Ermin Mahmić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Treba spustiti loptu na zemlju. Imao je i on velikih rupa kad je usao, ali je definitivno nas najopasniji igrac van sesnesterca. Treba izabrati pametno naredni klub. Mislim da se u narednom periodu nece pocinjati bez njeg.
Celik!3,2,2.
Ne pravite istu grešku kao sa Esmirom nakon par golova... Trenutno je solidan sa ciljem da postane dobar igrač.
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam mislio da Kerim ima strasan sut, ali Mahmic je bas brutalan, tako ostar i jak sut ima, a precizan u isto vrijeme.
Bas dobitak mundijala, samo ako selektor otvori oci i podredi formaciju najboljima sto imamo.
Bas dobitak mundijala, samo ako selektor otvori oci i podredi formaciju najboljima sto imamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
najveci dobitak mundijala definitivno.
On mora igrati mjesto na kojem je igrao Pjanic i Miske u repci.
On mora igrati mjesto na kojem je igrao Pjanic i Miske u repci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
Nadam se da će napraviti transfer. Da ćemo od januara imati taj ubojiti trio koji je standardan u klubovima.
Mislim da će se ovaj mali nametnuti kao novi vođa ove repke.
Trenutno korisnika/ca: 313, al87, AmorVincitOmnia, Atlanta, Bing [Bot], bordobijeli, dark44, dedo26, DzaniMehmet, enobarca, exampLe., FerdinandF, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], insimadop, Jet2Holiday, JimmyPage, KarlMarx, Kljukusar, Konzerva, kovac, krkacina, LeCoq, Micron, Pensioner26, RajvoSa89, sagitarius, visarionovich i 176 gostiju.