Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hahaha, ti si lud drug.
Trebaš mi nekad dati Msn da gledamo live.
@Valencia fan
Ma jok, okanio sam se tamo davno, ne volim pisati više dosadilo, sve nakvi Minchen, Frankfurt i ta sranja bezze.
Trebaš mi nekad dati Msn da gledamo live.
@Valencia fan
Ma jok, okanio sam se tamo davno, ne volim pisati više dosadilo, sve nakvi Minchen, Frankfurt i ta sranja bezze.
tema je na odličnom putu da bude zaključana.
- adnan_nanda
- Kontakt:
upravu si.malo smo pretjerali,ipak ovaj sajt posjecuju i djeca pa nije lijepo da sve ovo gledaju.pazit cemo od sad sta postavljamo.samo je ne zakljucajite.admin je napisao/la:tema je na odličnom putu da bude zaključana.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- lolo d pitar
- Kontakt:
mozda si i ti djeteadnan_nanda je napisao/la:upravu si.malo smo pretjerali,ipak ovaj sajt posjecuju i djeca pa nije lijepo da sve ovo gledaju.pazit cemo od sad sta postavljamo.samo je ne zakljucajite.admin je napisao/la:tema je na odličnom putu da bude zaključana.
- adnan_nanda
- Kontakt:
mozdalolo je napisao/la:mozda si i ti djeteadnan_nanda je napisao/la:upravu si.malo smo pretjerali,ipak ovaj sajt posjecuju i djeca pa nije lijepo da sve ovo gledaju.pazit cemo od sad sta postavljamo.samo je ne zakljucajite.admin je napisao/la:tema je na odličnom putu da bude zaključana.
- lolo d pitar
- Kontakt:
postavi svoju licnu kartu i svjedocanstva iz srednje skole,za pocetak ce biti to dovoljno
- adnan_nanda
- Kontakt:
ako neko voli da igra online biliar evo link http://www.play89.com/index.html skinite instalaciju pa instalirajte i registruj te se i pocnite igrat.ima i chat pa nemoze biti dosadno.ja sam se pravo navukao na ovo.pozz 
HRF 2009. - Crvena jabuka & Antimon & Enis Bešlagić - JAZZ.BA

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ljudi, primjetite li da nesto nedostaje forumu? :S Gdje je ovo RZ? Da nije opet neki ban dobio? 
Support Velez, It's logical! ★
- adnan_nanda
- Kontakt:
hehe nesto su pricali da je dobio ban i to trajni valjda pa neznam opet sigurnoMont0 je napisao/la:Ljudi, primjetite li da nesto nedostaje forumu? :S Gdje je ovo RZ? Da nije opet neki ban dobio?
NIJE dobio trajni ban.
- bistrikboy
- Kontakt:
On sad ovo cita i srce mu je k'o trebevic jer ga neko spominje,njegov zivot ponovo ima smisla 
Rz88 vrati se tvoje ovce ne mogu bez tebe
Rz88 vrati se tvoje ovce ne mogu bez tebe
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Joj, sve klon do klona ovde!
Cak pisu i sa zenskim nickovima...
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
ma koga to moje plave oci vide????????aseemic je napisao/la:Joj, sve klon do klona ovde!
pa gdje bi bolan?????
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
E pozz raja.
@bistrikboy
Nemoj tako drug.
@Monto
Da, da, moj 8 ban , i 8 mi je najdraži broj, dosadilo ovo više, hvala na pitanju =)
Kako je nekad smiješno čitati neke ljubomorne duše, i usput ja nemam 2 profila ja nisam rob do bagro ili kako ga li je već. Imam još jedan drugi profil ali on ima tačno 1 post ili 2 nemam pojma.
Haj živjeli.
@bistrikboy
Nemoj tako drug.
@Monto
Da, da, moj 8 ban , i 8 mi je najdraži broj, dosadilo ovo više, hvala na pitanju =)
Kako je nekad smiješno čitati neke ljubomorne duše, i usput ja nemam 2 profila ja nisam rob do bagro ili kako ga li je već. Imam još jedan drugi profil ali on ima tačno 1 post ili 2 nemam pojma.
Haj živjeli.
- bistrikboy
- Kontakt:
Sto sta je biloRz88 je napisao/la:E pozz raja.
@bistrikboy
Nemoj tako drug.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- majestic24
- Kontakt:
ovo je ronaldova seka...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Saurman, Slatinash_7, zemuntrg i 23 gosta.