Chicago Bulls
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: Chicago Bulls
nisam ni ja cuo za smitha ja sam cuo da zele shaqa u atlanti
howard ne moze igrat do decembra t mac moj izbor ili henry iz memphisa ljudi iz bullsa moraju bit na telefonu s memphisom on je dobar a rookie trazi puno para koje mu memphis ne zeli dat,jer na njegovoj poziciji igra majo,sto znaci da bi on igrao 10-15 minuta po mecu a trebali bi mu dat dobar ugovor,sto bullsima nebi trebao bit problem
mogli bi im dat johnsona i kes ili kes samo da nam prodaju taj pick
ostali mi i nusu nesto sto su ostali treba nam neko ko moze ubost tricu malo odmjenit rosa na poziciji playa
vidjecemo cak se spominje i trade za henry i tabeeta da im damo gibsona i johnsona sta god bude treba nam jos jedan suter i centar neki
howard ne moze igrat do decembra t mac moj izbor ili henry iz memphisa ljudi iz bullsa moraju bit na telefonu s memphisom on je dobar a rookie trazi puno para koje mu memphis ne zeli dat,jer na njegovoj poziciji igra majo,sto znaci da bi on igrao 10-15 minuta po mecu a trebali bi mu dat dobar ugovor,sto bullsima nebi trebao bit problem
mogli bi im dat johnsona i kes ili kes samo da nam prodaju taj pick
ostali mi i nusu nesto sto su ostali treba nam neko ko moze ubost tricu malo odmjenit rosa na poziciji playa
vidjecemo cak se spominje i trade za henry i tabeeta da im damo gibsona i johnsona sta god bude treba nam jos jedan suter i centar neki
ja sam cito danas da je moguce da trejdaju gibsona u cavse za shaqa. a onda bi cavsi gobsona proslijedili u netse za t williamsa. tako bi dobili backup centra koji bi im bio od velike pomoci protiv orlanda (mogao bi zaustaviti howarda, sto ja mislim da noah nije sposoban) a i protiv bostona, jer su trenutno inferiorni pod kosem u odnosu na njih.
ma da i to nebi bilo lose ali zar nije shaq slobodni agent ili sta vec jer plata shaqa je veca od gibsonova ako ne gresim ili to drukcije ide ako je ograniceni free agent a noah moze s howardom ove ce godine jos bit jaci howard ak ubaci 20poena bullsima ubacice i njima noah 15 plus boozer koji ce stalno napadat kos
noah je vec puno ojacao ove ce godine nabit jos misica i bice jos jaci nece bit kao howard ali jedan od boljih centara na istoku iako bi iskustvo shaqa dobro doslo,jer koliko je samo miller njemu popravio igru a tek shaq koliko bi ga naucio
jedva cekam da vidim te nove igrace ko ce doc jos taj suter i centar i mozda neki jeftini play da mjenja rosa
noah je vec puno ojacao ove ce godine nabit jos misica i bice jos jaci nece bit kao howard ali jedan od boljih centara na istoku iako bi iskustvo shaqa dobro doslo,jer koliko je samo miller njemu popravio igru a tek shaq koliko bi ga naucio
jedva cekam da vidim te nove igrace ko ce doc jos taj suter i centar i mozda neki jeftini play da mjenja rosa
valjda sign and trade.
ma kontam to ali ja sam mislio da je on skroz slobodan ali ok
nego imas li vijesti sta je s t mac ja sam cuo da je otisao na probu kod clipersa tj da vide u kakvom je stanju a da se spominju jos bullsi i jos jedna ekipa koja je zainteresovana za njeg
nego imas li vijesti sta je s t mac ja sam cuo da je otisao na probu kod clipersa tj da vide u kakvom je stanju a da se spominju jos bullsi i jos jedna ekipa koja je zainteresovana za njeg
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???
ma ne treba nam on kada imamo sad Boozera igraju istu poziciju...mozda bi nam Igadola odgovarao jer moze igrati Forward-Guard, ali vec smo uzeli ove neke igrace tako da se to nece desiti
boozer je krilni centar,a wallace je krilo
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Vama bi dobro odgovarao Gerrald Wallace. Znate li kad njegov ugovor istice s Bobcatsima???
ma ne treba nam on kada imamo sad Boozera igraju istu poziciju...mozda bi nam Igadola odgovarao jer moze igrati Forward-Guard, ali vec smo uzeli ove neke igrace tako da se to nece desiti
Ja koliko znam Gerald je nisko krilo a Boozer krilni centar.
pa evo ti sta igra Wallace ovdje ce ti najbolje reci
http://www.nba.com/bobcats/news/player_ ... llace.html
Evo sta igra Boozer:
http://www.nba.com/playerfile/carlos_boozer/
potpuno ista pozicija ebiga, ali svakako sto kolega ranije kaze, da nema sanse da ga mozemo dobiti bez obzira jeli nam treba ili ne[/quote]
napisao si puno postova na ovom podforumu,i kontao sam da si poznavatelj košarke,a sad ne mislim više tako,jer je smiješno reći da ova dvojica igraju potpuno istu poziciju,baš smiješno
ma daj potpuno nebitno sta igra wallace koji ako te vec zanima u bobcatsima sam playa nije igrao a to je lik koji gine za svaku loptu, i da igra small forward i da igrao im je nekad i power forward pa je znao popunit sta god treba u ekipi
sad imaju tomasa i on im igra visoko krilo wallace nisko,ali nekome reci da ne poznaje kosarku jer misli da dvojica igraju istu poziciju je smijesno,on je htio rec da u bullsima nema potrebe za njim jer imamo boozera i denga a daj pisi nesto konkretno osim sto trazis greske, niko od nas nije neki poznavatelj kosarke vec volimo pratimo razmjenjujemo misljenja i ko zna nekad nesto naucimo jedni od drugih
ali ne trebas govorit bilo kome da nema pojma ispravi ga radije malo ga poduci,jer ti sebe smatras poznavateljem kosarke,ja bi ti bio jako zahvalan ako me nesto naucis mozda si i mladi od mene to je nebitno ali ako mene i druge nes naucis ja cu ti bit zahvalan
a sad reci imas li kakvih vijesti o free agent bar ovim sto su ostali zanima me oce li t mac u bullse
sad imaju tomasa i on im igra visoko krilo wallace nisko,ali nekome reci da ne poznaje kosarku jer misli da dvojica igraju istu poziciju je smijesno,on je htio rec da u bullsima nema potrebe za njim jer imamo boozera i denga a daj pisi nesto konkretno osim sto trazis greske, niko od nas nije neki poznavatelj kosarke vec volimo pratimo razmjenjujemo misljenja i ko zna nekad nesto naucimo jedni od drugih
ali ne trebas govorit bilo kome da nema pojma ispravi ga radije malo ga poduci,jer ti sebe smatras poznavateljem kosarke,ja bi ti bio jako zahvalan ako me nesto naucis mozda si i mladi od mene to je nebitno ali ako mene i druge nes naucis ja cu ti bit zahvalan
a sad reci imas li kakvih vijesti o free agent bar ovim sto su ostali zanima me oce li t mac u bullse
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:ma daj potpuno nebitno sta igra wallace koji ako te vec zanima u bobcatsima sam playa nije igrao a to je lik koji gine za svaku loptu, i da igra small forward i da igrao im je nekad i power forward pa je znao popunit sta god treba u ekipi
što tebi tako očito smeta što sam napisao da je smiješno reći da su krilo i krilni centar dvije različite pozicije u košarci
ne smeta mi to smeta mi sto kazes -mislio sam da si poznavatelj kosarke sad vise ne mislim- to mi je bezveze i to zbog nebitne stvari al eto ti mislis tako i ok imas pravo na to e sad krilni centar igra pored centra zar ne i taj krilni centar po potrebi moze igrat centra ili grijesim dok krilo ne moze e sad imas dva krila visoko i nisko
neke ekipe imaju centra i krilnog centra sjecam se npr spursa robinson centar duncan krilni centar
dok neke imaju centra i visoko krilo koje igra recimo na slicnoj poziciji na terenu kao krilni centar e sad mozda ne igra na isti nacin ali sve zavisi od rostera te ekipe te igre koju preferira pojedini tim,ne smeta mi uvijek sam za razmjenu misljenja nebi volio da svi isto mislimo to mi je preglupo,
e neka te nesto danas nikog na nba forumu a daj reci za koju ekipu navijas
neke ekipe imaju centra i krilnog centra sjecam se npr spursa robinson centar duncan krilni centar
dok neke imaju centra i visoko krilo koje igra recimo na slicnoj poziciji na terenu kao krilni centar e sad mozda ne igra na isti nacin ali sve zavisi od rostera te ekipe te igre koju preferira pojedini tim,ne smeta mi uvijek sam za razmjenu misljenja nebi volio da svi isto mislimo to mi je preglupo,
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ja jos nisam nigdje cuo da smitha zele tradeat, jel to nesto novo? ako to urade to ce biti jedna od vecih gresaka u historiji lige uostecovjek je igracina. nadam se da ce ga traedeat u sunse. evo im i nash ako treba
pricalo se jedno vrijeme odmah nakon sto su potpisali Johnsona, pa mi nij bilo logike ebiga...to je barem bilo ovdje na ESPN Tv, a bilo je cak i na hoopshype.com....sada nema nista o tome, ali uglavnom bili su zainteresovani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Top ljetna priča u NBA ligi je definitivno dolazak LeBrona Jamesa u Miami, zajedno s Chrisom Boshom. Uz postojeću zvijezdu s Floride, Dwyanea Wadea, čine prve favorite za NBA krunu.
No, pitanje je kako će funkcionirati te tri NBA veličine u istoj svlačionici i u istom dresu na parketu, a te dolaske mnogi nisu popratili s oduševljenjem. Vidljivo je to i iz komentara nekadašnje dvije košarkaške zvijezde.
"Nema teorije, čovječe, nema šanse. Mene je recimo mogao pozvati Larry Bird u Boston ili Magic Johnson u LA Lakerse. Mogli smo nas trojica zajedno igrati, ali moj bi odgovor uvijek bio ne. Kakav je smisao toga", upitao se Michael Jordan, najbolji od najboljih, koji je Chicago Bullse učinio šampionskom ekipom.
"Sada su stvari očigledno drugačije, mlađi su se promijenili. Da trenutno igram košarku, uh, kako bih se prokleto trudio da ih pobjedim. Vjerujem da će tako reagirati svi ostali košarkaši", rekao je Jordan.
Charles Barkley, čovjek koji nikada nije imao dlake na jeziku, bio je na sličnom tragu. Ako ne i direktniji: "LeBron bi bio faca da je ostao u Clevelandu i s njima osvojio NBA naslov. Ovo nije priča, ovo njemu ne ide u prilog. Jer došao je u Wadeovu ekipu i nikada neće biti prvi. Ako budu prvaci bit će to šampionska Wadeova ekipa. LeBron se ovim spustio nisko, prilično nisko."
Koji kukavicluk bolje je da nikad nije osvojio titulu nego ovo.E sad sta ako je u Miamiu i ne osvoji titulu svi ce se zajebavat na njegov racun.Zalosno je kad ti tvoj idol i uzor kaze ovo ja nikad ne bi uradio ja bi ih radije pobjedio.I da u pravu je veliki MJ svi ce se trudit da ih pobjede jos vise.Ovim potezom je izgubio postovanje u NBA kako kod igraca tako i kod navijaca.
I evo opet kazem unatoc svemu oni nece uzet titulu.On ima gubitnicki mentalitet sad ce mu tek bit veci pritisak i on ce puknut kao i ove godine, e sad tu bi trebao povuc Wade al sumnjam ni on nije sto je nekad bio.
Toliko ega ne moze podnijet nijedna svlacionica pa nece ni ova dok se dogovore ko je lider,neko ce drugi vec uzet titulu.
No, pitanje je kako će funkcionirati te tri NBA veličine u istoj svlačionici i u istom dresu na parketu, a te dolaske mnogi nisu popratili s oduševljenjem. Vidljivo je to i iz komentara nekadašnje dvije košarkaške zvijezde.
"Nema teorije, čovječe, nema šanse. Mene je recimo mogao pozvati Larry Bird u Boston ili Magic Johnson u LA Lakerse. Mogli smo nas trojica zajedno igrati, ali moj bi odgovor uvijek bio ne. Kakav je smisao toga", upitao se Michael Jordan, najbolji od najboljih, koji je Chicago Bullse učinio šampionskom ekipom.
"Sada su stvari očigledno drugačije, mlađi su se promijenili. Da trenutno igram košarku, uh, kako bih se prokleto trudio da ih pobjedim. Vjerujem da će tako reagirati svi ostali košarkaši", rekao je Jordan.
Charles Barkley, čovjek koji nikada nije imao dlake na jeziku, bio je na sličnom tragu. Ako ne i direktniji: "LeBron bi bio faca da je ostao u Clevelandu i s njima osvojio NBA naslov. Ovo nije priča, ovo njemu ne ide u prilog. Jer došao je u Wadeovu ekipu i nikada neće biti prvi. Ako budu prvaci bit će to šampionska Wadeova ekipa. LeBron se ovim spustio nisko, prilično nisko."
Koji kukavicluk bolje je da nikad nije osvojio titulu nego ovo.E sad sta ako je u Miamiu i ne osvoji titulu svi ce se zajebavat na njegov racun.Zalosno je kad ti tvoj idol i uzor kaze ovo ja nikad ne bi uradio ja bi ih radije pobjedio.I da u pravu je veliki MJ svi ce se trudit da ih pobjede jos vise.Ovim potezom je izgubio postovanje u NBA kako kod igraca tako i kod navijaca.
I evo opet kazem unatoc svemu oni nece uzet titulu.On ima gubitnicki mentalitet sad ce mu tek bit veci pritisak i on ce puknut kao i ove godine, e sad tu bi trebao povuc Wade al sumnjam ni on nije sto je nekad bio.
Toliko ega ne moze podnijet nijedna svlacionica pa nece ni ova dok se dogovore ko je lider,neko ce drugi vec uzet titulu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:ja sam cito danas da je moguce da trejdaju gibsona u cavse za shaqa. a onda bi cavsi gobsona proslijedili u netse za t williamsa. tako bi dobili backup centra koji bi im bio od velike pomoci protiv orlanda (mogao bi zaustaviti howarda, sto ja mislim da noah nije sposoban) a i protiv bostona, jer su trenutno inferiorni pod kosem u odnosu na njih.
ovo ako urade poserem se na citavu organizaciju Bullsa.... pa oni imaju mladu ekipu i zasto da daju Gibsona koji je prosle sezone bio jedan od boljih igraca u ekipi..on je mlad i on ce jos napredovati.Jedino ako zele i voljeli bi da on brze napreduje, onda je to ok.Jer kod nas ce biti na klupi, ali on ce uvjek imati svoju minutazu....Razmisljaju li oni ipak da Boozer ima problema sa povredama i ako se desi da on bude odsutan jednu sedmicu ili dvije.. Onda ce nam Gibson biti itekako potreban.Ja njega nebi dao nikad jedino kada se spominjo trade za Bosha, tada bi pristao, ali ovako nema sanse
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:ne smeta mi to smeta mi sto kazes -mislio sam da si poznavatelj kosarke sad vise ne mislim- to mi je bezveze i to zbog nebitne stvari al eto ti mislis tako i ok imas pravo na to e sad krilni centar igra pored centra zar ne i taj krilni centar po potrebi moze igrat centra ili grijesim dok krilo ne moze e sad imas dva krila visoko i nisko
sve ok,nema razloga za ljutnju niko,nisam ništa loše mislio,samo sam rekao ono što mislim,da je smiješno reći da boozer i wallace igraju potpuno istu poziciju.
baš da navijam za neku ekipu,to ne bi mogao reći,ali su mi spursi nekako draži od drugih
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nasli smo i solidnu zamjenu za Rosa 
C.J. Watson je novi igrac Bullsa... sinoc su Bullsi u sign i trade razmjenili svoj drugi pick u zamjenu za dosta dobeu zamjenu kao sto je Watson...on ce danas potpisati navodno na 2 godine gdje ce zaraditi 6m sto bi trebalo biti 3 m po godini, dok mu nije garantovana treca godina.... Bullsima ostaje jos nekih 4,5m kako bi finalizirali klupu, a treba im jedan jedna dobra zamjena za Noaha i eventualno Josh Howard zamjena za Denga ili T Mac
Pa mozemo biti zadovoljni ovim razvojem situacije ipak je Watson dosta dobro odigrao sa klupe za Warriorse, koji imaju veliki broj niskh igraca i gdje mu se bilo tesko izboriti za poziciju.Ipak on je uspjeo imati 10,3 poena po utakmici i cak 1,6 ukradenih lopti sto nas jos vise moze obradovati, s obzirom da Rose nije bas dobar odbanbeni igrac.Nadam se da ce ova dva nova igraca jos vise napredovati u odbrani kod novog trenera, a naranvo i da ce Rose poceti napokon igrati nesto bolju odbranu
C.J. Watson je novi igrac Bullsa... sinoc su Bullsi u sign i trade razmjenili svoj drugi pick u zamjenu za dosta dobeu zamjenu kao sto je Watson...on ce danas potpisati navodno na 2 godine gdje ce zaraditi 6m sto bi trebalo biti 3 m po godini, dok mu nije garantovana treca godina.... Bullsima ostaje jos nekih 4,5m kako bi finalizirali klupu, a treba im jedan jedna dobra zamjena za Noaha i eventualno Josh Howard zamjena za Denga ili T Mac
Pa mozemo biti zadovoljni ovim razvojem situacije ipak je Watson dosta dobro odigrao sa klupe za Warriorse, koji imaju veliki broj niskh igraca i gdje mu se bilo tesko izboriti za poziciju.Ipak on je uspjeo imati 10,3 poena po utakmici i cak 1,6 ukradenih lopti sto nas jos vise moze obradovati, s obzirom da Rose nije bas dobar odbanbeni igrac.Nadam se da ce ova dva nova igraca jos vise napredovati u odbrani kod novog trenera, a naranvo i da ce Rose poceti napokon igrati nesto bolju odbranu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma sve ok neka ak se nes pogresi treba i ispravit a spursi ove godine dovedose li ikoga i sta je s parkerom opet povreda neka ili onaj de blair je zvijer jos ima dobrog mentora duncanakakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:ne smeta mi to smeta mi sto kazes -mislio sam da si poznavatelj kosarke sad vise ne mislim- to mi je bezveze i to zbog nebitne stvari al eto ti mislis tako i ok imas pravo na to e sad krilni centar igra pored centra zar ne i taj krilni centar po potrebi moze igrat centra ili grijesim dok krilo ne moze e sad imas dva krila visoko i nisko
sve ok,nema razloga za ljutnju niko,nisam ništa loše mislio,samo sam rekao ono što mislim,da je smiješno reći da boozer i wallace igraju potpuno istu poziciju.
baš da navijam za neku ekipu,to ne bi mogao reći,ali su mi spursi nekako draži od drugih
e sad watson ne znam ama bas nis o njemu, ali solidno nije los i brewer i on su dobri kradljivci lopti znaci mogu igrat solidnu odbranu sto nam je bilo potrebno nakon odlaska kirka
omer asik bi trebao mijenjat noaha ali kao da mu ne vjeruju pa zele jos jednog centra
ja sam za t mac ili xaviera iz memphisa ostali mi se ne dovode josh howard se nece oporavit do novembra onda povratak u formu jos 2-3 mjeseca i dali bi se tad uklopio ja bi njeg radije zaobisao
eddie house se spominje sad da bi mogao i on pojacat bullse sto nebi bilo lose ima puno iskustva trener ga dobro poznaje time bi dobili jos jednog igraca koji moze pogodit tricu sto bi bilo posebno dobro za play off gdje on cesto bude bolji nego u sezoni
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:eddie house se spominje sad da bi mogao i on pojacat bullse sto nebi bilo lose ima puno iskustva trener ga dobro poznaje time bi dobili jos jednog igraca koji moze pogodit tricu sto bi bilo posebno dobro za play off gdje on cesto bude bolji nego u sezoni
zar on nije potpisao za nekoga vec na 2 godine? cinimi se za Memphis
Ma sta se preseravamo, hajmo dat ono sto trazi O'neal i dovest covjeka koji ce nam moci pomoci puno.Ne treba nam vise nikoge to bi bilo odlicno... na klupi bi imali 5 dobrih igraca i vidjet jos dvojicu iz ljetne lige koji ce ulaziti u slucaju povreda u ekipu i to bi bilo to.... slijedece godine imamo puno pickova... nas prvi pick i onda dva druga picka od Sunsa i Jezza mozemo opet napraviti mladu repektabilnu ekipu
Znaci imali bi petorku koja ce vjerovanto biti ova:
PG.Rose
SG.Brewer(On ce vjerovatno biti starter s obzirom na obranbene sposobnosti, jer treba pomoc Rosu)
SF.Deng
PF.Boozer
C.Noah
Klupa:
O'neal
Gibson
Korver
James Johnson
Asik
Watson
neznam jeli nam treba sta vise izuzev eto da pokusamo mozda dovesti T Maca koji moze biti od koristi i to bi bilo to top ekipa
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
dema je napisao/la:ma sve ok neka ak se nes pogresi treba i ispravit a spursi ove godine dovedose li ikoga i sta je s parkerom opet povreda neka ili onaj de blair je zvijer jos ima dobrog mentora duncanakakavdanakneiskustvu je napisao/la:dema je napisao/la:ne smeta mi to smeta mi sto kazes -mislio sam da si poznavatelj kosarke sad vise ne mislim- to mi je bezveze i to zbog nebitne stvari al eto ti mislis tako i ok imas pravo na to e sad krilni centar igra pored centra zar ne i taj krilni centar po potrebi moze igrat centra ili grijesim dok krilo ne moze e sad imas dva krila visoko i nisko
e sad watson ne znam ama bas nis o njemu, ali solidno nije los i brewer i on su dobri kradljivci lopti znaci mogu igrat solidnu odbranu sto nam je bilo potrebno nakon odlaska kirka
omer asik bi trebao mijenjat noaha ali kao da mu ne vjeruju pa zele jos jednog centra
ja sam za t mac ili xaviera iz memphisa ostali mi se ne dovode josh howard se nece oporavit do novembra onda povratak u formu jos 2-3 mjeseca i dali bi se tad uklopio ja bi njeg radije zaobisao
spursi su koliko znam doveli splitterra
spliter je dobar centar solidno pojacanje za spurse pod kosem to sam bio zaboravio
e nebi bilo lose dodat shaqa tu koliko on trazi ja mislim da nebi vise niko trebao ovih 10ak igraca bi bilo dosta za velike stvari
volio bi da mijenjaju johnsona za nekog ko moze pogodit trojku i igrat poziciju denga jer fali nam jos jedan covjek koji moze trojku ubost,jer samo je korver tu specijalista za tri poena
a shaq bi puno pomogao jedino sto bi usporio bullse ali nebitno ima ko u bullsima trcat i bez njega ak dode
a ja bi volio da bullsi uzmu ovog xaviera memphisu da im daju pickove za njeg i onda bi imali sve on je dobar suter
a memphis ima o.j majo i nije im potreban koliko bullsima,jos ga nisu ni potpisali jer im trazi vise para nego sto mu oni zele dat.oni su puno dali gayu pa sad oce da malo ustede.
to je prilika bullsima da ulete i dobiju dobrog rookia koji bi odmah mogao pomoc
e nebi bilo lose dodat shaqa tu koliko on trazi ja mislim da nebi vise niko trebao ovih 10ak igraca bi bilo dosta za velike stvari
volio bi da mijenjaju johnsona za nekog ko moze pogodit trojku i igrat poziciju denga jer fali nam jos jedan covjek koji moze trojku ubost,jer samo je korver tu specijalista za tri poena
a shaq bi puno pomogao jedino sto bi usporio bullse ali nebitno ima ko u bullsima trcat i bez njega ak dode
a ja bi volio da bullsi uzmu ovog xaviera memphisu da im daju pickove za njeg i onda bi imali sve on je dobar suter
a memphis ima o.j majo i nije im potreban koliko bullsima,jos ga nisu ni potpisali jer im trazi vise para nego sto mu oni zele dat.oni su puno dali gayu pa sad oce da malo ustede.
to je prilika bullsima da ulete i dobiju dobrog rookia koji bi odmah mogao pomoc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.