Kako da ne. S likom koji uporedjuje grcku i hrvatsku ligu, nemam sta pricat. Pa jedan Rukavina koji je glavni igrac Dinama i bio glavni igrac Hajduka, u Panathinaikosu nije mogo cistit kopacke. A nesto je sasvim drugo igrat odbrambenog u nasoj reprezentaciji, i u veznom ili u napadu. Pa da je Ibricic centar-half i da je medju boljim igracima u Hrvatskoj, sigurno bi igro. Ali kad ti je konkurencija Pjanic, Misimovic itd, onda je malo druga prica.Monolog je napisao/la:@Cartmanu niko ne valja. Eto valja mu Cocalić koji odigra 2 velike utakmice u sezoni(Panathinaikos i Olympiakos), te koji ostatak sezone igra protiv timova kao i Ibro. Valja Bunoza? Koji Bunoza? I on je sigurno igrač koji igra u ligi petice te koji je svakodnevno na meti velikih svjetskih klubova. Činjenica je da on u startu zacrta koga voli i koga ne voli i ne mijenja mišljenje. To ti je ono "naše" bosansko: "Kako ja kažem, tako je, vi ostali nemate pojma".
Uopste ga ne pljujem, ali vi ga dizete previse. Vise puta je pokazao da nije na nivou kad se igra brze i protiv jakih protivnika. A ti meni govoris da pljujem nase igrace, a onda ti u istoj recenici popljujes Bunozu i Cocalica. Koji lik.
Ja kazem da je Ibricic dobar za dzokera sa klupe. Ako je to neka velike uvreda, onda se izvinjavam. Eto ti mi reci koga to treba izbacit da bi Ibricic igro kad su svi zdravi? Pjanica? Salihovica? Misimovica? Ibisevica?