EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Ne boj te se vi Bjelorusa i Rumuna, mi treba da se bojimo sudjenja sa Francuzima, i onog lopova Platnia, sve ce sudije i doticni ucinit da Francuzi prodju.
Ovo je zagarantovano.
Ovo je zagarantovano.
× Plava krv ispod koze ×
- ibrakadabra
- Kontakt:
Mutu je izgubljen u prostoru i vremenu ,droga mu sprzila mozak.MinistaR je napisao/la:Mutu? Lobont?ibrakadabra je napisao/la:Kad je neko bolji ja skodam kapu ,samo neznam gdje vi vidite snagu rumuna.Oni su pali k....cu za usi.zorz je napisao/la:Nemojte se zavaravati grupa je teska pravo ba sta vam je.iskreno nama moze pomoci Bjelorusija i Albanija da se plasirami,a tesko podmukla grupa pravo u pm?ali eto nadati se najboljem?ps treba nam salihamidzic i papac to je bezdaljnjeg
Nema vise Hadžija,belodedica,petreskua.lupeskua itd.
Treba im sve naplatiti i to sa kamatom.
Mi smo reprezentacija u usponu,igramo sve bolje i bolje a rezultat ce doci vremenom.
Što reće selektor Bjelorusije, onaj Nijemac, 'BiH je u naletu'. Baš tako, mi se tek razvijamo, prošle kvalifikacije su nam bile upravo sprema za ove što slijede. Sada smo pravi. Mada, malo mi žao Salihovića, četiri utakmice ga neće biti, to je veliki hendikep za nas.
Lobont -penzija,brani onaj mali Danut coman .
A sto se tice salihovica ako bude igrao na poziciji ko u proslim kvalifikacijama bolje da i neigra.
Protiv spanije i turaka ipado svaka 2 minuta
A i protiv portugala je ispao kad smo primili gol preko njegove strane.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Reci bogati kad su sudije bile na nasoj strani ,njih se treba bojati i protiv luxsemburga.MaliMemo je napisao/la:Ne boj te se vi Bjelorusa i Rumuna, mi treba da se bojimo sudjenja sa Francuzima, i onog lopova Platnia, sve ce sudije i doticni ucinit da Francuzi prodju.
Ovo je zagarantovano.
Koga bi to umjesto Salihovica
Ispade da je bio najgori ubjedljivo igrac u kvalifikacijama.
Uostalom nece ga biti,pa bujrum.
Za sudije kakav to lobi je imala Srbija pa dosudi crveni golmanu Francuske u 10 minutu i jos penal pride.

Za sudije kakav to lobi je imala Srbija pa dosudi crveni golmanu Francuske u 10 minutu i jos penal pride.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Ne trebamo mi previše razmišljati o drugima. U svakoj utakmici max ozbiljan pristup i zalaganje pa šta bude. Niti u jednoj utakmici nismo favoriti ali ni autsajderi.
Naravno da je nama grupa teška jer je naša. Pazite sad ove priče na forumu, bojimo se Bjelorusije, bojimo se Albanije, Francuska izgleda zastrašujuće, Rumunija će se taman vratiti kad budu igrali protiv nas... Sve je to normalno jer u svakoj utakmici mogu pobijediti obje ekipe. A naravno, svi mi želimo našoj reprezentaciji najbolje i normalno je da strahujemo za ishod.
Imam osjećaj da će Pape da uspije ono što Ćiro nije - da zadrži prijeko potrebni mir reprezentativcima prije svake utakmice, jer je svaka važna. Kakvi novinari, kakva mahala, striktna izolacija i mentalne pripreme. Zbog takvih grešaka Blaževića, koje nisu bile zlonamjerne, smo izgubili baraž.
Ne trebamo zaboraviti činjenicu da smo u baražu nesretno ispali. Pa samo ako pogledamo količinu nesreće koja nam se desila u Lisabonu sa one tri prečke i stative, to nam daje dovoljno vjere u ove naše momke da konačno naprave nešto. A to nešto je EP, jer će bez njega i njihove karijere biti nepotpune i njihova vrijednost na fudbalskom tržištu nikada neće biti onakva kakva bi trebala.
Mene duša boli kad vidim da jedan Pranjić ode u Bayern i to se za njega plati pozamašna cifra a naši igrači se potucaju po tamo nekim eškisporima, kur?isporima i slično. Pa jedan Spahić, da smo nekada otišli na neko prvenstvo, bi danas bio član nekog od najboljih evropskih klubova. Džeko bi već na kraju prošle sezone otišao za 50 i kusur miliona ali ovako...Nema ništa od punog napretka naših igrača bez značajnijih takmičenja.
Ako se neko sjeća kad je reprezentacija Senegala igrala na SP i stvarno su dobro igrali, pa njihova reprezentacija se rasprodala za 2 dana. Isto vrijedi i za Obalu Slonovače i slične, egzotične, reprezentacije, gdje na žalost i sami spadamo.
Isto tako, najvažnije, nema reformi fudbala i saveza bez da se plasiramo. Plasman na neko veliko prvenstvo će sigurno pokrenuti lavinu reformi u sportskom savezu i konačno ćemo doći na svoje i po tom pitanju. Posebno će profitirati ova naša jadna Premier liga i, što sam već jednom govorio ovdje, smatram da je veoma važno da fudbaleri budu idoli ove djece ovdje, a to će biti ako budu igrali dobro i igrali na velikim takmičenjima. Pa čak i u prošlim kvalifikacijama je tu napravljen značajan iskorak i danas gotovo svako dijete zna za Džeku, Misimovića i ostale dok je malo njih znalo za Milenkovića, Hrgovića, Piplicu i slične. Dosta je vala da idoli našoj djeci budu neki seoski kabadahije i kriminalci, djeca moraju vidjeti da se uspjeh u životu ostvaruje radom i trudom a ne silom.
Zato nam je potreban uspjeh naših momaka i zato trebamo svi biti uz njih, ko god to bio. Ja sam podržavao Barbareza za selektora a od kada je izabran Pape od tada podržavam njega i tako će biti sve do slijedećeg izbora selektora. Podržavao sam i Ćiru i uvijek ću podržati bilo kojeg selektora i bilo kojeg reprezentativca. Mislim da tako moramo svi a evo nam forum pa možemo iznositi i različita mišljenja o svemu al svi moramo biti uz reprezentaciju ko jedan.
Naravno da je nama grupa teška jer je naša. Pazite sad ove priče na forumu, bojimo se Bjelorusije, bojimo se Albanije, Francuska izgleda zastrašujuće, Rumunija će se taman vratiti kad budu igrali protiv nas... Sve je to normalno jer u svakoj utakmici mogu pobijediti obje ekipe. A naravno, svi mi želimo našoj reprezentaciji najbolje i normalno je da strahujemo za ishod.
Imam osjećaj da će Pape da uspije ono što Ćiro nije - da zadrži prijeko potrebni mir reprezentativcima prije svake utakmice, jer je svaka važna. Kakvi novinari, kakva mahala, striktna izolacija i mentalne pripreme. Zbog takvih grešaka Blaževića, koje nisu bile zlonamjerne, smo izgubili baraž.
Ne trebamo zaboraviti činjenicu da smo u baražu nesretno ispali. Pa samo ako pogledamo količinu nesreće koja nam se desila u Lisabonu sa one tri prečke i stative, to nam daje dovoljno vjere u ove naše momke da konačno naprave nešto. A to nešto je EP, jer će bez njega i njihove karijere biti nepotpune i njihova vrijednost na fudbalskom tržištu nikada neće biti onakva kakva bi trebala.
Mene duša boli kad vidim da jedan Pranjić ode u Bayern i to se za njega plati pozamašna cifra a naši igrači se potucaju po tamo nekim eškisporima, kur?isporima i slično. Pa jedan Spahić, da smo nekada otišli na neko prvenstvo, bi danas bio član nekog od najboljih evropskih klubova. Džeko bi već na kraju prošle sezone otišao za 50 i kusur miliona ali ovako...Nema ništa od punog napretka naših igrača bez značajnijih takmičenja.
Ako se neko sjeća kad je reprezentacija Senegala igrala na SP i stvarno su dobro igrali, pa njihova reprezentacija se rasprodala za 2 dana. Isto vrijedi i za Obalu Slonovače i slične, egzotične, reprezentacije, gdje na žalost i sami spadamo.
Isto tako, najvažnije, nema reformi fudbala i saveza bez da se plasiramo. Plasman na neko veliko prvenstvo će sigurno pokrenuti lavinu reformi u sportskom savezu i konačno ćemo doći na svoje i po tom pitanju. Posebno će profitirati ova naša jadna Premier liga i, što sam već jednom govorio ovdje, smatram da je veoma važno da fudbaleri budu idoli ove djece ovdje, a to će biti ako budu igrali dobro i igrali na velikim takmičenjima. Pa čak i u prošlim kvalifikacijama je tu napravljen značajan iskorak i danas gotovo svako dijete zna za Džeku, Misimovića i ostale dok je malo njih znalo za Milenkovića, Hrgovića, Piplicu i slične. Dosta je vala da idoli našoj djeci budu neki seoski kabadahije i kriminalci, djeca moraju vidjeti da se uspjeh u životu ostvaruje radom i trudom a ne silom.
Zato nam je potreban uspjeh naših momaka i zato trebamo svi biti uz njih, ko god to bio. Ja sam podržavao Barbareza za selektora a od kada je izabran Pape od tada podržavam njega i tako će biti sve do slijedećeg izbora selektora. Podržavao sam i Ćiru i uvijek ću podržati bilo kojeg selektora i bilo kojeg reprezentativca. Mislim da tako moramo svi a evo nam forum pa možemo iznositi i različita mišljenja o svemu al svi moramo biti uz reprezentaciju ko jedan.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Koga nema bez njega se mora.Ne kazem da je los al se gubi na onoj poziciji.Treba ga gurati vise ofanzivno,nije on za odbrane.harishp je napisao/la:Koga bi to umjesto SalihovicaIspade da je bio najgori ubjedljivo igrac u kvalifikacijama.
![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Citius, Altius, FortiusNoName je napisao/la:Ne trebamo mi previše razmišljati o drugima. U svakoj utakmici max ozbiljan pristup i zalaganje pa šta bude. Niti u jednoj utakmici nismo favoriti ali ni autsajderi.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sa podmladjenim timom i novim trenerom poslije svjetskog prvenstva da budemo ispred Francuske ne mozemo ocekivati.. Da cemo izgubiti barem 5 od 9 bodova na 3 gostovanja kod Rumunije, Bjelorusije i Albanije sam nesto drama siguran.. U svakom slucaju po meni je ova grupa puno teza od ove zadnje sa kvalifikacija za svjetsko u Africi, ali eto, cuda se desavaju..
Pozz
Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa i nije Salihovica je grehota ne gurnuti naprijed.ibrakadabra je napisao/la:Koga nema bez njega se mora.Ne kazem da je los al se gubi na onoj poziciji.Treba ga gurati vise ofanzivno,nije on za odbrane.harishp je napisao/la:Koga bi to umjesto SalihovicaIspade da je bio najgori ubjedljivo igrac u kvalifikacijama.
![]()
Samo je malo bezobrazno pridikovati recimo Salihovicu pa i ibricicu koji je cesto puta bio i desni bek i desno krilo jos uz to i u sredini pomagao kao sto je slucaj i sa Salihovicem na lijevoj strani.Dok su Vedo i Dzeko stavili prst u uho i cekali da im se koja nabaci.To je samo Cirina taktika kriva a bogami mi osim Salihovica i nemamo klasicnog lijevaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
????Baja_Zvjerka je napisao/la:Sa podmladjenim timom i novim trenerom poslije svjetskog prvenstva da budemo ispred Francuske ne mozemo ocekivati.. Da cemo izgubiti barem 5 od 9 bodova na 3 gostovanja kod Rumunije, Bjelorusije i Albanije sam nesto drama siguran.. U svakom slucaju po meni je ova grupa puno teza od ove zadnje sa kvalifikacija za svjetsko u Africi, ali eto, cuda se desavaju..
Pozz
Nikakvog smisla
Španija je bolja od neznam ti kakve Francuske jer je pomela sve redom i osvojima max broj bodova
Turska i Rumunija, nemoguće uporediti
Belgija i Bjelorusija, Belgija jača
da ne idem dalje
NoName, šta misliš koji bi nam najbolje raspored utakmica došao? Da prvo dočekamo velesilu Francusku ili Luksemburg, ili...?
Mislim da smo imali dobar raspored u prošlim kvalifikacijama.
Mislim da smo imali dobar raspored u prošlim kvalifikacijama.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- NoName
- Kontakt:
Ja bih volio Rumuniju prvu i to u gostima. Kući Albanija a nakon 6 bodova puno će biti lakše igrati 
P.S. Sad vidjeh da su dvojica idiota glasali da cemo biti sesti, kazem im ono sto je rekao Selim Beslagic u onoj svojoj poznatoj recenici......

P.S. Sad vidjeh da su dvojica idiota glasali da cemo biti sesti, kazem im ono sto je rekao Selim Beslagic u onoj svojoj poznatoj recenici......
- ibrakadabra
- Kontakt:
france (A)
Albanija (H)
romania (A)
bjelorusija (H)
luksemburg(A)
Luksemburg (H)
Albania (A)
Romania (H)
Bjelorusia (A)
France(H)
Albanija (H)
romania (A)
bjelorusija (H)
luksemburg(A)
Luksemburg (H)
Albania (A)
Romania (H)
Bjelorusia (A)
France(H)
Ma odmah Rumuniju i to u Bukurestu,pa ko Litvanci dok se ovi okrenu tri gola u mrezi hajde zdravo
Onda Luxemburg razvaljot i to na BP posto bi bio popunjen,ovako bi kosevo zjapilo prazno.
Poslije toga u Minsk postoji mogucnost da bjelonja u oktobru ne padne,misija zaebana ali bez tri boda nek se ne vracaju.Nezanima me kako i zasto.
I tako dok jos brojimo poene ko na pokerici dolazi spektakl.Kosevo duplo puno malo oni malo mi i na kraju ni oni ni mi.Nerjeseno ala kao protiv Danske samo bez golova.
Mart za skart-Albanija i Josip Kuze poslije bunkerisanja Albanaca padaju u zadnjim minutima vjerovatno Zec usao pred kraj tekme.
Nastavak slijedi :mrgreen:U stvari i nema potrebe ostalo slazite po volji u uzvratnim tekmama.

Onda Luxemburg razvaljot i to na BP posto bi bio popunjen,ovako bi kosevo zjapilo prazno.
Poslije toga u Minsk postoji mogucnost da bjelonja u oktobru ne padne,misija zaebana ali bez tri boda nek se ne vracaju.Nezanima me kako i zasto.
I tako dok jos brojimo poene ko na pokerici dolazi spektakl.Kosevo duplo puno malo oni malo mi i na kraju ni oni ni mi.Nerjeseno ala kao protiv Danske samo bez golova.
Mart za skart-Albanija i Josip Kuze poslije bunkerisanja Albanaca padaju u zadnjim minutima vjerovatno Zec usao pred kraj tekme.
Nastavak slijedi :mrgreen:U stvari i nema potrebe ostalo slazite po volji u uzvratnim tekmama.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Mene je samo strah sto vidim mnogi ali bas mnogi itekako potcjenjuju rumune a oni su tad najopasniji.Mislim na stranu njihovi slabi rezultati al kad pogledate oni su kiksali protiv slabijih ipak od francuza nisu nijednu izgubil ( pretpostavljam mentalitet im je slican balkanskom sa onom devizom lako cemo pa zato kuci izgubise od litvanaca al tamo su im vratili).Znaci rumune ne treba nimalo potcjenjivati jer budite sigurni ako su rumuni uspjeli uzeti jedan bod u francskoj francuzima (bez obzira kako igrali sa drugim repkama) mogu i nama isto tako a mozda i vise.Zato se plasim kad vidim kako ih mnogi nasi forumasi potcjenjuju, ne kazem da ih se treba plasiti ali dozu respekta treba imati prema svakome a pogotovo prema rumunima, jer oni su ipak talentovana fudbalska nacija kao i mi uvjek bili.Sad doduse nemaju takve igrace kao sto su bili hagi,Raducoju,Lupesku, Popesku ali opet oni su odlicni tehnicari i kad zapnu mogu oni svakoga pobjediti, samo sto trenutno nemaju kontinuitet i to bas zbog mentaliteta koji i nas cesto handri.Gledajuci golove na onim video snimcima u utakmicama rumuna u onih nekoliko minuta moze se vidjeti da oni imaju tehniku, da su npr austriju rasturili sansama al nisu pobjedili, primili neke cudne golove, pa pogledajte kako im je litvanija zabila tri eurogola.Sve su to bili individualne akcije jednog igraca plus greska golmana kod sva tri gola.U ausgtriji izgubili2-1 oba primljena gola cudna sve neka odbijanja lopte od igraca i onda dodje nekako do austrijanca koji zabije gol.Mislim ono ko imalo poznaje i prati fudbal nesmije ni sekunde potcjeniti rumune a kamoli reci da nam veca opsanost prijeti od bjelorusije nego rumunije takve izjave su tipican dokaz nase umisljenosti, ufuranosti i potcjenjnivanja rumuna.A mi sta smo mi?Jesmo odigrali dobro kval.ifikacije, ostvarili najbolji plasman dosada al zahvaljuci dosta drugim rezultatima koji su se poklopili u nasu korist.Pa mi osim belgije neku jacu repku nismo dobili i nepamtim kad.Eto nek neko navede koga smo to jakog dobili, a rumune smo ovdje po pricama vec dva puta pobjedili.Boze moj, tesko nama.NoName je napisao/la:Ja bih volio Rumuniju prvu i to u gostima. Kući Albanija a nakon 6 bodova puno će biti lakše igrati
nije lose.NoName je napisao/la:Ja bih volio Rumuniju prvu i to u gostima. Kući Albanija a nakon 6 bodova puno će biti lakše igrati
mislim kako bi bilo bolje da prvu utakmicu odigramo protiv francuske, u gostima.
zasto? vjerujem kako ce francuzi napraviti nesto na predstojecem sp-u pa ce ostatak ljeta pjevati onu cuvenu "prijo moja kako cemo, prijatelju lahko cemo"

drugu utakmicu sa rumunijom na kosevu. rumuni bi u svom prvom mecu nakantali luksemburzane i onda bi dosli nama noseni govorom onog harbuljasa koji rece kako se ne boji bosne

siguran sam da bismo im zabili tricu ili cetvorku uz jedan ili nijedan primljeni.
poslije dvije teske trebalo bi odigrati i dvije lahke protiv l´burga.
doduse, mozda bi najbolje bilo ne otici nikako u l´burg na to izvlacnje

jednostavno, nazvati telefonom i reci:
schine, ko yebe raspored...yebat cemo im mayku...svima

ps
bezimeni, a sta je to rekao beslagic

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- NoName
- Kontakt:
nebih o politici ali ti si Tuzlak pa ces znati
Cujem da mi je onaj neki stavio onu neku zastavu.....

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Evo kako je to Pape radio rumunima
p.s. posto nema tona....... on je strijelac prvog, treceg i cetvrtog gola za nase
Evo kako je to Pape radio rumunima

p.s. posto nema tona....... on je strijelac prvog, treceg i cetvrtog gola za nase

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ja bih najviše volio da odemo albancima u goste tu osvojimo ti boda nakon toga mi smo domaćini luxemburgu i naravno tu su sigurna tri boda i onda bilo bi dobro da odemo francuzima u goste, osvojimo jedan bod....to bi bio dobar početak
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Tesko da je moglo proci bolje po nas sto se tice prva dva sesira, ali isto tako tesko da je moglo gore kada su u pitanju poslednja tri sesira. A vrlo cesto se desava da se kvalifikacije dobijaju ili gube u utakmicama sa ovim "autsajderima".
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.