FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Presretan nakon debija 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sljivo aka pesimista.
Ovaj schalke je qarina obicna, nije ovo bas prava slika.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ma nisu ****, solidna ekipa, ovako mozes trpati koga god hoces u BuLi sa raspolozenim ofanzivcima ko danas, a i cijelom ekipom.muhamedhulk je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:09Sljivo aka pesimista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Bundesliga
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHA
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Vidi ovoga, isto Gnabryev mladji brat.
Schalke nije mjera ali Bayern ne igra u punom tempu jer bi inače bilo 15:0.
Musiala momčino.
Musiala momčino.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- muhamedhulk
- Kontakt:
Vidjeces. Nemaju prebijene pare. Ovo je ekipa za 7-12 mjesta.
Bravo malac!
Bravo malac!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Schalke nije mjerilo, boriti će se za mjesto koje ne vodi u Cvajtu (12+ pozicija).
Ovaj momak ima potencijal, vidi se da je još dijete. Fali tu mišićne mase.
Rezime, odličan uvod u sezonu, vidjeti ćemo pravu snagu vs Seville, optimističan sam.
Ovaj momak ima potencijal, vidi se da je još dijete. Fali tu mišićne mase.
Rezime, odličan uvod u sezonu, vidjeti ćemo pravu snagu vs Seville, optimističan sam.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakvi, borba za opstanak ili ispadanje.muhamedhulk je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:13Vidjeces. Nemaju prebijene pare. Ovo je ekipa za 7-12 mjesta.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ajmo glasat
Kakvi killeri od igrača, Gnabry, Sane, Kimmich najbolji, poslije njih Muller i Lewa. Sjajno otvaranje sezone, nema se sta reci, fenomenalno odradjeno, bravo ekipa i Flick!
Sto je najgore na 30% snage odigrali
- Bayern@heart
- Kontakt:
Premoć
Sane i Gnabry
kakav duo
Idemo dalje idemo po pojačanja trebaju nam za ovakav tempo. Flick je rekao pred početak utakmice da će biti pojačanja jer mu trebaju.
Sane i Gnabry
Idemo dalje idemo po pojačanja trebaju nam za ovakav tempo. Flick je rekao pred početak utakmice da će biti pojačanja jer mu trebaju.
Bravo momčinoJamal Musiala (17y-205d) becomes the youngest ever goalscorer for FC Bayern in the Bundesliga
Ko nas zavadi majku mu.
Kako samo Sane dijeli lopte i kako on tu loptu miluje, onaj mekani prijem i vođenje. Baš impresivno odigrao.
Gnabry isto sjajan, Kimmich sjajno dijelio lopte. A ostali isto dobri, svi vrše pritisak, svi trče i svi s minimalnim tehničkim greškama.
Musiala se odmah rastrčao, čim je ušao i zabi odličan gol. Momak pokazao potencijal.
Za konkurenciju je najgore što naši igrači sekunde zasičenosti nisu pokazali, nego skroz ozbiljan, napaljen pristup.
Dobro je i da su Tolisso (na kojeg Flick ozbiljno računa nakon odlaska Thiaga) i Cuisance (nekako je na završnom turniru LP nestao, nije više kao u BuLi imao nastupa, bar i kraćih) dobili dužu minutažu. Pogotovo ovaj prvi, jer Francuz je igrao skoro cijelo drugo poluvrijeme i pokazao da je u dobrom stanju, par jako dobrih poteza i dobro podijeljenih lopti. Zamalo i gol da zabije.
Gnabry isto sjajan, Kimmich sjajno dijelio lopte. A ostali isto dobri, svi vrše pritisak, svi trče i svi s minimalnim tehničkim greškama.
Musiala se odmah rastrčao, čim je ušao i zabi odličan gol. Momak pokazao potencijal.
Za konkurenciju je najgore što naši igrači sekunde zasičenosti nisu pokazali, nego skroz ozbiljan, napaljen pristup.
Dobro je i da su Tolisso (na kojeg Flick ozbiljno računa nakon odlaska Thiaga) i Cuisance (nekako je na završnom turniru LP nestao, nije više kao u BuLi imao nastupa, bar i kraćih) dobili dužu minutažu. Pogotovo ovaj prvi, jer Francuz je igrao skoro cijelo drugo poluvrijeme i pokazao da je u dobrom stanju, par jako dobrih poteza i dobro podijeljenih lopti. Zamalo i gol da zabije.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Bundesliga
- Kontakt:
To se trazi.Bayern@heart je napisao/la: ↑18 sep 2020, 22:26Flick je rekao pred početak utakmice da će biti pojačanja jer mu trebaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.