А % је " " ", " % $ се $ ? " у "!r_emir je napisao/la:Ja fakat ne znam šta radi ovaj Stančeski u napadu,kad nije ništa uradio.Postigao je go ,ali prije toga ništa i go je dao zato što je srećom lopta došla do njega,Stole iz Bora je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
А % је " " ", " % $ се $ ? " у "!r_emir je napisao/la:Ja fakat ne znam šta radi ovaj Stančeski u napadu,kad nije ništa uradio.Postigao je go ,ali prije toga ništa i go je dao zato što je srećom lopta došla do njega,Stole iz Bora je napisao/la:
marsovac je napisao/la:sad bi bilo dobro kad bi reprezentativci koji su bili na grbavici dali izjave o utakmici zeljo-celik a pogotovo na sudenje na istoj utakmici pa da se vidi kako je zeljo jadno doso do 3 boda
to ćemo još vidjeti mogu i oni pasti u krizuDabar je napisao/la:Jasno je ove godine titula Borcu,što je je jedino su je oni zaslužili...mi da imamo boljeg trenera mogli bi nešto,sarajevo slabo...željo iako su imali dosta utakmica gdje je suđenje bilo na njihovoj strani nisu pokazali ništa posebno,naročito u gostima,sarajevo kući također izgubili od borca,a i čelika su dobili u 100-toj minuti
Isto tako Travnik ove godine igra prilično dobar fudbal._ame_ je napisao/la:TRAVNIK IMA FAJIĆA ZATO TRPAJU SVIMA
široki brijeg 0 KMHellas je napisao/la:Imal neko informaciju koliko koji klub premijer lige ima dugovanja...
Recimo za Celik sam cuo da imaju 7 miliona maraka, Rudar Prijedor novine pisu oko 50 000 maraka itd...
I Leotar nema duga!Kevin je napisao/la:široki brijeg 0 KMHellas je napisao/la:Imal neko informaciju koliko koji klub premijer lige ima dugovanja...
Recimo za Celik sam cuo da imaju 7 miliona maraka, Rudar Prijedor novine pisu oko 50 000 maraka itd...
A odakle one zelene stolice? Za ono se vrijedilo zadužit!seven je napisao/la:NK Zvijezda Gradačac dug:0 KM
da vidimo kolko duguju ovi "velikani"
dadnu dobri ljudiRaz_ba je napisao/la:A odakle one zelene stolice? Za ono se vrijedilo zadužit!seven je napisao/la:NK Zvijezda Gradačac dug:0 KM
da vidimo kolko duguju ovi "velikani"
Kako ce Leotar imat dug ?pile87 je napisao/la:I Leotar nema duga!Kevin je napisao/la:široki brijeg 0 KMHellas je napisao/la:Imal neko informaciju koliko koji klub premijer lige ima dugovanja...
seven je napisao/la:dadnu dobri ljudiRaz_ba je napisao/la:A odakle one zelene stolice? Za ono se vrijedilo zadužit!seven je napisao/la:NK Zvijezda Gradačac dug:0 KM
da vidimo kolko duguju ovi "velikani", zet Nail se potrudio ha ja nismo mu džaba dali ženu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.