PSG: Navas, Hakimi, Kimpembe, Marqouinhos, Mbappe, Paredes, Neymar, Wijnaldum, Herrera, Diallo, Messi.
Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Champions League 2021/2022
Pazi ovo 
PSG: Navas, Hakimi, Kimpembe, Marqouinhos, Mbappe, Paredes, Neymar, Wijnaldum, Herrera, Diallo, Messi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dortmund ima OK ekipu. Ni blizu ekipa za neke trofeje ili takvo što.
Sancho derao dok je tamo igrao. Polako, nije lako igrati za United. Treba vremena.
Sancho derao dok je tamo igrao. Polako, nije lako igrati za United. Treba vremena.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Nista posebno. City ce ih rastaviti na proste faktore ukoliko se sastanu.
U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad skontas da tu fale najbolji igrač Evropskog Prvenstva, Verratti,Ramos i Mendes mali tek treba da se uigra, Di Maria klupa itd..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno, i ja sam to kontao ali hajde reko da ne serem bezveze
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sancho je derao jednu i po sezonu u Dortmundu. On vec prakticno dvije godine stagnira. Nerealan pad.
Naravno, moze ista sudbina zadesiti i Bellinghama, ali mi djeluje da ipak ima ono nesto da se dokaze i mimo Dortmunda.
Naravno, moze ista sudbina zadesiti i Bellinghama, ali mi djeluje da ipak ima ono nesto da se dokaze i mimo Dortmunda.
Zato sto je Dortmund razvojni klub. Nije isto igrati u razvojnom i klubu koji cilja na trofeje.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:51U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
Od pritiska, ozbiljnosti igre i svega drugog.
A na kraju, i lige.
Gotze, Sahin kakve su se karijere predviđale samo, evo sad Sancho mada on će proigrati tamo.TheChief je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:56Zato sto je Dortmund razvojni klub. Nije isto igrati u razvojnom i klubu koji cilja na trofeje.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:51U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
A na kraju, i lige.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ko nema gdje gledati Liverpool-Milan nek se javi u pp.
Dembele, Mkhitaryan, Pulisic, Kagawa...emir18 je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:59Gotze, Sahin kakve su se karijere predviđale samo, evo sad Sancho mada on će proigrati tamo.TheChief je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:56Zato sto je Dortmund razvojni klub. Nije isto igrati u razvojnom i klubu koji cilja na trofeje.miky_hz je napisao/la: ↑15 sep 2021, 19:51U Dortmundu su svi klasa dok igraju dole cim odu iz tog kluba nije to to,ako cemo realno.Izuzev Levandovskog da je odmah nesto pokazao poslije transfera,ja neznam da je neko razvalio u drugom klubu kao sto je dole igrao,a masne pare uzimaju za svaku prodaju.
A na kraju, i lige.
Dakle, vecinom neka vrsta AM/W igraca.
Sigurno nece prodat nekog dobrog i pouzdanog stopera/beka.
Napucaju brojeve u BL, igraju bez pritiska jer su druga ekipa lige ubjedljivo, ne mare za taktiku i odbranu...
I onda kada predju na ozbiljniji i visi nivo flopaju.
Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 15 sep 2021, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto Konate ne igra kod Kloppa nego Gomez dobija priliku, čudno, nije mu dao šansu nikako dosad.
Bice prilike za vikend
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Belingem i Haland vrijede pola milijarde jbt.
Steta sto Dortmund nije ozbiljan klub
Steta sto Dortmund nije ozbiljan klub
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kod Kloppa novi pokemoni obično presjede prvi dio sezone na klupi. Rijetki poput Salaha i Dijka su odma ušli u startnih 11.
Fabinho i Robertson su u vakat bili targetirani ko flopovi dok prvi snijeg nije pao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haaland 21 gol na 18 utakmica Lige Prvaka. Jel moguće da je ovaj podatak tačan?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ma nije normalan frajer, pa u Salzburgu je na dvije utakmice zabio tipa 10 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koju utakmicu gledati od 21? City ili Milan?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Ocekujem obojicu vec iduce godine u epl-u.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.