SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

analiticar_
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:47

Ne vidim fazon ici na SP i popusiti sve 3 tekme i pakovati se kuci a da ne das gola..Zamisli da smo mi otisli u Afriku i da smo izgubili od Ghane, hello ba..Planirao bi putovanje dole, prodao svu pokretnu i nepokretnu imovinu za takvo sto i onda dodjem dole i gledam kako nas neki neandertalci iz Ghane deru...Neka hvala, bolje onda gledati SP na velikom ekranu i smijati se budalama...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 14 jun 2010, 18:48

a jeste vise dosadni...

srbija je izgubila... pa sta? :roll:

meni je iskreno krivo sto je izgubila, jer bolje da gledam nase balkanske reprezentacije nego neke africke ili azijske...

da, navijam za njemacku, ali mozda se desi cudo, i srbija prodje dalje... sto se i nadam... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 jun 2010, 18:49

analiticar_ je napisao/la:Ako Svabe daju Srbadiji 5 komada, obecajem da su istetovirati ogromnog orla na dupetu !!!
hahaha,a sto se ismijah u pm,hajde bogati malo sale nije na odmet,ovo je bas crni humor...hahahah :D

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 18:51

Pitanje je hoće li Srbija izgubiti sve tri utakmice. Kada se potcijeni protivnik gubi se utakmica. Gana je u Sarajevu izgubila sa D sastavom od BiH.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 18:52

trik je napisao/la:Pitanje je hoće li Srbija izgubiti sve tri utakmice. Kada se potcijeni protivnik gubi se utakmica. Gana je u Sarajevu izgubila sa D sastavom od BiH.
znam da boli poraz vas od ghane, al' nemoj se blamirati dzabe covjece cuj D sastav

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2010, 18:53

Koliko utakmica kazne je dobio Cahill? Je li samo sljedeću, ili ga nema ni u 3. kolu? Pitam to zato što sam ga uplatio na tiket kao najboljeg strijelca reprezentacije Australije. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:53

trik je napisao/la:Pitanje je hoće li Srbija izgubiti sve tri utakmice. Kada se potcijeni protivnik gubi se utakmica. Gana je u Sarajevu izgubila sa D sastavom od BiH.

Ma kakav god je sastav bio dali smo im 2 komada..A siguran sam da bi dali i B timu od Poljske ili Novom Zelandu, pa cak i starom ako ga ima...Vi volimo da dajemo ali smo aktivni i na primanju....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 18:54

steve-o je napisao/la:
znam da boli poraz vas od ghane, al' nemoj se blamirati dzabe covjece cuj D sastav
jeli ikada onaj sastav igrao prije one tekme i poslije ?????????

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:55

Monolog je napisao/la:Koliko utakmica kazne je dobio Cahill? Je li samo sljedeću, ili ga nema ni u 3. kolu? Pitam to zato što sam ga uplatio na tiket kao najboljeg strijelca reprezentacije Australije. :(
Nece oni dati ni jedan gol tako da ti je to kvota 1

Srbija ce dati mozda jedan i to mozda neki traljavac, odbijena ili auto gol...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2010, 18:57

@Trik

Da li će u sljedećoj utakmici biti D sastav reprezentacije Srbije jer će biti lišeni usluga Lukovića?

Btw, jučer ne vidjeh Essiena i Muntarija na terenu(ovaj drugi je zabio na Koševu, znaš ga, onaj što igra u Interu), dakle rečenica da je Gana igrala sa D sastavom je ušla u izbor za glupost godine.

@ANalitičar

Je li 100% da će biti kvota 1, ili je ipak tiket gubitni nebitno što ekipa nije zabila niti jedan jedini pogodak?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 14 jun 2010, 18:59

Pa zavisno koja je kladionica, vidi kod njih u pravilima, no logicno je da ako ekipa ne da niti jedan gol da bi trebalo biti kvota 1...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 19:01

trik je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
jeli ikada onaj sastav igrao prije one tekme i poslije ?????????
protiv BiH je igralo 7 od onih igraca koji su bili na terenu protiv tvoje srbije i to je tebi D sastav!? :!:

trik
Kontakt:

Post Postao/la trik » 14 jun 2010, 19:01

Je li 100% da će biti kvota 1, ili je ipak tiket gubitni nebitno što ekipa nije zabila niti jedan jedini pogodak?[/quote]

GLUPOST DESETLJEĆA

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 14 jun 2010, 19:06

Kad su Francuze mogli otrest, kad su Rumune mogli otrest, i Spanjolce prije par godina mogu i Svabe! Vamos Serbia!

Da je bogdom Tito sad ziv :cry: posto vidim da ima dovoljno kretena samo na ovom forumu da se prica o nacionalizmu nikad ne zavrsi.

Sam zao mi je pravo malog Kuzmanovica, siguran sam da mu je toliko bilo zao da mu je cenat falio da zaplace. Sto se tice Svaba, neka njih, nabili su Austarliju (koja se drugi put plasirala na SP i to vise sretno neg spretno), koja je ujedno dobila nepravedan crveni karton, vidjeli smo ih protiv Spanaca (u toku cjele utakmice na Euru nisu se sastali posteno sa loptom) ili nedavno protiv Argentinaca.
Rey de la furia española...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 jun 2010, 19:08

trik je napisao/la:
GLUPOST DESETLJEĆA
Da baš je glupost!!! Znam da boli kada ispadneš glup, no očito nisi dovoljno u kladioničarskim vodama, jer bi kvota bila 1 samo kada igrač ne bi nastupio, a sad sam provjerio i ovo što sam pitao kod osoba koje su ipak upućenije u to od tebe.

Dakle, prije negoli nešto odlučiš etiketirati kao glupost, pobrini se da si u pravu. ;)

Nego, šta ima "D sastav"?

@ H1N1

Ti shvataš da je ovo tema Grupa D??? Naravno, ovdje nema BiH, ali ima reprezentacija Srbije, a svaki forumaš ima pravo iznijeti svoje mišljenje o igri "tvoje" reprezentacije. Ukoliko tebi smeta objektivnost pojedinaca da je Srbija odigrala loše, onda si na krivom mjestu.

Btw, naravno da je smiješno porediti BiH i Srbiju, ali ti ovim svojim postom napadaš na svaki sport MOJE države.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 jun 2010, 19:11

Chologol je napisao/la:Kad su Francuze mogli otrest, kad su Rumune mogli otrest, i Spanjolce prije par godina mogu i Svabe! Vamos Serbia!
ma nemoj, francuze otresli? :lol: :roll: dobro haj ako je dobiti 0-2 po usima u parizu i odigrati nerijeseno 1-1 na marakani protiv francuza(koji su vecinu te utakmice odigrali s 10 igraca) znaci da su otresli francuze, e onda tebi stvarno svaka cast majstore! :roll:

H1N1
Kontakt:

Post Postao/la H1N1 » 14 jun 2010, 19:12

Monolog je napisao/la:@ H1N1

Ti shvataš da je ovo tema Grupa D??? Naravno, ovdje nema BiH, ali ima reprezentacija Srbije, a svaki forumaš ima pravo iznijeti svoje mišljenje o igri "tvoje" reprezentacije. Ukoliko tebi smeta objektivnost pojedinaca da je Srbija odigrala loše, onda si na krivom mjestu.

Btw, naravno da je smiješno porediti BiH i Srbiju, ali ti ovim svojim postom napadaš na svaki sport MOJE države.
Naravno da shvatam, ali stvarno ne znam ko je prvi poceo juce da se nasladjuje i da poredi BiH sa Srbijom.Postovi su obrisani pa ne mozes da vidis.. ;)

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 14 jun 2010, 19:13

GANA: Agneyi, Ayev, Adi David, Adi Li (od 65. Mensah), Erik Addo, Anan, Badu, Tagoe Prince, Muntari (od 74. Atwi), Asamoah Kwadwo (od 35. Boateng), Mathieu Amoah

GANA: Kingson - Sarpei, Mensah, Vorsah, Pantsil - Annan, Boateng (Addy, 90+1) - Ayew, Asamoah (Appiah, 73), Tagoe - Gyan (Owusu Abeyie, 90+3).

Dakle, protiv BiH nisu igrali prvi golman, kompletna odbrana i najbolji napadac(Gyan).
Da ne pominjemo razliku izmedju prijateljske i utakmice za bodove na SP-u! Cak je protiv BiH usao i igrac iz srpske lige, Atwi iz Napretka. :lol:
Sad pojedinci mogu da prestanu sa lupetanjem! :mrgreen:

Utakmica je bila losa kao i velika vecina dosadasnjih i realan bi bio remi. E sad, druga je pjesma to sto Srbija ima nekoliko retarda u ekipi ( prije svega u veznom redu), pa jedan od njih pomisli da je rukometas.
HAJ FAJV

Chologol
Kontakt:

Post Postao/la Chologol » 14 jun 2010, 19:13

steve-o je napisao/la:
Chologol je napisao/la:Kad su Francuze mogli otrest, kad su Rumune mogli otrest, i Spanjolce prije par godina mogu i Svabe! Vamos Serbia!
ma nemoj, francuze otresli? :lol: :roll: dobro haj ako je dobiti 0-2 po usima u parizu i odigrati nerijeseno 1-1 na marakani protiv francuza(koji su vecinu te utakmice odigrali s 10 igraca) znaci da su otresli francuze, e onda tebi stvarno svaka cast majstore! :roll:
Hahahaha, oni su ispred viceprvaka svijeta bili prvi u grupi pa ti kontaj sta sam ja htio reci :mrgreen:

I ne mogu vjerovati da se samo tim jednim takvim argumentom pokusavas braniti?!
Rey de la furia española...

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 jun 2010, 19:14

Monolog je napisao/la:Koliko utakmica kazne je dobio Cahill? Je li samo sljedeću, ili ga nema ni u 3. kolu? Pitam to zato što sam ga uplatio na tiket kao najboljeg strijelca reprezentacije Australije. :(
Nemas potrebe za nervozom, jer ce se Australija lako obracunati sa amaterima iz Gane i Srbije... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.