Ajmo komsije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

,,danas navijam za azzure jer uvjek sam navijao za njih na velikim takmicenjima (kad nema ovih nasi baksuza).
,,danas navijam za azzure jer uvjek sam navijao za njih na velikim takmicenjima (kad nema ovih nasi baksuza).AboveTheLaw je napisao/la: Hrvati su dobra ekipa ali nemaju šanse sa žabarima i furijom.

Obrana Hrvatske je loša, nego jel bi to Pjanić izbacio Modrića iz prvih 11?M4kaveli je napisao/la:Ja bi rekao da Hrvatska ima samo jacu odbranu od nase repke ( al bas jacu ) i dosta jacu klupu ..
Zaluto' si, nije ovo prava tema za takve rasprave.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Obrana Hrvatske je loša, nego jel bi to Pjanić izbacio Modrića iz prvih 11?M4kaveli je napisao/la:Ja bi rekao da Hrvatska ima samo jacu odbranu od nase repke ( al bas jacu ) i dosta jacu klupu ..
Ma ne valjaju ni jedan ni drugi, samo dodaju loptu prvom do sebe i onda im ko biva broje tacna dodavanjaKralj_Tvrtko je napisao/la:Obrana Hrvatske je loša, nego jel bi to Pjanić izbacio Modrića iz prvih 11?M4kaveli je napisao/la:Ja bi rekao da Hrvatska ima samo jacu odbranu od nase repke ( al bas jacu ) i dosta jacu klupu ..

Pa gledam i pitam se tko bi to igro u sredini Hrvatske osim Pjanića, a pošto je on najsličniji igrač Modriću...mandraX je napisao/la:Zaluto' si, nije ovo prava tema za takve rasprave.Kralj_Tvrtko je napisao/la:Obrana Hrvatske je loša, nego jel bi to Pjanić izbacio Modrića iz prvih 11?M4kaveli je napisao/la:Ja bi rekao da Hrvatska ima samo jacu odbranu od nase repke ( al bas jacu ) i dosta jacu klupu ..
A ne čine sami Modrić ili Pjanić sredinu ekipe.

a mozda covjek jednostavno pokusava podici samopouzdanje svojih igrača govoreci im da su bolji od Talijana(iako to mozda nisu). kakav je to trener koji ce za svoje igrace reci da su losiji od protivnickih?kada su u pitanju tvoji igraci uvijek je dozvoljeno i malo subjektivnosti. uostalom,koliko je ovdje forumasa samo reklo da je Džeko bolji od Ibrahimovica,pa nikom nistaIlPrincipino je napisao/la:uvijek navijam za Azzurre na ovim takmičenjima...poslije njih su tu komšije..ali danas bih volio baš posebno da Italija razvali Hrvatsku zato što previše podcjenjuju Azzurre...
da mi je samo znati šta je koristio Bilic kada je rekao da je Modrić bolji od Pirla...
stvar je u tome da ovi koji navijaju kontra cro npr. protiv turskeKralj_Tvrtko je napisao/la:
99% Hrvata uvijek navija za BiH, i to je tako uvijek, ja zapravo nikada nisam sreo nekoga tko je navijo protiv Bosne, a 25 godina živim u RH. S druge strane je suprotno, no ova priča zapravo nije niti bitna.
 je samo da kontriraju ovim ovdje cro navijačima i ništa više. sjećam se protiv engleza kada su hrvati tukli i na wembleyu i na maximiru apsolutno svima je bilo drago i svi su navijali za hrv.
  je samo da kontriraju ovim ovdje cro navijačima i ništa više. sjećam se protiv engleza kada su hrvati tukli i na wembleyu i na maximiru apsolutno svima je bilo drago i svi su navijali za hrv. ma to ovi juventini se prave pametni uzdižu pirla u nebesa a do jučer su pljuvali po njemu. da se razumijemo pirlo je po meni najjači na svojoj poziciji i sada. jači od xavija jer pirlo nema inieste.maximusdecimus je napisao/la: a mozda covjek jednostavno pokusava podici samopouzdanje svojih igrača govoreci im da su bolji od Talijana(iako to mozda nisu). kakav je to trener koji ce za svoje igrace reci da su losiji od protivnickih?kada su u pitanju tvoji igraci uvijek je dozvoljeno i malo subjektivnosti. uostalom,koliko je ovdje forumasa samo reklo da je Džeko bolji od Ibrahimovica,pa nikom nista

Slažem se, Pirlo je najjači, i po meni je bolji od Xavija.baresi#6 je napisao/la: ma to ovi juventini se prave pametni uzdižu pirla u nebesa a do jučer su pljuvali po njemu. da se razumijemo pirlo je po meni najjači na svojoj poziciji i sada. jači od xavija jer pirlo nema inieste.
a ovo za modrića to je isto kada je ćiro rekao za džeku da je bolji od ibre
 ...istima je Gilardino bolji Drogbe, nije nemoguće, nema prevelike razlike.
 ...istima je Gilardino bolji Drogbe, nije nemoguće, nema prevelike razlike.Vrlo precizno, ali cisto sumnjam da bi Salihovic konkurirao za prvi sastav posto Bilic ocigledno trazi brzinu i agilnost prema napadu sto bi mu prije ponudio Lulic. Vidis da je i Kranjcar daleko od prvog sastava, a i Rakitic je tu samo zato sto nema Ilicevica. Prosla su vremena kad se u vezi gomilala 3-4 spora teretna veznjaka, to samo jos Susic pokusava kod nas...Kralj_Tvrtko je napisao/la: Pa gledam i pitam se tko bi to igro u sredini Hrvatske osim Pjanića, a pošto je on najsličniji igrač Modriću...
U hrvatskih 11 bi trenutno igrali Salihović, Spahić, Begović i Džeko. iako za zadnjeg bi bilo gutavo s obzirom da Hrvatska igra s jednim klasičnim centarforom, a Džeko baš nije u formi u drugoj polusezoni, dok je Jelavić u istom premiershipu zabio 11 golova od kada je na polusezoni prešao u Everton.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.