Euroliga 2024/25
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Euroliga 2024/25
Theis je baš veliko pojačanje za Monaco
- VensanKasel
- Kontakt:
Vildosa je igrao , Zvezda bez ijednog centra . Najviši igrač Brown 202 centimetra .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- Shategabri
- Kontakt:
Kako napisah,Oly je igrao bez dva prva playmakera,a ja nisam spominjao da Vildoza nije igrao jer je on treći playmaker u toj ekipi
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma kakvo puštanje , ušli neozbiljno i to je to . Protivnik napravi razliku , dobije samopouzdanje .
Kao što sam i pisao , Zvezda može dobiti svakoga i izgubiti od svakoga .
Iako su znali da ce doci bez centra svejedno nikada se nije lagano pripremiti za takvu ekipu.Odluka da oni s pocetka igraju sa svojom regularnom petrokom i Fallom na 5 se pokazala losom jer ih je Zvezda ubijala sutem,a jos su ih i malo ubili koliko su otvorenih suteva imali posebno u prvom poluvremnu.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Cuj pustebo, bas da vidim to da Barocokas udje u svlacionicu i kaze Furnijeu, "Majstore sve promasi", ili Vizenkovu. U danasnjem svetu tehnologija, informacija, nemoguce je namestiti mec u EL a da se ne sazna. Da li neko misli da bi pomenuti igraci ucestvovali u tome? Da rizikuju zatvor, kraj karijere. Wow. Kakvi mozgovi.
Moguce da su radili pripremu nesto opuštenije, da su potcenili Zvezdu. Uostalom, da li mi se cini da je Zvezda 4x zaredom dobila Olimpijakos? Zasto je nemoguce da je OLY usao opusteno u mec jer je proslo kolo igrao derbi sa PAO.
Moguce da su radili pripremu nesto opuštenije, da su potcenili Zvezdu. Uostalom, da li mi se cini da je Zvezda 4x zaredom dobila Olimpijakos? Zasto je nemoguce da je OLY usao opusteno u mec jer je proslo kolo igrao derbi sa PAO.
Kakvo pustanje, ubila ih CZ sinoc. Nisam njihov fan, ali su realno zasluzeno dobili sinoc. Giedraitis ih rasuo sa svih pozicija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Litvanac mozda (takav mi utisak) nije dao 6 trojki za celu sezonu u EL a sinoc dao 6 od 7, usralo ga za sve pare.
De mi reci kakav vam je ovaj Ifet Lundberg

- VensanKasel
- Kontakt:
Otkad se vratio sa reprezentativnih obaveza - užasan .
Sam je i rekao da je umoran , ali ne može da se sastavi na terenu .
Čitava ekipa također , više želje ima na mom terminu .
Karlik protiv Barcelone slobodna bacanja 1/5 , večeras isto 1/5 .
Baš je ekipa u krizi ...
Na uzasnim procentima iz igre jos od Asvela.VensanKasel je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:18Otkad se vratio sa reprezentativnih obaveza - užasan .
Baš je ekipa u krizi ...
Nije lagana situacija za Partizan,imas kuci Albu koju ces vjerovatno dobiti,a onda Bayern i Zalgiris na strani pa Real u areni.
- VensanKasel
- Kontakt:
U ABA ligu im dolazi Zvezda , a gostuju Budućnosti i Cedeviti .L-Train je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:29Na uzasnim procentima iz igre jos od Asvela.VensanKasel je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:18Otkad se vratio sa reprezentativnih obaveza - užasan .
Baš je ekipa u krizi ...
Nije lagana situacija za Partizan,imas kuci Albu koju ces vjerovatno dobiti,a onda Bayern i Zalgiris na strani pa Real u areni.
Protiv Bayerna je biti ili ne biti za njih .
Bice jako tesko ,medjusobni ih **** skoro protiv svake ekipe.L-Train je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:29Na uzasnim procentima iz igre jos od Asvela.VensanKasel je napisao/la: ↑21 mar 2025, 23:18Otkad se vratio sa reprezentativnih obaveza - užasan .
Baš je ekipa u krizi ...
- alan_kardec
- Kontakt:
ni u snu nisam mogao ni da pretpostavim da mi u Pireju možemo izvući bilo šta osim poraza od 15/20 razlike, kako zbog naše očajne forme a još više zbog ogromne rupe pod košem jer nisu igrali ni Bolomboj ni Petrušev ni Mitrović... Ali sjajna timska pobjeda
Rokas potpuno neočekivano odličan na obje strane terena, Davidovac, Kalinić, Yago, kasnije i Kenan... Trojka nas je slušala u najbitnijim trenucima, u prvom poluvremenu kad smo pravili razliku i u nastavku kad je Oly prišao... Jako bitna pobjeda prije svega na psihološkom planu da se konačno krenemo dizati pred 3 domaće utakmice u EL, u kojima bismo mogli završiti posao za top 6.
A što se tiče puštanja, shvatio bih to ko zayebanciju da nema raznoraznih pacijenata po netu koji sad prave teorije, krenuvši od smrdljivog Pantića pa nadalje koji priča o najvećoj namještaljci u istoriji... Njemu i sličnima ne vrijedi nabrajati koga je sve Zvezda ove sezone dobila u gostima, ništa mu ne znači podatak da je Zvezda čak i kad je igrala sezone mnogo lošije od ove, znala pobijediti u Pireju, da je od zadnje 4 utakmice dole, pobijedila 3...

A što se tiče puštanja, shvatio bih to ko zayebanciju da nema raznoraznih pacijenata po netu koji sad prave teorije, krenuvši od smrdljivog Pantića pa nadalje koji priča o najvećoj namještaljci u istoriji... Njemu i sličnima ne vrijedi nabrajati koga je sve Zvezda ove sezone dobila u gostima, ništa mu ne znači podatak da je Zvezda čak i kad je igrala sezone mnogo lošije od ove, znala pobijediti u Pireju, da je od zadnje 4 utakmice dole, pobijedila 3...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Smiješno je u kakvim situacijama sudije sviraju faulove za tri slobodna bacanja,košarkaš sa loptom na svojoj polovini fauliran a faul kao bio na sutu
Odlicna tekma u Istanbulu
Koliko je Real bio ocajan dosad u Euroligi i opet imaju sasvim realne sanse da uhvate direktno mjesto u cetvrtfinalu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.