ja sam uvijek volio kontrirati ljudima tako da nema sanse da bi stavio između 16. i 22. neku sliku osim svojuOTNYS_YNWA je napisao/la:Zamijeni izmedju 16. i 22. Novembra svoju profil sliku slikom najdrazeg lika iz crtica i pozovi prijatelje da to naprave.Igra se trenutno siri po fejsu u Njemackoj,a cilj igre je da na tjedan dana nestanu slike ljudi i da otplovimo u svijet mastee i sjetinjstvaa.....Haajdee pridruzi se!! Samo tjedan dana trajee,kopiraj moj status i pozovi prijateljee..Elmar je napisao/la:O cemu je fora?forza je napisao/la:sad jos i ovi crtani likovi ... lele
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
You are someone else I am still right here
Ahaaaaaaaaa, zato je moj haver stavio Buš-Buša na profil 
Big club, great history, Nottm Forest.
A ja sam uvijek voljela ismijavati opcu histeriju tako da sam na sliku profila stavila Šonija i njegovo stado, cisto da se razbije monotonija novopecenih fejs-princeza i superjunaka.fera je napisao/la: ja sam uvijek volio kontrirati ljudima tako da nema sanse da bi stavio između 16. i 22. neku sliku osim svoju
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
hehehe prejakolejla je napisao/la:A ja sam uvijek voljela ismijavati opcu histeriju tako da sam na sliku profila stavila Šonija i njegovo stado, cisto da se razbije monotonija novopecenih fejs-princeza i superjunaka.fera je napisao/la: ja sam uvijek volio kontrirati ljudima tako da nema sanse da bi stavio između 16. i 22. neku sliku osim svoju
You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam stavio lika iz Happy tree friends
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja na kraju, preko qrca postavih Eustahije Brzića na avatar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
Ja s ss.ba gotovo nikoga nemam na fb. Tu su samo lejla,dzoka,bavarian i sekretar + moji djalovi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa zar ti treba iko drugi?majestic24 je napisao/la:Ja s ss.ba gotovo nikoga nemam na fb. Tu su samo lejla,dzoka,bavarian i sekretar + moji djalovi.
Ja mislim da imam samo tebe, ali bi najvise volio Paju dodat
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- adnan_nanda
- Kontakt:
Kod mene je bio onaj Plankton iz Spužva Boba
al' samo par sati i skinuo sam ga.
a što se tiče prijatelja sa ss.ba ja ih imam još manje, samo moji haveri koji navijaju za Valenciju i @Mukiol skojim igram ss.ba ligu, to je to kolko ja znam
a što se tiče prijatelja sa ss.ba ja ih imam još manje, samo moji haveri koji navijaju za Valenciju i @Mukiol skojim igram ss.ba ligu, to je to kolko ja znam
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Imam ja 7-8 forumaša(svoje kladioničare i ove s kojima sam najviše i komunicirao od moje registracije pa do dana današnjeg: @Bezimeni, @Dubrava, @Lejla, @The Scouser...). 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Megamon
- Kontakt:
and MeMonolog je napisao/la:Imam ja 7-8 forumaša(svoje kladioničare i ove s kojima sam najviše i komunicirao od moje registracije pa do dana današnjeg: @Bezimeni, @Dubrava, @Lejla, @The Scouser...).
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Jadan on ako tebe ima.Megamon je napisao/la:and MeMonolog je napisao/la:Imam ja 7-8 forumaša(svoje kladioničare i ove s kojima sam najviše i komunicirao od moje registracije pa do dana današnjeg: @Bezimeni, @Dubrava, @Lejla, @The Scouser...).
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Megamon
- Kontakt:
Zato sam tebe morao blokirati od silnih zahtjeva za prijateljstvo sa HairlijomLily je napisao/la:Jadan on ako tebe ima.Megamon je napisao/la:and MeMonolog je napisao/la:Imam ja 7-8 forumaša(svoje kladioničare i ove s kojima sam najviše i komunicirao od moje registracije pa do dana današnjeg: @Bezimeni, @Dubrava, @Lejla, @The Scouser...).
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ti si u kategoriji "kladioničari", kmico je'na.Lily je napisao/la:Jadan on ako tebe ima.Megamon je napisao/la:and MeMonolog je napisao/la:Imam ja 7-8 forumaša(svoje kladioničare i ove s kojima sam najviše i komunicirao od moje registracije pa do dana današnjeg: @Bezimeni, @Dubrava, @Lejla, @The Scouser...).
@Lily,
Razlikuje se fejsbuški Highirlija od ovog, vjeruj mi.
Aha. Smrc.Megamon je napisao/la:
Zato sam tebe morao blokirati od silnih zahtjeva za prijateljstvo sa Hairlijom
Inace, meni vec polako poceli na zivce ici ovi novi trendovi na facebook-u. Zbunjuju me s postavljanjem profil slike neke druge osobe.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Deaktivirao sam svoj Face, povlačim se neko vrijeme jer mi se ogadilo sve. A od raje s foruma imam samo onu mraku GunnerSa i e2_ze koji piše samo na temi Arsenala.
Ja imam poprilicnu kolekciju ss-ovaca na fb-u.
Valjda zbog toga sto malo s kim koga licno znam mogu pricati o sportu.
Virtu, osgood, johnyx95, quaresma, Monolog, majestic, isnar, bambina, arsenalisation, e2_ze, dzoka, Dubrava, nekada Neutral.. sve cool raja sa kojom se moze diskutovati..
Valjda zbog toga sto malo s kim koga licno znam mogu pricati o sportu.
Virtu, osgood, johnyx95, quaresma, Monolog, majestic, isnar, bambina, arsenalisation, e2_ze, dzoka, Dubrava, nekada Neutral.. sve cool raja sa kojom se moze diskutovati..
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma fejsbuk je zarazio narod, stariju i mladju raju. Pogledaj ove likove, kad ga vidis na ulici normala lik, na fejsu stavi sliku svoju koja je obrađena u fotošopu ispade lik supa dupa gengsta maneken. Djevojke da nepricam, moze li lajk na status i slicne psihe. Fan klub za ovo, za ono, svi mi koji ovo, svi mi koji ono, sve u svemu sredstvo za razbijanje dosade, al u granicama. Ima raje kad ggod udjes na fb, nadjes ih tamo, ili igraju poker, ostale igre, stavljaju statuse, ako ima lajkova kontaju da su popularni, itd, itd... Djeca pobjegnu iz skole da bi stigli na chat, onda ako je vjerovati nekim tabloidima rastave se ljudi ili jos gorih slucajeva ima. Gledam raju ima u "raji" oca, tetku, majku, amidžu, bratića, a stave status "20cm" ili neke hebačke pjesme, daj ba. Mnogi su dernek.ba zamjenili fejsbukom.
Big club, great history, Nottm Forest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.