NK Vitez

fukara87
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la fukara87 » 07 maj 2013, 19:24

nkvitez je napisao/la:Prijateljska atmosfera

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... ometu-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast za Vitez, bas fino ste nas ugostili, ja sam licno bio i mogu reci da sam iznenadjen sa ljudima tamo, jer su nas pozdravljali dok smo dolazili pod pratnjom do stadiona i kad smo krenuli nazad za Tuzlu. Neki su pomislili da smo mi divljaci i da smo dosli s namjerom da pravimo nerede sto nije tacno, onda Specijalci su nas zaustavili na pocetku Viteza pa su kruzile informacije da ce nas vratit odmah jer nismo bili najavljeni , a ustari ljudi nam pregledali autobuse i onda krenuli ka stadionu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 07 maj 2013, 19:51

fukara87 je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Prijateljska atmosfera

http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... ometu-foto" onclick="window.open(this.href);return false;
Svaka cast za Vitez, bas fino ste nas ugostili, ja sam licno bio i mogu reci da sam iznenadjen sa ljudima tamo, jer su nas pozdravljali dok smo dolazili pod pratnjom do stadiona i kad smo krenuli nazad za Tuzlu. Neki su pomislili da smo mi divljaci i da smo dosli s namjerom da pravimo nerede sto nije tacno, onda Specijalci su nas zaustavili na pocetku Viteza pa su kruzile informacije da ce nas vratit odmah jer nismo bili najavljeni , a ustari ljudi nam pregledali autobuse i onda krenuli ka stadionu.

Svaka cast i vama,navijali ste citavu utakmicu bez ijedne ruzne rijeci,disciplinovano :D Cak ste dobili aplauz na kraju utakmice,uvjerio si se da je ovdje publika realna i nitko vam nije nista ruzno rekao,niti jedna psovka vam nije bila upucena :D Aplauze su dobili i Rudar i Troglav koji su nosili bodove odavde,tako da mi je drago sto smo vas fino ugostili 8-)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 maj 2013, 21:13

I stvarno nije mi krivo sto cete vi igrati PL naravno ako sve zadovoljite i dobijete licencu, samo morate napravit taj stadion jer ono sto sam ja vidio je ravno katastrofi, betonske tribine jos su oronule a tamoa gdje su domaci ima par stolica koliko sam ja vidio a ni loza vam nije kako treba, onaj vas spiker vidi se da je realan covjek pravo, a sto se tice muzike prava dalmatinska :P uglavnom sve u svemu zasluzena pobjeda a mi smo pokazali kako se navija za svoj klub, ja vjerujem da ste nas vise slusali nego utakmicu, salu na stranu :D

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 07 maj 2013, 21:53

fukara87 je napisao/la:I stvarno nije mi krivo sto cete vi igrati PL naravno ako sve zadovoljite i dobijete licencu, samo morate napravit taj stadion jer ono sto sam ja vidio je ravno katastrofi, betonske tribine jos su oronule a tamoa gdje su domaci ima par stolica koliko sam ja vidio a ni loza vam nije kako treba, onaj vas spiker vidi se da je realan covjek pravo, a sto se tice muzike prava dalmatinska :P uglavnom sve u svemu zasluzena pobjeda a mi smo pokazali kako se navija za svoj klub, ja vjerujem da ste nas vise slusali nego utakmicu, salu na stranu :D
svaka cast prijatelju na ovim lijepim zeljama i rijecima o viteskoj publici nadam se da ste se ugodno osjecali a siguran sam da i bez specijalaca ne bi bilo problema izmedu nas i vas na kraju krajeva svi smo ljudi ali je opravdano voljeti svoju momcad što se tice muzike nasi ljudi tu su juznjackog temperamenta pa nam to vise lezi i s tim se poistovjecujemo

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 07 maj 2013, 22:03

fukara87 je napisao/la:I stvarno nije mi krivo sto cete vi igrati PL naravno ako sve zadovoljite i dobijete licencu, samo morate napravit taj stadion jer ono sto sam ja vidio je ravno katastrofi, betonske tribine jos su oronule a tamoa gdje su domaci ima par stolica koliko sam ja vidio a ni loza vam nije kako treba, onaj vas spiker vidi se da je realan covjek pravo, a sto se tice muzike prava dalmatinska :P uglavnom sve u svemu zasluzena pobjeda a mi smo pokazali kako se navija za svoj klub, ja vjerujem da ste nas vise slusali nego utakmicu, salu na stranu :D
svaka čast na dolasku u Vitez i podršci klubu..vidi se da imate dugu tradiciju i da ste zaista klub koji po navijačima i tradiciji zaslužuje biti u vrhu Premijer lige :) posebno me se dojmilo korektno ponašanje navijača od samog početka, a prije svega kada je bila minuta šutnje za nekadašnjeg predsjednika NK Vitez, Duju Marića..svaka čast!
pljesak ste apsolutno zaslužili, a jednako tako smo ispratili i navijače Lukavca, koji na žalost to nisu znali cijeniti u uzvratu (ali njima na sramotu)..također siguran sam da će i igrači Slobode potvrditi kako su se ugodno osjećali u Vitezu i tako bi trebalo biti svugdje :) čak se i naš bus prijevoznik iz Viteza (kome su u Lukavcu razbili bus) stavio na raspolaganje..hahaha
jedino mi je žao što iz Slobode nisu najavili dolazak navijača jer bi onda sigurno bio osiguran besplatan ulaz svima (ali i ovako se bilo korektno)..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 maj 2013, 22:18

Ma sto se tice besplatnog ulaza to jest fino sa vase strane, a sad ne znam jesul ili nisu najavili dolazak navijaca iz nase uprave, ali moralo se to ba najavit druze jer nece nas djaba Specijalci cekati na ulazu u Vitez, nije to bez razloga, oni su mislili da smo mi u alkoloziranom stanju pa su trazili alkohol, cak su jednom momku uzeli 2 narandje :D i kasnije vratili, kontali da je nesto unutra, kad smo dosli ispred stadiona trazili su da skupimo pare za ulaza sto smo uradili, i nije to za nas nista, nase gostovanje je kostalo preko 1500 KM pa ti sad skontaj koliko kosta jedna orgazacija za gostovanje, a slazem se sto se tice toga da imamo tradiciju a uz to mnogo gostovanja u nogama sirom BIH.

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 07 maj 2013, 22:25

fukara87 je napisao/la:Ma sto se tice besplatnog ulaza to jest fino sa vase strane, a sad ne znam jesul ili nisu najavili dolazak navijaca iz nase uprave, ali moralo se to ba najavit druze jer nece nas djaba Specijalci cekati na ulazu u Vitez, nije to bez razloga, oni su mislili da smo mi u alkoloziranom stanju pa su trazili alkohol, cak su jednom momku uzeli 2 narandje :D i kasnije vratili, kontali da je nesto unutra, kad smo dosli ispred stadiona trazili su da skupimo pare za ulaza sto smo uradili, i nije to za nas nista, nase gostovanje je kostalo preko 1500 KM pa ti sad skontaj koliko kosta jedna orgazacija za gostovanje, a slazem se sto se tice toga da imamo tradiciju a uz to mnogo gostovanja u nogama sirom BIH.
bio ispred..dočekao vas..tri momka od vas su bila na čelu..dolazak nije najavljen 100%, osim preko foruma :)

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 10 maj 2013, 03:10

Jooj ziku teme NK Vitez :) sad slucajno naleti surfajuci
Jos kad tezVi uleti u premijer ligu bit ce jos bolje :)
Ja sam jedan od one prije ratne ekipe White Warriorsa da napomenem Robija je prva navijacka skupina koja je posjetila nas gradic 89-te. To je nama bila fakat senzencija pogotovo klincima koji su citali tifo i pratili scenu. Taj dan se viteski klinci okupljaju po lokalnim kaficimi i pruzaju otpor robiji (par zestoki sutki oko stadiona) i to je bio pocetak nase nove grupe "white Warriors" uz par transova (bolje receno carsafa) :) sa natpisom White Warriors, par bubnjeva i nas standardnih 30,40 klinaca koji smo bodrili nas Vitez na svakoj domacoj tekmi, u tih par godina sve nas je vise bilo i onda ebeni rat i to je bilo to.
Nadam se da ce sadasnji klinci a i stariji ozbiljno shvatiti ultras pokret i sa puno truda i odlucnosti, hrabro i momacki samo naprijed kako dolikuje vitezanima ono viteski do kosti jos ulazak u premijer ligu je odlicna prilika da se krene naprijed, nadati je se novom stadionu jer Vitez to zasluzje (ono je fakat oronulo ruglo), nikakve nadogradnje i ta sranja ono poravnati ili ostaviti za pomocnog stadiona a napraviti novi ganc stadion :)
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 10 maj 2013, 22:11

ljudi imali sutra organiziranog prevoza za bugojno,pa jesmo li prvaci ili nismo...........

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 11 maj 2013, 08:41

Pa Vitez može igrati kod nas na Kamberovića polju ako njihov stadion ne bude prošao, isto k'o i Gradina koja je kuburila po nekim gradovima u početku?
Čelik Zenica 1945

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 11 maj 2013, 10:01

Nimla_RZ je napisao/la:Pa Vitez može igrati kod nas na Kamberovića polju ako njihov stadion ne bude prošao, isto k'o i Gradina koja je kuburila po nekim gradovima u početku?

Vitez ako uđe u PL,bit će nova Gradina.
Pobjeda je bolja od orgazma!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 11 maj 2013, 10:14

Gorki je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:Pa Vitez može igrati kod nas na Kamberovića polju ako njihov stadion ne bude prošao, isto k'o i Gradina koja je kuburila po nekim gradovima u početku?

A Sloboda nebi bila nova Gradina kad bi sad usli u PL? pa trebate remont cijele ekipe,valja to uigrat opet,trebate financijsku pozadinu da to sve gura koju nemate,tako da suti... :mrgreen:

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 11 maj 2013, 10:21

Gorki je napisao/la:

hoce k_rac bit ko Gradina, imaju ljudi igrace koji mogu sad igrat u pola timova PL
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 maj 2013, 15:28

Gorki je napisao/la:

Ekipa koju sad Vitez ima je sigurno za sredinu tabele premijer lige BiH.
Sto se stadiona tice ,kako sam nezvanicno saznao 400.000 k.m. opstina Vitez ulaze u ovaj projekat.Svi su slozni oko ove ideje na celu sa nacelnikom opstine Advanom Akeljicem koji je bivsi nogometas i veliki zaljubljenik u ovaj sport.Radovi krecu odmah po zavrsetku sezone i planira se kraj radova do pocetka prvenstva.Kako ljudi dolje grade ne sumnjam da ce uspjeti u tome.Dolje objekti nicu ko gljive... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 11 maj 2013, 23:09

danas solidna igra taman onoliko koliko nam treba stalno drzanje lopte i igra tika taka igrali sa drugim sastavom da je trebalo sigurno bi tukli veliki broj vitezana na tribinama pa usudujem se reci vise nego bugojanaca lip pozz

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 12 maj 2013, 18:08

Gorki je napisao/la:

Vitez ce da bude Hoffenheim od prije par sezona :) mozda i bolji
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 13 maj 2013, 11:18

Iskra-Vitez (fotogalerija i izvjestaj)

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... itivan-niz" onclick="window.open(this.href);return false;

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 13 maj 2013, 12:28

Podjela bodova u Bugojnu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/blijeda- ... ova/104766" onclick="window.open(this.href);return false;

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 maj 2013, 22:18

Sad vidim da su vam i juniori 4 kola prije kraja osvojili naslov u Prvoj ligi Federacije - Centar. Kadeti vam dobro stoje i sigurno ce vam omladinci bit prvi u ukupnom zbiru, te igrat doigravanje za PL. Ovaj naslov juniora je i veliki plus za vas klub, jer tu sigurno ima kvaliteta za prvi tim, a imal ista ljepse nego kad ti igraju domaci igraci, jos u PL.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 13 maj 2013, 23:00

najbolje bi bilo da Vitez igra u Tomislavgradu,imaju najbolji teren u državi-imaju tri tisuće sjedalica i predviđen krov koji će se napraviti ove godine i im ali bi iz naše županije najmanje tisuću gledatelja i bili bi među najposjećenijim ekipama u premijer ligi i još uz to mogli bi im dati barem 2 igrača koji bi im bili među 18.-kuš više i bili bi nam dragi gosti a mi dobri domaćini-Sretno NAJBOLJOJ EKIPI PRVE LIGE U PREMIJERLIGI-

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.