BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

RKO
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la RKO » 24 mar 2011, 18:39

Sad gledam emisiju na BHT i telefonski su razgovarali sa nasim legendama neki su bili i u studiju....svi su uz nase momke i selektora i svi vjeruju u pobjedu!!Ti ljudi bi trebali i preuzeti savez!
Ciro je najbolji na kraju: "Ko ih hebe idemo ih pobjedit!"
Normala da je Ciro bez cenzure
RIP SALE VILENJAK

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 24 mar 2011, 18:47

ma hebo rezultat da je pobjedit :D zezam se ljudi treba navijati citavu tekmu neka vide cigani sta je navijanje voliobi da bude ko kad smo igrali protiv spanije tad mi srce bilo ko munara a hebo sudiju zar nismo navikli da nas hebavaju :lol: sjetite se utakmice bosna-grcka i onog sudije oca mu drogerskog :evil:

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 24 mar 2011, 18:51

Sudija ce nam biti veeeliki problem! -.-
I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 24 mar 2011, 18:52

Da se nije opet docepao Kokaina :lol:
ma nije sigurno, zato je i "bolestan" :D

btw. danas idem sa jaranom, i prolazimo tacno negdje pored Saveza gore, kad iza coska izbise Baljic, Piplica i Usanovic, prolaze pored nas, i govorim jaranu pomakni se da ga stocem zviznem :lol:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

bombarder
Kontakt:

Post Postao/la bombarder » 24 mar 2011, 18:53

Ljudi ja ne znam sta ste toliko zapeli on navijanu,toj atmosferi kada to u vecini slucaja nema nekog efekta, jednostavno ako ste dobra i kvalitetna reprezentacija dobicete taj mec, isto je tako bilo i kada je rumunija igrala sa srbijom u beogradu, nije ih srbija dobila zbog toga sto je bilo 50 hiljada navijaca vec smo ih jednostavno fudbalski unakazili
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude

bombarder
Kontakt:

Post Postao/la bombarder » 24 mar 2011, 18:55

bombarder je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta ste toliko zapeli on navijanu,toj atmosferi kada to u vecini slucaja nema nekog efekta, jednostavno ako ste dobra i kvalitetna reprezentacija dobicete taj mec, isto je tako bilo i kada je rumunija igrala sa srbijom u beogradu, nije ih srbija dobila zbog toga sto je bilo 50 hiljada navijaca vec smo ih jednostavno fudbalski unakazili
I da SRECNO pa dako se sretnemo u barazu :D
Ovo je zemlja za nas, ovo je zemlja za sve naše ljude

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 mar 2011, 19:01

Idemoo momci !

Volim te Bosno !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 mar 2011, 19:01

Dobra emisija na BHT-u, lijepo je bilo vidjeti velika imena naseg fudbala na jednom mjestu. :) To su ljudi koji nam trebaju u savezu...al k'o da nas ko pita :evil:

Dr. Karabeg kaze da bi i Pjanic trebao biti spreman i da nema problema,a na pitanje kakva je atmosfera medju reprezentativcima,s obzirom na moguce sankcije UEFE, odgovorio je da su igraci jos vise motivisani tom cinjenicom i da ocekuje pozitivnu eksploziju :roll: u sta ja,cisto sumnjam...

Jbt...nezz za vas ali ja se nikako ne mogu skoncentrisat na samu tekmu,kada znam sta na se sprema.Dobicemo Rumuniju,slavit, a vec sutradan biti suspendovani :roll: :cry:

Svaka cast igracima ako se mogu skoncentrisat samo na tekmu,ali ja nezz kako je to moguce....

Nista,kako god, moramo igrati...

Dvije posljednje priijateljske utakmice su pokazale da imamo dobru reprezentaciju i da je selektor konacno poslozio sve to na pravi nacin...Imali smo igru i protok lopte, za razliku od prethodnih utakmica i ja sam vrlo zadovoljan.Mada,nasa odbrana je ta koja uvijek zabrinjava...

Uglavnom,ako budemo igrali kako znamo....pobjeda nece doci u pitanje :) al ipak taj 29. mart je najvazniji :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 24 mar 2011, 19:11

sarajlija89 je napisao/la:Dobra emisija na BHT-u, lijepo je bilo vidjeti velika imena naseg fudbala na jednom mjestu. :) To su ljudi koji nam trebaju u savezu...al k'o da nas ko pita :evil:

Dr. Karabeg kaze da bi i Pjanic trebao biti spreman i da nema problema,a na pitanje kakva je atmosfera medju reprezentativcima,s obzirom na moguce sankcije UEFE, odgovorio je da su igraci jos vise motivisani tom cinjenicom i da ocekuje pozitivnu eksploziju :roll: u sta ja,cisto sumnjam...

Jbt...nezz za vas ali ja se nikako ne mogu skoncentrisat na samu tekmu,kada znam sta na se sprema.Dobicemo Rumuniju,slavit, a vec sutradan biti suspendovani :roll: :cry:

Svaka cast igracima ako se mogu skoncentrisat samo na tekmu,ali ja nezz kako je to moguce....

Nista,kako god, moramo igrati...

Dvije posljednje priijateljske utakmice su pokazale da imamo dobru reprezentaciju i da je selektor konacno poslozio sve to na pravi nacin...Imali smo igru i protok lopte, za razliku od prethodnih utakmica i ja sam vrlo zadovoljan.Mada,nasa odbrana je ta koja uvijek zabrinjava...

Uglavnom,ako budemo igrali kako znamo....pobjeda nece doci u pitanje :) al ipak taj 29. mart je najvazniji :roll:

bt...nezz za vas ali ja se nikako ne mogu skoncentrisat na samu tekmu,kada znam sta na se sprema.Dobicemo Rumuniju,slavit, a vec sutradan biti suspendovani :roll: :cry:

eh bas TO MENE BOLI :( :( :( :( :( :cry: :cry:

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 mar 2011, 19:12

Oraganizujem veceras vašar ispred hotela Zenica !

Svi ste pozvani !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2011, 19:16

Bosnier je napisao/la:Oraganizujem veceras vašar ispred hotela Zenica !

Svi ste pozvani !
Sutra to treba uciniti,nikako veceras.
Jer bi se ovi zalili,upregli policiju a ovi se pred tekmu naspavali ko' pravi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 mar 2011, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 mar 2011, 19:16

Svi ste pozvani !
Pa zar opet. :lol: :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

emiiNa_
Kontakt:

Post Postao/la emiiNa_ » 24 mar 2011, 19:17

Svi ste pozvani !

HAHAHAH :D DOLAZIIIIIIM :D :D :D :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 mar 2011, 19:31

[youtube][/youtube]

Evo kako smo kaznili spance :lol: ,u jednoj od najdrazih tekmi za mene...

Ako neko moze staviti spisak rumunskih fudbalera koji su pozvani za mec...nisam stigo pogledat... :lol: :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 24 mar 2011, 19:37

MrShadow je napisao/la:
badboy je napisao/la:
BH-Shejtan je napisao/la:Na danasnjem treningu u ekipi rumunije nije se pojavio CHIVU i MUTU izgleda da su ''BOLESNI''
Nisu samo njih dvojica nego nije trenirao ni veznjak -poluspic Dan Alexa (zabio dva gola protiv Ukrajine). Pregledao sam malo njihove sportske portale koji fakat u minutu prate sta se kod njih desava. Navodno su Mutu i Alexa prehladjeni i bit ce ok za subotu. Oko Mutua je malo intrigantno jer svi daju dvosmislene izjave i niko ne garantuje da ce bas igrat - nisu sigurni 100% sta mu je. Mislim da je sve to fora i da ce on bit ok 100%. Sto se tice Chivu-a za njega je to normala da se malo odmara. Nije bio na treningu ali je trenirao kako izvjestavaju u teretani - njegova uobicajena rutina.

inace danas su ekipi dodali jos jednog provjerenog igraca - veterana Cosmina Contru. Trenirao je s njima i u slucaju da jedan od gore pobrojanih ipak izostane on ce doci u Sarajevo.

njihove novinarske ekipe su uveliko kod nas. Prate i nase treninge te prenose izjave nasih igraca. Zanimljivo je da su napravili reportazu o Bilinom Polju i da su stadion, hotel i inace Zenicu usporedili sa slikama iz Rumunije koje su se tamo mogle vidjeti kod njih 94-95. Malo su pretjerali jer iskreno oni u Rumuniji imaju svega 4 stadiona koja su vrhunska i bolja od Bilinog. Svi ostali stadioni su im losiji po svim segmentima. Isto tako vec izvjestavaju o navodno katastrofalanom terenu. Ta prica im bas i ne prolazi jer njihovi navijaci to vec shvataju kao alibi za eventualni poraz. Cak se zezaju postavljajuci na forumima eventualne komentare njihovog selektora u stilu " Teren je bio katastrofalan sto nasim tehnicki superiornijim igracima nikako nije odgovaralo"
daj linkove za neke njihove glavne portale....

BTW

Zenicani, imate zadatak da naredne 2 noci pjevate i bacate petarde oko hotela :)

Ciganija dolazi za koji sat pa ih docekajte kako i zasluzuju
Imas dva dobra sportska portala koji su jako aktuelni i imaju zadnje informacije
sport.ro i ovaj drugi gsp.ro
Oba su na rumunskum pa se nadam da si-ste ok s jezikom ;) (nisam primjetio da imaju englesku verziju)

Sto se tice pritiska to oko selektora je manje vise poznato. Ako izgube ovo mu je milion posto zadnja utakmica, dobit ce otkaz odnosno sam ce ga dati prije nego polete iz Sarajeva.

Najveci se pritisak kod njih stvara na Mutua. Prvo jer se on sam kofrci i hvali izjavama a drugo sto svi od igraca, struke, bivsih njihovih reprezentativaca itd. predvidjaju da ce Mutu sigurno zabit jedan. Po meni tu nam je najveca sansa. Oni s njim nikako nisu bili dobri u zadnjim utakmicama proslog ciklusa. Oni ce svi igrat na njega i ako ga ustopamo da mu lopte ne dolaze to je to. Osim njega moramo dobro pokrit lijevu stranu. Deac je uzasno brz i bezobrazan.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 mar 2011, 19:38

Te stvari koje pricate ometanje oko hotela, navijanje ovo ono sve to samo pali protivnika jos vise ... Nego hajmo malo sutiti pred tekmu nikakve niti euforije niti kukanja zbog sankcija. Nego samo coolirati.
Inace je sve ono ponasanje jedne male sredini / zabiti koja nema saopouzdanja i vjere u svoje kvalitete.

Sve je do onih 11 kojih istrce znaci od prveminute hladne glave ali hrabro , kulturno al bez kompromisa pokazari Rumunima da u Zenici nemaju sta traziti.
Iskreno vjerujem da ce u ovoj utakmici vodje svega biti jedan rastrcani Ibisevic i jedan virtuoz Pjanic.. Jos se nadam da ce Besic biti u prvih 11. Jer ako Pape stavi njega u prvih 11 to je signal da se ide na sve ili nista .. sve ostalo je mozda polukalkulisanje .. Mislim da ce Dzeko isto tako djelovati mocno i tek ce sada vidjeti kako se trenutno kali i napreduje ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 mar 2011, 19:42

Evo sa sport.ro

The national alarm: Chivu can miss the match with Bosnia, doctors can not guarantee that he can recover!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 mar 2011, 19:46

Uhh kad Chivu ne bi igrao :o Mislim da bi makar 30% slabiji bili. :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 mar 2011, 19:51

kimbo je napisao/la:Te stvari koje pricate ometanje oko hotela, navijanje ovo ono sve to samo pali protivnika jos vise ... Nego hajmo malo sutiti pred tekmu nikakve niti euforije niti kukanja zbog sankcija. Nego samo coolirati.
Inace je sve ono ponasanje jedne male sredini / zabiti koja nema saopouzdanja i vjere u svoje kvalitete.
Tako je. Trebamo više prestati s tim balkanskim kompleksima. Protiv Portugala im kao nismo dali spavati i to, pa nas ljudi hladno uzmu, bez našeg šuta na gol. Onda ovo vrijeđanje protivnika na svaki način isto nema veze s mozgom, ako želiš pobjediti protivnika moraš ga poštovati- zapamtite to. I počnimo se već jednom ponašati kao normalni i kulturni ljudi, ako želimo da nas i drugi tako doživljavaju.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 24 mar 2011, 19:52

spielführer_21 je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Te stvari koje pricate ometanje oko hotela, navijanje ovo ono sve to samo pali protivnika jos vise ... Nego hajmo malo sutiti pred tekmu nikakve niti euforije niti kukanja zbog sankcija. Nego samo coolirati.
Tako je. Trebamo više prestati s tim balkanskim kompleksima. Protiv Portugala im kao nismo dali spavati i to, pa nas ljudi hladno uzmu, bez našeg šuta na gol. Onda ovo vrijeđanje protivnika na svaki način isto nema veze s mozgom, ako želiš pobjediti protivnika moraš ga poštovati- zapamtite to. I počnimo se već jednom ponašati kao normalni i kulturni ljudi, ako želimo da nas i drugi tako doživljavaju.
Ko nam ono rece da smo mi bosanci glupi ?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.