zao mi je Trincaa. Danas mu je zvanicno predstavljanje.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Jednostavno je, Barsa treba u projekat bez Lea, prije il kasnije.
A realno, sad je vrijeme za to.
Niko njemu ne spori ništa, ali došlo je vreme za rastanak i sa njim i još 4-5 starosjedioca.
A realno, sad je vrijeme za to.
Niko njemu ne spori ništa, ali došlo je vreme za rastanak i sa njim i još 4-5 starosjedioca.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Fascinantno je koliko ova uprava nema viziju za budućnost i kako operiše u odnosu na instant svakodnevne turbo-informacije.
Remontada jeste potrebna. Suarez treba da ide. Koemanu treba dati odrješene ruke, pod cijenu i da Messi ide.
Ali ne s upravom koja jedan mjesec hvali igrača i vidi ga u klubu još par godina, a drugi mjesec ga goni kao da je najveći ološ, telefonom i prijetnjom raskidom ugovora kao Suareza.
Ne s upravom koja produži Valverdeu ugovor u 2019-oj, i priča kako on ostaje bez obzira na sve da bi kroz dva dana promijenila priču i otpustila, početkom 2020.
Ne s upravom koja transfere odrađuje ne na osnovu šta je potrebno ekipi i treneru nego da se zadovolje facebook egipćani, koji misle da Barci samo treba jedno jako pojačanje u vidu Coutinha, Griezmanna ili Neymara.
Ko misli da će ova uprava imati strpljenja s Koemanom i novim početkom taj nije normalan. Guardiola je startao s porazom i remijem u Barci. Kod ove uprave bi mu se već tresla stolica. A Koemanu će biti mnogo, mnogo teže. Osim što nemaš kvalitet Barce 2008/09, nego ti je glavni konkurent na pola uspješne smjene generacija koju ti tek počinješ.
Remontada jeste potrebna. Suarez treba da ide. Koemanu treba dati odrješene ruke, pod cijenu i da Messi ide.
Ali ne s upravom koja jedan mjesec hvali igrača i vidi ga u klubu još par godina, a drugi mjesec ga goni kao da je najveći ološ, telefonom i prijetnjom raskidom ugovora kao Suareza.
Ne s upravom koja produži Valverdeu ugovor u 2019-oj, i priča kako on ostaje bez obzira na sve da bi kroz dva dana promijenila priču i otpustila, početkom 2020.
Ne s upravom koja transfere odrađuje ne na osnovu šta je potrebno ekipi i treneru nego da se zadovolje facebook egipćani, koji misle da Barci samo treba jedno jako pojačanje u vidu Coutinha, Griezmanna ili Neymara.
Ko misli da će ova uprava imati strpljenja s Koemanom i novim početkom taj nije normalan. Guardiola je startao s porazom i remijem u Barci. Kod ove uprave bi mu se već tresla stolica. A Koemanu će biti mnogo, mnogo teže. Osim što nemaš kvalitet Barce 2008/09, nego ti je glavni konkurent na pola uspješne smjene generacija koju ti tek počinješ.
Hanuma njegova i Suarezova njih i tjeraju na ovo.
Naravno da je glupo sto ide ovako a ne pred punim stadionom, ali ako zeli, sretno mu.
Realno nemaju ni drugi Messija u ekipi pa osvajaju Ligu Prvaka i Lige.
Imas: Griezmanna, Dembelea, Coutinha, Frenkie, Pjanic, realno sve klase, koji to tim ima? Ovakva imena?
Sad je samo na treneru da ih uklopi i normalan sistem vrati.
S nestrpljeniem ocekujem novu sezonu, taman nikakva zamjena dosla, sjetite se samo kad je Pep otjerao starosjedioce, mislilo se da cemo i gore proci, a te sezone uzeli 6 titula.
Do reza je moralo doci, pa i Bayern se rijesio Riberya i Robbena, sta su ih trebali jahat do 40 godine?
Naravno da je glupo sto ide ovako a ne pred punim stadionom, ali ako zeli, sretno mu.
Realno nemaju ni drugi Messija u ekipi pa osvajaju Ligu Prvaka i Lige.
Imas: Griezmanna, Dembelea, Coutinha, Frenkie, Pjanic, realno sve klase, koji to tim ima? Ovakva imena?
Sad je samo na treneru da ih uklopi i normalan sistem vrati.
S nestrpljeniem ocekujem novu sezonu, taman nikakva zamjena dosla, sjetite se samo kad je Pep otjerao starosjedioce, mislilo se da cemo i gore proci, a te sezone uzeli 6 titula.
Do reza je moralo doci, pa i Bayern se rijesio Riberya i Robbena, sta su ih trebali jahat do 40 godine?
27.10.2020
Ko još ima ugovor da na kraju sezone ide besplatno. Samo još jedan od dokaza koliko mu je klub izlazio u susret i mislim da na jako ružan način zatvara vrata kluba.
Don't hate what you don't understand.
Al najgore u svemu je sto pacov i ne pomislja na odlazak cak i da Messi ode, kakva mazga bokte vidio, prvo Neymara izgubio, ovakva brukanja u LP i onda mu sad ide najbolji igrqc kluba ikada na ovaj nacin.
Zar toliko moze covjek nemati obraz i ostati nakon svega? Realno su gori navijaci sto ovo trpe.
Zar toliko moze covjek nemati obraz i ostati nakon svega? Realno su gori navijaci sto ovo trpe.
27.10.2020
-
- Kontakt:
Rijese se ovog, urade sve da vrate Nejmara i kao da se nis nije desilo ...
Ybt kad gledas taj City po imenima losiji od nas, ko i Liverpool al zato igra nebo i zemlja.
27.10.2020
Garcia, De Bruyne i Sterling trkaća kokoš i eto im Messija,mislim da je fer ponuda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.