....ušao

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
I to cist gol,Pato popizdiokimbo je napisao/la:Spasi Lula go ... odakle je covjek dosao![]()
![]()
![]()
![]()
harishp je napisao/la:I to cist gol,Pato popizdiokimbo je napisao/la:Spasi Lula go ... odakle je covjek dosao![]()
![]()
![]()
![]()
Da, netacni pasovi i dva puta losa istrcavanja sa loptom, ali je i par puta intervenisao, evo upravo ispred Ibre2pride3 je napisao/la:kako vas nije stid,frajer lopte nije primio,ograiso je.sve netacni pasovi
Ovo mu je treca utakmica u 7 dana. Da li si ti ograisao ?2pride3 je napisao/la:kako vas nije stid,frajer lopte nije primio,ograiso je.sve netacni pasovi
Upravo. Ja sam ag već vidio u onom svom karakterističnom prodoru kako ostavlja Nestu u oblaku prašineYuto je napisao/la:Previse impresioniran Lulić,napravi par bezveze gresaka...Trebo je sad krenut na Nestu brzi je dva puta od njega.
Bice to bolje,ipak mu je ovo prva utakmica.
Haman, ko da je Nesta Sebastiano Siviglia pa da može tako lakoYuto je napisao/la:Previse impresioniran Lulić,napravi par bezveze gresaka...Trebo je sad krenut na Nestu brzi je dva puta od njega.
Bice to bolje,ipak mu je ovo prva utakmica.
tacno, defensivno je imao mislim 3 odlicne akcije, ali ofensivno je imao jednu 3 "kriminalni" akcija. Meni je nekakvo izgledao tezak i umoran od repke tekmama.,VanBasten je napisao/la:Upravo. Ja sam ag već vidio u onom svom karakterističnom prodoru kako ostavlja Nestu u oblaku prašineYuto je napisao/la:Previse impresioniran Lulić,napravi par bezveze gresaka...Trebo je sad krenut na Nestu brzi je dva puta od njega.
Bice to bolje,ipak mu je ovo prva utakmica.![]()
A nije sigurno ni najsvježiji, 2 teške tekme u 4 dana ostavljaju traga na igraču..
Biće bolje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.