S.S. Lazio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JTS
Kontakt:

Re: S.S. Lazio

Post Postao/la JTS » 26 sep 2013, 02:11

golovi sa sinoćnjeg meča :D

[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 sep 2013, 10:50

Interista02 je napisao/la:smrde još uvijek ne mogu da prežale 71' . Ovdje se vidi koliki su cigani, forza Lulic. Braćo Laziali, bit ce bolje. Ako vam je neka utjeha, Inter će da ih odere za par kola :3 :P

[youtube][/youtube]
Cuj Inter ce da odere :lol:
embrace the chaos

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 28 sep 2013, 14:11

Denno je napisao/la:
Interista02 je napisao/la:smrde još uvijek ne mogu da prežale 71' . Ovdje se vidi koliki su cigani, forza Lulic. Braćo Laziali, bit ce bolje. Ako vam je neka utjeha, Inter će da ih odere za par kola :3 :P

[youtube][/youtube]
Ćemo da vidimo ;)

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 29 sep 2013, 18:16

sramotan pristup tekmi, sramotna (ne)igra, uprkos izostancima bitnih igrača .. Sassuolo apsolutno zaslužio pobjedu, sramota me je bila gledati veliki klub poput Lazija kako brani 1 bod protiv Sassuola

Candreva majstorski zabio ljevicom i to je sve lijepo što sam vidio od Lazijevih igrača danas 8-)

još da kažem da uopšte nisam očekivao lagan meč danas, ova ekipa Sassuola očito ima dva lica :D

[youtube][/youtube]

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 okt 2013, 20:43

Bravo Floccari samo izdrzite,pare su u pitanju :D
embrace the chaos

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 okt 2013, 00:29

tekmu sam gledao do 2-0 i onda sam otisao, vratim se i vidim X. nije loše. drago mi je da su igrale novajlije :arrow:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 05 okt 2013, 21:48

Interista02 je napisao/la:
Denno je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Ćemo da vidimo ;)
Vidimo vidimo :lol:
embrace the chaos

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 06 okt 2013, 22:41

ma ja, Lazio kad igra bezveznu igru, pobjeđuje .. kad odigramo dobar meč i pokažemo lijepu igru, ne možemo pobjedit' .. neka ebena obrnuta psihologija

NON MOLLARE MAI

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 okt 2013, 11:29

Kakav je Lula bio na poziciji ljevog beka...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 okt 2013, 12:18

trxel je napisao/la:Kakav je Lula bio na poziciji ljevog beka...
jako dobar .. mislim odmah iza Candreve koji je prema Sky-u igrač meča :D

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 24 okt 2013, 17:38

slika

"Mogao sam preći u mnoge klubove, trebao sam samo izabrati, ali nisam htio otići iz Lazija. Bilo mi je odlično, bio sam kapiten, zarađivao sam odlično i to je bio moj grad i moj klub za koji sam oduvijek navijao. Tokom sezone su mi javili da moram napustiti klub, bilo je tenzija jer nisam htio napustiti klub. Za mene je to bio fudbal, Lazio je bio moj fudbal. Mnogi klubovi su dolazili sa ponudama, ali sve sam ih odbijao, ali posljednjeg dana mercata, imali smo trening u Formellu i sin predsjednika je svako malo pozivao svakog od nas i govorio nam da nas moraju prodati jer je to apsolutno neophodno. U jednom trenutku mi je proslijeđen telefon i rečeno mi je da moram biti prodan jer se mercato završavao i klub je očajnički trebao novac. Istog trenutka su me poslali, čak nisam stigao ni uzeti svoje stvari jer sam morao uhvatiti let za Milano. Moj san je bio da završim karijeru u Laziju, ali nisam imao izbora. Nisam se osjećao izdanim, ali sam se tada osjećao loše. Tad sam bio mlad, ali sada se mogu bolje braniti i bolje sagledati situaciju .. razumijem da je klub trebao novac i da su me morali prodati, ali predstaviti me tako da sam htio otići je bilo ružno i to me je povrijedilo. Trebali su reći kakve su stvari zapravo bile u to vrijeme, mnogo toga je rečeno što nije istina. Predstavili su me kao da sam želio otići, a evidentno je bilo da je klub u dugovima i da su morali prodati Crespa i mene. Rečeno je da sam želio otići, ali istina je bila drugačija. Lazio mi je mnogo dao, ali i ja sam dao mnogo Laziju i zaslužio sam otići na drugačiji način.

Kada sam stigao na San Siro, igrala se prijateljska tekma, a ja sam bio u konfuziji, nisam znao šta se dešava. U jednom trenutku sam se okrenuo, vidio Crespa i upitao ga šta radi ovdje .. rekao mi je da su ga prodali u Inter, bio sam šokiran, nisam znao šta da kažem, samo sam ga pitao da li je iko ostao u Laziju .. Crespo se samo kiselo nasmijao. Moram priznati da uopšte nisam lijepo proživio taj dan. Poslali su me na balkon da pozdravim ljude sa dresom u ruci, našao sam se u stvarnosti koja mi ne pripada. Otišao sam na pres konferenciju sa Gallianijem i licem kao da sam na sahrani jer je to bilo stanje mog uma. Bilo mi je žao što sam otišao, ali sa vremenom sam se privikao i bilo mi je dobro u Milanu. Osvajanje trofeja je pomoglo, ali ono što sam iskusio i doživio kad sam osvojio Scudetto sa Lazijem, to nikad više nisam iskusio."

Završena je karijera jednog od najboljih stopera svih vremena, kapiten za sve vremena, Alessandro Nesta !!!

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 okt 2013, 19:15

Ajde,bod bar vcrs uzmite :)
embrace the chaos

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 okt 2013, 19:22

Denno je napisao/la:Ajde,bod bar vcrs uzmite :)
pa nije vam Milan kandidat za Scudetto :P kladža, a???

NON MOLLARE MAI

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 30 okt 2013, 19:30

JTS je napisao/la:
Denno je napisao/la:Ajde,bod bar vcrs uzmite :)
pa nije vam Milan kandidat za Scudetto :P kladža, a???
Kladza da :) ,dobar koef na x2,nije za propustiti.
embrace the chaos

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 30 okt 2013, 23:08

Okinusmo bod mrtvom Milanu, a moglo se jos da se malo rizikovalo. Sad su zivota vazna 3 boda protiv mrske Genove, da se uspostavi koliki toliki kontinuitet u rezultatima. I sta se desava sa Hernanesom, frajer je potonuo zadnjih mjeseci samo tako. Da ga zena ne zajebava sta? :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 30 okt 2013, 23:22

mislim da su njegove misli okrenute prema transferu .. neka ga je izveo Petko na poluvremenu, Onazi je odigrao odlično :D prije tekme bih bio zadovoljan sa 1 bodom, poslije tekme i one dvije neiskorištene kontre, baš i nisam

dobro smo odigrali, odbrana jako dobra za divno čudo, Ciani hvata kontinuitet dobrih igara, nadam se da će dugo da potraje :D nervira me ova defanzivna igra, čim smo ih napali, djelovali smo dobro :D

Candreva majstor 8-)

NON MOLLARE MAI

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 nov 2013, 16:50

Haman da nakon ovog poraza ode Petko ca.
Dobro,povrede ih handre a i pojacanja ove sezone(ako ih je i bilo) nisu bila bas pametna,ali........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 nov 2013, 23:33

Keita će ako Bog da postati igračina, da ga dugo godina zadržimo kod nas 8-) dvije asistencije večeras, četiri ove sezone u EL :D dobar dribler 8-) a tek mu je 18 godina ..

NON MOLLARE MAI

CarloSSL
Kontakt:

Post Postao/la CarloSSL » 21 nov 2013, 15:14

Kao prvo, pozdrav. Simpatizer sam nebesko-plavih, i odlučio sam da se priključim ovom forumu. Dugo godina pratim Lazio, stoga sam dosta upoznat sa skoro čitavim historijatom ovog rimskog kluba. Čitajući prethodne postove u ovom pdf-u, mogu reći kako se mnogo kalkuliše glede Calcia, a kako sam vidio ima i Laziala, što je super. 8-)

Inače, prema natpisima talijanske štampe u zimskom mercatu bi se roster mogao dodatno pojačati dolaskom iskusnog Cannavara iz Napulja. Eh, koliko istine ima u svemu tome ne bih znao reći, jer Paolo glasi kao "legenda" ovog kluba, stoga mi nije jasno čemu odlazak, ali eto, ostaje nam čekati zimu i nadati se novim pojačanjima...
26/5/2013: no, non ci siamo nutriti del vostro dolore, ci siamo nutriti del vostro odio, del vostro dileggio, così facendo avete creato dei soldati per la Lazio ed alla prima vera guerra possibile vi abbiamo spazzato via. #LIBERALALAZIO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 21 nov 2013, 17:27

Cannavaro :lol: jakog igrača :lol: ako nećemo dovesti pojačanje kako Bog zapovjeda, ne treba nam ni ta levatina :D treba nam neki napadač u januaru, a Đorđević po svemu sudeći dolazi na ljeto kao slobodan igrač

P.S. dobrodošao ..

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, galia95 i 6 gostiju.