Vico Zeljković
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Vico Zeljković
Na stranu sve, al budimo realni, da nam je predsjednik saveza Zinedine Zidane, ne bi bilo puno drugačije, bar kad je reprezentacija u pitanju.
Drugo je što ljudi neće da se pomire sa realnim, nama je najveća uzdanica Džeko od 38 godina.
Imamo mlade igrače na bekovima i stoperima i to je to.
Ostalo tankosava. Eto jedina svijetla tačka mladi Tahirović u vezi.
Napada nemamo, krila nemamo. Zato i jesmo dali samo 5 golova u 6 utakmica.
Mi smo imali onu generaciju i to je to. Sad padamo u 4. šešir i lagano.
Kalkulacije od prvog kola kvalifikacija i ko treba da se oklizne da bi mi u baraž.
Neke kritike stoje, a opet, za njegovog mandata urađeni su tereni. Ko je prije uradio terene? Niko.
Rade se i reflektori. Za kvalitet fudbala u domaćoj ligi odgovorni smo svi zajedno.
Premalo se radi. Komšije ugasile omladinsku školu. Uvijek podvlačim da im je to najbolje što su imali.
Mi imamo Akademiju, ali se ne radi dovoljno. Izbaci se tu i tamo neki igrač koji napravi neku karijeru. Može to puno bolje.
Ne znam tačno kakvo je stanje u drugim klubovima, u pet deka vjerovatno sve.
Begić i kompanija su imali momentum nakon Brazila, šta su uradili?!
Ništa, gledali kako će pokupiti kajmak i ćao.
Drugo je što ljudi neće da se pomire sa realnim, nama je najveća uzdanica Džeko od 38 godina.
Imamo mlade igrače na bekovima i stoperima i to je to.
Ostalo tankosava. Eto jedina svijetla tačka mladi Tahirović u vezi.
Napada nemamo, krila nemamo. Zato i jesmo dali samo 5 golova u 6 utakmica.
Mi smo imali onu generaciju i to je to. Sad padamo u 4. šešir i lagano.
Kalkulacije od prvog kola kvalifikacija i ko treba da se oklizne da bi mi u baraž.
Neke kritike stoje, a opet, za njegovog mandata urađeni su tereni. Ko je prije uradio terene? Niko.
Rade se i reflektori. Za kvalitet fudbala u domaćoj ligi odgovorni smo svi zajedno.
Premalo se radi. Komšije ugasile omladinsku školu. Uvijek podvlačim da im je to najbolje što su imali.
Mi imamo Akademiju, ali se ne radi dovoljno. Izbaci se tu i tamo neki igrač koji napravi neku karijeru. Može to puno bolje.
Ne znam tačno kakvo je stanje u drugim klubovima, u pet deka vjerovatno sve.
Begić i kompanija su imali momentum nakon Brazila, šta su uradili?!
Ništa, gledali kako će pokupiti kajmak i ćao.
Koševo Zapad
Ja sam spreman razgovarati. Spreman sam pomoći. Dolazim u Makarsku 17.ovog mjeseca, a od 20.septembra sam u Dubrovniku. Razgovarat ćemo. Želim reći sve što mislim i da čujem šta oni kažu. Kako vide izlaz. Nije nikako dobro. Nemojte pisati da sam mađioničar i da se sve može promijeniti preko noći. Ne može! Razgovarat cu sa Zeljkovićem, vidjet ću šta razmišljaju. Spreman sam pomoći svojoj reprezentaciji-rekao je Halilhodzic
Da nije ovo sto je rekao Zeljkovic bice rezovi
Da nije ovo sto je rekao Zeljkovic bice rezovi
Jedini veći smrad i Vice je Miske.
- Pensioner26
- Kontakt:
Odlazi smećaru!
Da je smrad to stoji, ali ipak mislim da su prodane ‘balije’ najgore.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Upravo to. Jedna prodana bosnjacka kujica u savezu je gori nego 3 Vice. Ovdje iskljucivo mislim na Dzemidzica i Colpu sjeme im yebem
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Džemidžić je generalni sekretar i on nema moć da glasa. Daleko najveći problem je Durić onda Pilav pa ostali.19vendetta87 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 12:21Upravo to. Jedna prodana bosnjacka kujica u savezu je gori nego 3 Vice. Ovdje iskljucivo mislim na Dzemidzica i Colpu sjeme im yebem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema tu podjele, isti su oni redom od Durića, Čolpe, Raščića, Sarajčića, Jabandžića do Husića, apsolutno isti.
Ko god pristane raditi i glasati kako mrzitelji žele, isti je kao i on.
Ko god pristane raditi i glasati kako mrzitelji žele, isti je kao i on.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Predsjednik Nogometnog saveza BiH Vico Zeljković se oglasio na društvenim mrežama.
„Večeras je u Banjoj Luci svečano otvoren prvi teren u okviru projekta “Izgradnja devet terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj”.
Hvala Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture, jer bez toga nema razvoja fudbala. U narednom periodu pored ovih devet terena tražićemo mehanizam da se ovdje u Banjaluci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno.
Vidjeli ste koliko je večeras ovdje bilo mladih fudbalera. Kada vidim da se večeras okupilo preko 700 djevojčica i dječaka mogu samo da budem ponosan. Ovo nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbala u Republici Srpskoj. Zaista se osjećam srećno i ispunjeno“, poručio je Zeljković.
„Večeras je u Banjoj Luci svečano otvoren prvi teren u okviru projekta “Izgradnja devet terena sa vještačkom podlogom u Republici Srpskoj”.
Hvala Predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku na podršci ovom projektu. FSRS će i dalje stavljati akcenat na izgradnju infrastrukture, jer bez toga nema razvoja fudbala. U narednom periodu pored ovih devet terena tražićemo mehanizam da se ovdje u Banjaluci napravi još terena sa vještačkom travom, jer je to sigurno potrebno.
Vidjeli ste koliko je večeras ovdje bilo mladih fudbalera. Kada vidim da se večeras okupilo preko 700 djevojčica i dječaka mogu samo da budem ponosan. Ovo nam je motiv da i dalje radimo na razvoju fudbala u Republici Srpskoj. Zaista se osjećam srećno i ispunjeno“, poručio je Zeljković.
Sda posrbice koji dobijaju instrukcije od vrha sda koji dobija instrukcije od BiE I politickog beograda.. cilj je ogaditi bosnu bosnjacima do te mjere da sami dignu ruke od nje I pristanu na fildzan u kojem ce sda da vlada I da to vodi kao srednjevjekovni feud.. sda=srpska drzavna agencija..
gruezi je napisao/la: ↑14 sep 2023, 00:54Sda posrbice koji dobijaju instrukcije od vrha sda koji dobija instrukcije od BiE I politickog beograda.. cilj je ogaditi bosnu bosnjacima do te mjere da sami dignu ruke od nje I pristanu na fildzan u kojem ce sda da vlada I da to vodi kao srednjevjekovni feud.. sda=srpska drzavna agencija..

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- alan_kardec
- Kontakt:
Wooow čovječe, srpska BIA i politički Beograd hoće preko Vice Zeljkovića i bošnjačkih izdajnika da sruše FS/NSBiH, koji je inače prije Vice bio jako uspješna organizacija
Neko neupućen ko čita pojedince ovdje, čovjek bi pomislio da je prije Vice teklo med i mlijeko, reprezentacija redovno igrala na velikim takmičenjima, prolazile se grupe, klubovi igrali grupne faze, stadioni puni, tereni odlični, u i oko reprezentacije uvijek bila dobra atmosfera, nije bilo trzavica, skandala.... Al eto dođe zli Vico i uz pomoć srpske BIA i domaćih izdajnika, srušio sve....
E da... Srbi mitomani

Neko neupućen ko čita pojedince ovdje, čovjek bi pomislio da je prije Vice teklo med i mlijeko, reprezentacija redovno igrala na velikim takmičenjima, prolazile se grupe, klubovi igrali grupne faze, stadioni puni, tereni odlični, u i oko reprezentacije uvijek bila dobra atmosfera, nije bilo trzavica, skandala.... Al eto dođe zli Vico i uz pomoć srpske BIA i domaćih izdajnika, srušio sve....
E da... Srbi mitomani

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Nismo se plasirali ranije na velika natjecanja, ali nije niko ni razarao savez i ligu kao trenutni savez.alan_kardec je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:22Wooow čovječe, srpska BIA i politički Beograd hoće preko Vice Zeljkovića i bošnjačkih izdajnika da sruše FS/NSBiH, koji je inače prije Vice bio jako uspješna organizacija![]()
![]()
E da... Srbi mitomani![]()
Evo cisto primjer da ti dam, da li bi Srbi bili zadovoljni da im sin Hashima Tachija sjedne na celo saveza?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
nemaju oni sta biti zadovoljni Amerikanci i kosovari im vode drzavu samo je Vucic tu prvi na udaru kao brani srbstvo a prodao sve sem matere19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:27Nismo se plasirali ranije na velika natjecanja, ali nije niko ni razarao savez i ligu kao trenutni savez.alan_kardec je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:22Wooow čovječe, srpska BIA i politički Beograd hoće preko Vice Zeljkovića i bošnjačkih izdajnika da sruše FS/NSBiH, koji je inače prije Vice bio jako uspješna organizacija![]()
![]()
Evo cisto primjer da ti dam, da li bi Srbi bili zadovoljni da im sin Hashima Tachija sjedne na celo saveza?
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
-
- Kontakt:
Koliko srba poznajes koji sebe smatraju bosancima i vole Bosnu kao svoju domovinu?alan_kardec je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:22Wooow čovječe, srpska BIA i politički Beograd hoće preko Vice Zeljkovića i bošnjačkih izdajnika da sruše FS/NSBiH, koji je inače prije Vice bio jako uspješna organizacija![]()
![]()
Halo frustrirani, SDA nije na vlasti u KS već 6 godina niti vlast u FBIH niti na Državnom. Za manje od godinu dana sve isporučeno separatistima, Schmit ne smije zagaziti nogom u RS. To su sve rezultati nove vlasti koje su stranci nametnuli i koji nisu isporučili porodici DOdik samo ono što nije tražio. Zauzvrat im je ospovao Srebrenicu u sred Konjica. Tako da, mrš!gruezi je napisao/la: ↑14 sep 2023, 00:54Sda posrbice koji dobijaju instrukcije od vrha sda koji dobija instrukcije od BiE I politickog beograda.. cilj je ogaditi bosnu bosnjacima do te mjere da sami dignu ruke od nje I pristanu na fildzan u kojem ce sda da vlada I da to vodi kao srednjevjekovni feud.. sda=srpska drzavna agencija..
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 14 sep 2023, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Drago mi je da i vi srbi to konacno uvidjate.alan_kardec je napisao/la: ↑14 sep 2023, 13:22Wooow čovječe, srpska BIA i politički Beograd hoće preko Vice Zeljkovića i bošnjačkih izdajnika da sruše FS/NSBiH, koji je inače prije Vice bio jako uspješna organizacija![]()
![]()
naprijed rejal
Srbi i mitomanija. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.