Nikola Vasilj
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Vasilj
Imao je dobru partiju večeras, ali kako ne zna dodati pas i generalno ispucati loptu to još nisam vidio. Znaci čovjek ima dvije lijeve noge. Samo mu treba vraćati što manje lopti, a gol aut da izvodi stoper.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovaj na srpskoj Areni ga zove Nikola Sovilj 
btw osim ispucavanja odlican veceras
Don't believe the hype.
Slazem se, prva liga veceras. Kod gola nije nista mogao.akisarajevo92 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:54ovaj na srpskoj Areni ga zove Nikola Sovilj
mislio sam da sam istrpovao
Ta ispucavanja su nam pravila velike probleme, jer kad god mu vrate loptu on je ispuca u aut na 30 m od naseg gola i na taj nacin nikako nismo ae mogli oslobodit pritiska
Vidim Moody hank otvarac teme, sta bi s tim likom. Jel fkt pogino?
Bolje da je posalje u aut nego nekom Tahirovicu koji se nije postavio kako treba i izgubi je na 25 m.
Ocito da su dosta pricali o tim rizicnim pasovima prilikom građenja igre pa je sinoc to bilo rijetko te je pribjegavao tim ispucavanjima, makar bila neprecizna. Slusao sam nekoliko strucnjaka koji su bas upozofavali na to da Kanađani vrebaju te greske. Srecom, sinoc nas nisu uhvatili i kaznili barem tako
Ocito da su dosta pricali o tim rizicnim pasovima prilikom građenja igre pa je sinoc to bilo rijetko te je pribjegavao tim ispucavanjima, makar bila neprecizna. Slusao sam nekoliko strucnjaka koji su bas upozofavali na to da Kanađani vrebaju te greske. Srecom, sinoc nas nisu uhvatili i kaznili barem tako
Ali je onda ispucaj 50-60 metara u aut a ne prakticno pred svojih 16231983 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 22:29Bolje da je posalje u aut nego nekom Tahirovicu koji se nije postavio kako treba i izgubi je na 25 m.