NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Zamisli kako moraš biti loš da te umalo dobiju moji Bullsi
Večerašnji rezultati pokazuju svu raskoš I don't care about regular season attitude.
MJ bi imao prosjek od 45-50 poena sa ovim stilom košarke. Ovo je postalo apsurdno. Odbrana je misaona imenica za skoro sve timove.
Večerašnji rezultati pokazuju svu raskoš I don't care about regular season attitude.
MJ bi imao prosjek od 45-50 poena sa ovim stilom košarke. Ovo je postalo apsurdno. Odbrana je misaona imenica za skoro sve timove.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ma meni je sve ovo bez publike cudno, i fudbal i kosarka. Ne zna se gdje su cudniji rezultati i vise neozbiljnosti.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Meni je totalno svejedno. S druge strane u NCAA mi nedostaje publika, jer je tamo 10x bolja atmosfera.
ma ove sezone vise nego ikad treba pustiti da prodje 10 utakmica pa onda pričati kako ko izgleda sto individualno sto timski
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Oubre je trenutno trojke 0-17 , nema se tu šta čekati
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- OldFashioned
- Kontakt:
I eto, da se sada priključim pojedinim forumašima u senzaciolističkom tonu ali u drugom smjeru, "Netsi" pojma nemaju, biće rinaka od ekipe.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ranjeni Hayward poprskao zmiju i ravnozemljašaOldFashioned je napisao/la: ↑28 dec 2020, 09:05I eto, da se sada priključim pojedinim forumašima u senzaciolističkom tonu ali u drugom smjeru, "Netsi" pojma nemaju, biće rinaka od ekipe.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nek' potraje, gotivan igrač ali staklen...bombaysaphire je napisao/la: ↑28 dec 2020, 09:15Ranjeni Hayward poprskao zmiju i ravnozemljašaOldFashioned je napisao/la: ↑28 dec 2020, 09:05I eto, da se sada priključim pojedinim forumašima u senzaciolističkom tonu ali u drugom smjeru, "Netsi" pojma nemaju, biće rinaka od ekipe.![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Za ocekivati je bilo rezultate poput sinoc. To smo vidjeli zadnjih pola godine sa fudbalom gdje velikani gube bodove ko na traci bez publike. Sto je opet tuzno kad skontas, da i ako si 10 puta bolji, bez publika si rinaka u vecini slucajeva. Bice ove sezone puno, puno shock rezultata.
Idealna prilika za nekog outsidera da osvoji zapad/istok i za nekog igraca poput Jokica, Lillarda, Luke il sta vec znam da uzme MVP.
Idealna prilika za nekog outsidera da osvoji zapad/istok i za nekog igraca poput Jokica, Lillarda, Luke il sta vec znam da uzme MVP.
@igrajlopte 🐦
Oubre je divljak koji ne zna sebi da kaze ja sam 3&D igrac i nista vise od toga, lik ima samo jednu brzinu u igribombaysaphire je napisao/la: ↑28 dec 2020, 09:04Oubre je trenutno trojke 0-17 , nema se tu šta čekati![]()
![]()
![]()
cim se pusti s lanca to je gotovo, isto je bilo i u Sunsima, jednu noc ti je najdrazi igrac naredne 2 ga ne mozes ocima gledati
da su Klay i Dray tu sjedio bi u cosku i cekao loptu, nikad on ne bi imao ovoliko ovlasti
a sto se tice tih 0-17, pa i bolji suteri su imali crne serije, problem je sto on pored toga jos milion gluposti radi u napadu
Sve je to do Kerra
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
ARENA NE PRENOSI LAKERSE I PORTLAND, KOJI K?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Cavsi dobar start. 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mene tako iritira ovaj zvuk "kao navijaca" na TV ? sad ja ne znam jel to samo na areni ili to cuju ovi koji su kupili NBA LP ?
Puno mi se vise svidjalo u "bubble" culi smo i dobacivanje trenera , virtuelni navijaci , muzika , cak i kao ometanje kad se izvode slobodna , znaci "bubble" je bio top.
regularna sezona pocela bas se vidi da fali pravi trening kamp , nema naviajca nema pritiska , igrace "zaboli" hajde Mil-Bos je bila tekma , ovo vecina sto sam gledao je odradjivanje posla , lijepi PO
Puno mi se vise svidjalo u "bubble" culi smo i dobacivanje trenera , virtuelni navijaci , muzika , cak i kao ometanje kad se izvode slobodna , znaci "bubble" je bio top.
regularna sezona pocela bas se vidi da fali pravi trening kamp , nema naviajca nema pritiska , igrace "zaboli" hajde Mil-Bos je bila tekma , ovo vecina sto sam gledao je odradjivanje posla , lijepi PO
- invincible1921
- Kontakt:
E cuj i mi dobismk nekoga...i to ni manje ni vise nego Buckse ..i to BO ..ma hajte molim vas 
=\_1921_/=
- OldFashioned
- Kontakt:
Jesam jedini kojem se čini da su promijenjene mreže na obručevima, (tanje) od kada je nastupio covid-19.
zamisli razmisljas da li bi dao Bena za Hardena 
- Chapman1886
- Kontakt:
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.