Ako nije egoista sto nije ugasio grupu nego preko suda dobio prava za naziv i sl. i sad sviraju ko penzioneri a on se uvija ko neka ****. Kakvi su samo prije bili gdje god su se pojavljivali haos pravili zivjeli RNR u pravom smislu te rijeci.T-MAC je napisao/la:ne axl nije glavni krivac,svi su oni podjednako krivikurdt je napisao/la:Gunsi su se raspali iskljucivo radi njega negdje sam citao da je slash jedne noci dosao mu pred kucu i hebo mu sve po spisku Axl rose je najveci egoista na dunjaluku i snosi svu krivicu zbog raspadanja legendarne grupeT-MAC je napisao/la:ja ne znam sta je tebi taj covjek zgrijesio da ga tako vrijedzas
napisi neke razloge pa cemo nastaviti diskusiju
jednostavno se svi nisu mogli nositi sa tolikim uspjehom i sa tolikom iznenadnom popularnoscu koju su stekli pa ajmo reci preko noci
kviz poznate face
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: kviz poznate face
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- ___Benny___
- Kontakt:
za ovog sto je bio stavio sliku da pogdimo pa izbrisao jel ono sasa vasiljevic.,,nekad u kk bosni igrao.,,
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
hmmm
sviraju kao penzioneri i axl se uvija
hmhmm al kako onda jbt puni sve moguce stadione i arene
a to za haos
vidi se da nisi bas upucen
axl je ove godine vec nokautirao jednog dosadnog novinara i prijetio je na konceru nedavno da ce otici jer je neko ubacio praznu plasticnu flasicu
i on nije nista izgubio s tim odlaskom slasha soruma i duffa(je malo ali je nadoknadio)
nasao im je sasvim soliden zamjene s njima malo je rec rastura po koncertima,ponovo je glavna faca sto se tice rock n rolla
a to za haos
axl je ove godine vec nokautirao jednog dosadnog novinara i prijetio je na konceru nedavno da ce otici jer je neko ubacio praznu plasticnu flasicu
i on nije nista izgubio s tim odlaskom slasha soruma i duffa(je malo ali je nadoknadio)
nasao im je sasvim soliden zamjene s njima malo je rec rastura po koncertima,ponovo je glavna faca sto se tice rock n rolla
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
- Kontakt:
ajd pogodite ko je ovo 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nisam nista za pjesme govorio nego za muziku i zahebi klavijature nije to neki rokerski instrument ja znam nekoliko ljudi koji to sviraju. Ne mogu vise da se prepirem oko ovog debila samo sam komentarisao njegovu licnosti egoizam gunsi su dobri to je cinjenicaT-MAC je napisao/la:wtf mankurdt je napisao/la: On glazbenik on samo zna pjevat za ostalo je pravo tele taj ne zna dva akorda a kad slash solira konta vidi levata pokvarila mu se giotara samo cvrci. Daleko je on od umjetnika jos kad u onim gacama izadje na binu.... Nema dalje samo ga hebat pa ubiti
za sta je on tele
oces reci da november rain ne valja,da ne valja sweet child,da ne valja this I love
hmmmm da vidimo cega jos imamo
mozda ne valja paradice city to su sve njegove pjesme
pa frajer je jedan od najvecih zelja svih zena na ovom svijetu
sta mislis ko svira klavijature na november rain
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
-
- Kontakt:
u jbt___Benny___ je napisao/la:za ovog sto je bio stavio sliku da pogdimo pa izbrisao jel ono sasa vasiljevic.,,nekad u kk bosni igrao.,,

Ronaldo - Isco - Bale
Ne pratim ih sad samo sam nacuo da imaju koncert negdje u regiji Beograd ako se ne varamT-MAC je napisao/la:hmmm
a to za haos
Te zamjene su neki olinjali rokeri zeljni para
Bez slasha gunsi nisu gunsi nije to ta japija
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
-
- Kontakt:
ovo je onaj lik sto je igro u liverpoola..mislim da je bio trener leedsa..znam ga po cheliLFC_LAVOV je napisao/la:Imal slika ovdje opste![]()

Ronaldo - Isco - Bale
jarane al ja tebe ne kontamkurdt je napisao/la: Nisam nista za pjesme govorio nego za muziku i zahebi klavijature nije to neki rokerski instrument ja znam nekoliko ljudi koji to sviraju. Ne mogu vise da se prepirem oko ovog debila samo sam komentarisao njegovu licnosti egoizam gunsi su dobri to je cinjenica
znaci ak ne znas svirat ni jedan intrument a imas vraski dobar glas i vraski dobro pises pjesme debil si za muziku
ccccc

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Vasiljevic mislimAmar Dzeko je napisao/la:ajd pogodite ko je ovo

Samo me prezime zaniima

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Ima vraski dobar glas slazem se oko pjesmi to je otprilike pola - pola jer za pjesmu valja napisat muziku ne samo tekst. U RNR vecinom vokali sviraju i neki instrument gitaru najvise mada se sad i rokeri furaju na narodnjake pjevac i bend iza njega ko Lepa BrenaT-MAC je napisao/la:jarane al ja tebe ne kontamkurdt je napisao/la: Nisam nista za pjesme govorio nego za muziku i zahebi klavijature nije to neki rokerski instrument ja znam nekoliko ljudi koji to sviraju. Ne mogu vise da se prepirem oko ovog debila samo sam komentarisao njegovu licnosti egoizam gunsi su dobri to je cinjenica
znaci ak ne znas svirat ni jedan intrument a imas vraski dobar glas i vraski dobro pises pjesme debil si za muziku
ccccc
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
e jbg sad i ti ga pretjerakurdt je napisao/la:Ima vraski dobar glas slazem se oko pjesmi to je otprilike pola - pola jer za pjesmu valja napisat muziku ne samo tekst. U RNR vecinom vokali sviraju i neki instrument gitaru najvise mada se sad i rokeri furaju na narodnjake pjevac i bend iza njega ko Lepa BrenaT-MAC je napisao/la:jarane al ja tebe ne kontamkurdt je napisao/la: Nisam nista za pjesme govorio nego za muziku i zahebi klavijature nije to neki rokerski instrument ja znam nekoliko ljudi koji to sviraju. Ne mogu vise da se prepirem oko ovog debila samo sam komentarisao njegovu licnosti egoizam gunsi su dobri to je cinjenica
ccccc
ja kolko znam vecina svjetskih bendova ima vokala koji ne svira,vec uglavnom ulete malo na neki sporedni instrument
brian johnson(ac/dc),pokojni freddy mercury(queen),bruce dickinson(iron maiden)onda robert plant(led zeppelin)
svi su oni ''samo''vokali
Ima vraski dobar glas slazem se oko pjesmi to je otprilike pola - pola jer za pjesmu valja napisat muziku ne samo tekst. U RNR vecinom vokali sviraju i neki instrument gitaru najvise mada se sad i rokeri furaju na narodnjake pjevac i bend iza njega ko Lepa Brena[/quote]
e jbg sad i ti ga pretjera
ja kolko znam vecina svjetskih bendova ima vokala koji ne svira,vec uglavnom ulete malo na neki sporedni instrument
brian johnson(ac/dc),pokojni freddy mercury(queen),bruce dickinson(iron maiden)onda robert plant(led zeppelin)
svi su oni ''samo''vokali[/quote]
To je sve rock ja vise volim punk i metal
e jbg sad i ti ga pretjera
svi su oni ''samo''vokali[/quote]
To je sve rock ja vise volim punk i metal
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Samo mi je cudno da roker poput tebe navija za Barcu
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
hahahahkurdt je napisao/la:Samo mi je cudno da roker poput tebe navija za Barcu
sto to ba

- Ибро Дирка Наш
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- majestic24
- Kontakt:
ko je ovaj
Pitanje za nixona

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...