NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
Sve to stoji, ali kad nemaš koga uzeti. Da znam da će Troglavu biti bolje glasovo bi za Matkovića, ali opet ako će ulagati u Troglav kao što mostove gradi neće Troglava sunce ogrijati, a tu djelomično leži i odgovor na ove firme koje nisu iz Livna. Uzmeš naše ljude i onda faking mostove grade mjesecima. Bogami do sad bi se Pelješki most izgradio. Tako da tko god dođe Troglav će nastaviti životariti 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Ma matković voli Troglav, i on bi sigurno napravio pravi stadion!
Samo ću citirati tvoj post.ma kad su HDZovci bili na vlasti u klubu, tad je Troglav bio u Premijer Ligi, tad je dosta ulozeno u ekipu, ne sada, sada se nije imalo za kruha u klubu, i sta ces tu onda ukrasti? A Dugo vrijeme je bio Matkovic Predsjednik koji je velika faca u Narodnoj stranci radom za boljitak,...Kad je Mirko Mihaljevic, onda HDZ, bio Predsjenik, radio je iz ljubavi prema klubu!
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
pa nemozes Mirku i Luku usporediti, Mirko je sportski fanatik! Ja kad sam to pisao mislio sam samo na razdoblje kad je Mirko bio predsjednik kluba!xvid je napisao/la:Samo ću citirati tvoj post.ma kad su HDZovci bili na vlasti u klubu, tad je Troglav bio u Premijer Ligi, tad je dosta ulozeno u ekipu, ne sada, sada se nije imalo za kruha u klubu, i sta ces tu onda ukrasti? A Dugo vrijeme je bio Matkovic Predsjednik koji je velika faca u Narodnoj stranci radom za boljitak,...Kad je Mirko Mihaljevic, onda HDZ, bio Predsjenik, radio je iz ljubavi prema klubu!
A kad je Matkovic bio na vlasti Troglava, nije bio na vlasti Opcine,... Njegov plan za izgradnju tribine je opcina blokirala!
Iz pozicije nas ljubitelja Troglava Matković bi bio pravi izbor, ali sve ostalo je jako upitno. Ivica Matković (Narodna stranka "Radom za boljitak") iz Livna, koji je prijavio imovinu vrijednu 14.270.000 KM
Pošteno zaradio, tako mu Bog pomogao.
Kad je "zaljubljenik u sport" u pitanju. Za kazneno djelo Zloporaba položaja ili ovlaštenja iz članka 383 stavak 3 KZ FBiH, i prvooptuženog Mirka Mihaljevića uvjetno osudilo na kaznu zatvora u trajanju od 6 (šest) mjeseci uz uvjet od 2 (dvije) godine. Koristeći svoj položaj i ovlasti su odobravali (Mihaljević i Vidić) i davali suglasnost na nezakonitu isplatu novca s računa stručnih službi Vlade na račun tvrtke Sunce osiguranje d.d. Livno, mimo odluke ili zaključka Vlade i time oštetili županijski proračun za iznos od 50.667,97 maraka.
Očekivao sam još dok smo bili u Premier ligi da će se stadion dovesti u red. Kad nije tada teško je očekivati i sada da će se nešto napraviti.

Kad je "zaljubljenik u sport" u pitanju. Za kazneno djelo Zloporaba položaja ili ovlaštenja iz članka 383 stavak 3 KZ FBiH, i prvooptuženog Mirka Mihaljevića uvjetno osudilo na kaznu zatvora u trajanju od 6 (šest) mjeseci uz uvjet od 2 (dvije) godine. Koristeći svoj položaj i ovlasti su odobravali (Mihaljević i Vidić) i davali suglasnost na nezakonitu isplatu novca s računa stručnih službi Vlade na račun tvrtke Sunce osiguranje d.d. Livno, mimo odluke ili zaključka Vlade i time oštetili županijski proračun za iznos od 50.667,97 maraka.
Očekivao sam još dok smo bili u Premier ligi da će se stadion dovesti u red. Kad nije tada teško je očekivati i sada da će se nešto napraviti.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa to je bilo pred 12 godina sada, i to ne treba uopće uzimati u obzir. Sad je drukčija situacija i vjerujem da ćemo, ako se promijeni vlast, što skorije vidjeti ulaganja u infrastrukturu.
Hayley <3
ma ljudi moji, ja nepricam iz politicke perspektive ko je bolji za Opcinu, Zupaniju, Ekonomiju,.....
Ja pricam o tome ko je bolji za Troglav, sve ostalo nema sta da trazi na ovoj temi!
Ja pricam o tome ko je bolji za Troglav, sve ostalo nema sta da trazi na ovoj temi!
- badblueboylivno
- Kontakt:
I ja.
Bilo tko drugi osim postojećih će napraviti više za Troglav jer ovi nisu napravili ništa. Apsolutno ništa.
Bilo tko drugi osim postojećih će napraviti više za Troglav jer ovi nisu napravili ništa. Apsolutno ništa.
Hayley <3
Prijatelju moj, grdno se varaš. Te stvari je nemoguće odvojiti dok god ljudi po političkoj liniji sjede u upravi kluba. Jaka ekonomska situacija podrazumijeva i veće ulaganje u sport. Prema tomu itekako je bitno.
Proracun Opcine je iz godine u godinu sve veci i veci, a cifra koja ide Troglavu sve manja i manja,...xvid je napisao/la:Prijatelju moj, grdno se varaš. Te stvari je nemoguće odvojiti dok god ljudi po političkoj liniji sjede u upravi kluba. Jaka ekonomska situacija podrazumijeva i veće ulaganje u sport. Prema tomu itekako je bitno.
Općina godišnje izdvaja 220.000 KM (mislim da je za 2012. bilo 230.000) za sport. (izvor. Proračun Općine za 2011. i proračun Općine za 2012. godinu). Eh, sad. Taj novac se dijeli na sve sportske klubove na nivou Općine Livno (KK Livno, RK Livno, OK Troglav, NK Kamešnica i još ako sam koji izostavio). Naravno ne dijeli se ravnomjerno, netko dobije više (nogometni klubovi) netko manje. Mislim da je u toj diobi Troglavu pripalo oko 80.000. Kako se to može promijeniti? Rebalansom proračuna, traženjem sponzora. Treće opcije jednostavno nema.
- slogauskoplje
- Kontakt:
xvid je napisao/la:Općina godišnje izdvaja 220.000 KM (mislim da je za 2012. bilo 230.000) za sport. (izvor. Proračun Općine za 2011. i proračun Općine za 2012. godinu). Eh, sad. Taj novac se dijeli na sve sportske klubove na nivou Općine Livno (KK Livno, RK Livno, OK Troglav, NK Kamešnica i još ako sam koji izostavio). Naravno ne dijeli se ravnomjerno, netko dobije više (nogometni klubovi) netko manje. Mislim da je u toj diobi Troglavu pripalo oko 80.000. Kako se to može promijeniti? Rebalansom proračuna, traženjem sponzora. Treće opcije jednostavno nema.

naša općina za čitav sport izdvaja toliko

Sloga Uskoplje
U Tomislavu je 253.500 za Šport
a zipa ovo:
Proracun 2011: 10.968.935
Proracun 2012: 14.955.800
Prihodi: Kredit evropske investicijske banke 3.500.000
Rashodi: Rekonstrukcija i investic.ulaganja
2011: 4.282.783
2012: 8.078.300
nije ni cudo da su izgradili stadion,....
a zipa ovo:
Proracun 2011: 10.968.935
Proracun 2012: 14.955.800
Prihodi: Kredit evropske investicijske banke 3.500.000
Rashodi: Rekonstrukcija i investic.ulaganja
2011: 4.282.783
2012: 8.078.300
nije ni cudo da su izgradili stadion,....
- badblueboylivno
- Kontakt:
Može pisati 80k, kad nije, nego je 50k zamišljeno. Ali, ni dio toga nije dobio klub, neki dan prebacili 500 maraka. 

Hayley <3
jedno je sto je planirano bilo (220.000), a drugo sto je izvrseno!slogauskoplje je napisao/la:naša općina za čitav sport izdvaja toliko
Ja se recimo i pitam, iz Proracuna je prosle godine izdvojeno 100.000 KM za sanaciju dvorane, ali ja nevidim di su potrosena ta sredstva???
1.070.000 KM za uredjenje Parka i Bistrice u 2 godine, a ni 1 KM za Stadion!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, dvorana, ljudi govore da je onaj parket tamo dala Cibona kad je mijenjala parket u svojoj dvorani, krajem 80-ih godina.
Stalno se nešto ulaže u tu dvoranu, a ništa se ne vidi, tek su sad promijenili stolariju i rade novo grijanje... koliko mi je samo sati tjelesnog propalo.
Stalno se nešto ulaže u tu dvoranu, a ništa se ne vidi, tek su sad promijenili stolariju i rade novo grijanje... koliko mi je samo sati tjelesnog propalo.

Hayley <3
Upravo zato je nužno da uprava objavi financijsko izvješće. Nije dovoljno reći nemamo sredstava, nego je nužno objaviti koliko je novca došlo u klub i odakle i gdje je taj novac završio. Ne možemo priču bazirati na rekla-kazala, nego na stvarnim činjenicama.badblueboylivno je napisao/la:Može pisati 80k, kad nije, nego je 50k zamišljeno. Ali, ni dio toga nije dobio klub, neki dan prebacili 500 maraka.
-
- Kontakt:
Ova uprava kad je došla je rekla za predhodnu da nije bila transparentna,a oni to sad rade i kukaju-pa rekli su da su stabilizirali klub a plaće neme pa nema niti je ko spominje-pitanje je dana kada će ovi momci zajedno sa trenerom u štrajk.Grijanje se radi u dvorani i kanal ide preko troglavova zemljišta,pa zar se nije moglo sa izvođačima dogovoriti da se i troglavu pruže cijevi pa da se smanji trošak grijanja jer ovi dečki su i ogradu uradili odsebe.Gradonačelnik pred izbore ruši nogostup i pravi noviji,srušio je lijepi park i pravi ljepši a u Troglav neda ni kune-
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako znaš da neće biti grijanja za klub? 
Ovo u gradu je sramota, užas! Kako nekih ljudi nije sram mirovati godinama i onda mjesec dana pred izbore razvaliti grad?! Fuj.

Ovo u gradu je sramota, užas! Kako nekih ljudi nije sram mirovati godinama i onda mjesec dana pred izbore razvaliti grad?! Fuj.
Hayley <3
Reče ti da te ne zanima politika i da te zanima samo Troglav. Naveo sam jedina dva uvjeta u kojima će se financijska situacija u klubu popraviti - rebalans proračuna (u što čisto sumnjam) ili traženje sponzora. Tko god dođe na mjesto načelnika u Troglavu se stanje neće popraviti. Pozvat ću se na ovaj post za pola godine.Ovo u gradu je sramota, užas! Kako nekih ljudi nije sram mirovati godinama i onda mjesec dana pred izbore razvaliti grad?! Fuj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.