Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
CRNI_SA je napisao/la:![]()
![]()
hahahah prejako...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- rob do bagro
- Kontakt:
nemojte postavljat slike...naljutit ce se dzakallibu...inace prejaka slika 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ma mi smo vec ostvarili historijski rezultat za nas fudbal i sta god da se desi u barazu mi smo napravili dobar rezultat i trebamo biti zadovoljni, mozemo igrati sa portugalom ali ipak su oni favoriti po meni sanse portugal bih ko ce proci su 60%-40% za njih..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
To je, upravo, to!Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma mi smo vec ostvarili historijski rezultat za nas fudbal i sta god da se desi u barazu mi smo napravili dobar rezultat i trebamo biti zadovoljni, mozemo igrati sa portugalom ali ipak su oni favoriti po meni sanse portugal bih ko ce proci su 60%-40% za njih..
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
idemo u afriku s cirom...ovaj sficom
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
SRETNO MOMCI! ZIVJELA BIH!
Tarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
Nemam komnetara na ovu izjavu. Genijalno Tarik.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- edvin_199
- Kontakt:
hahahha imali jos ovih izjava ronalda?CRNI_SA je napisao/la:![]()
![]()
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----
a prije si govorio da smo na srecu dobili belgiju ccccTarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Nisam nikad rekao da smo sretno pobjedili Belgiju. Samo sam rekao da nas je onaj prekid od 7-8 minuta defintivno vratio u igru te da nebismo vjerovatno pobjedili da ga nije bilo.T-MAC je napisao/la:a prije si govorio da smo na srecu dobili belgiju ccccTarik14 je napisao/la:Portugal je nesto poput Belgije. Imaju nekoliko dobrih igraca ali kolektiv im je vrlo slab. Selektoru Portugala se prijeti otkaz vec od pocetka kvalifikacija i utakmice protiv Albanije (kada su Portugalci odigrali 0-0 kod kuce) u slucaju da se Portugal ne plasira na SP. Mislim da protiv ovakvih ekipa treba igrati zestoko i cekati svoju priliku. Netrebamo nikako se povuci u odbrani jel inace necemo moci izdrzati pritisak njihovih igraca (koji ce sigurno biti raspolozeni i motivisani). U odbrani treba da igramo kao protiv Spanije u Mursiji ili protiv Belgije u Genku. Spanci su se dosta mucila protiv nas u Mursiji i dali su nam samo jedan gol iz ofsajd pozicije. Vrlo je pozitivno za nas sto se prva utakmica igra u Lisabonu. Moramo tamo otici da sacuvamo rezultat. Ako izgubimo sa samo jedan ili dva razlike i ako,uz to,uspijemo dati makar jedan gol onda mozemo se itekako nadati povoljnog rezultata u Zenici. U svakom slucaju, ceka nas jos jedna vrlo teska utakmica u kojoj moramo uci maximalno ozbiljno i zeljni dokazivanja. Mogu samo reci : najteze ce biti Portugalcima ako nas otpisu onako kao sto su nas Belgijanci i Turci otpisali!
@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
Ama bas nikakve logike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo.harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
nemoj koristiti ovako slozene rijeci ,mozda ne skonta sta si zelio da kazesharishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
A mogli su i odmorniji nastaviti tu incijativu,o tome nisi kontao.Tarik14 je napisao/la:Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo.harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jesam ali to nije vise vazno. Sta je tu je!harishp je napisao/la:A mogli su i odmorniji nastaviti tu incijativu,o tome nisi kontao.Tarik14 je napisao/la:Napravljen je prekid upravo kada je Belgija imala terensku inicijativu i to ih je presjekalo.harishp je napisao/la:@Tarik prekid je bio i za BIH a i za Belgiju.Kakve ima veze prekid jer se isto tako i Belgija mogla vratiti u igru.
Ama bas nikakve logike.
Tariče, imaš moju podršku. Objasni levatima 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Svaka krpa nadje svoju zakrpu 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne pravi budalu od mene!VanBasten je napisao/la:Tariče, imaš moju podršku. Objasni levatima
Jes valaharishp je napisao/la:Svaka krpa nadje svoju zakrpu
Neš daleko dogurat ako se tako prema fanovima budeš odnosioNe pravi budalu od mene!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.