Nema frke, ne navijam ni za jedan nas klub u PL al svakako navijam kad igraju u Europiaqarius je napisao/la: ↑18 nov 2023, 22:30Ma zezam se drug...usput i ja sam iz Krajine..nemam ništa ni sa jednim klubom..jedino možeš nekog simpatisati nego konstatujem otkud Slobodau društvu premijerligaša ..zahaturiće ti onda ovi ostali prvoligaši...u svakom slučaju bolan svi kontaju šta si htio reći..budi ti meni pozdravljen..sabura do nekih boljih danasoko je napisao/la: ↑18 nov 2023, 21:32Pa napisao sam itd. I mislio sam ne sviju
I to ti je npr kod nas balkanaca problem, pogotovo iz BiH, svi se nekako dijelimo. Ja sam iz krajine.
Djelimo se na bosnje, srbe, hrvate. Pa onda zapad istok, grad selo Dobar jaro iz Tuzle neki dan prica kao je vidio neke nase. Kaze ne kulturni, zena ima unu frizuru vidi se da je iz krajine. Ja gledam u njega halo ba, kaze a nisam ja tako mislio, jebt nas kad smo stoke.
Nako sam spomenuo Slobodu i Velez, htio sam prvo napisati samo Sarajevo i Zeljo al reko da dodam i ove ostale. Uglavnom kontas sta mislim.
Ti timovi trebaju napraviti zabranu da se dovode polovnjaci iz ex Yuge. Focus na mlade igrace iz BiH, traziti nasu djecu iz dijaspore. Ako hoce strance samo gledati krila. Neke momke ispod 18-19 godina, sjeverna Afrika i Brazil koji bi nekad mozda mogli zaigrati za nas.