Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
[quote="fudbalerXL]Vidi sve ovo što si rekao je tako i to ja sve znam od tipa napadača i sve ostalo.
Naravno da sam mislio da se ubaci u drugom poluvremenu kad Bosna več vodi 3:0, 4:0. TO je jasno.
Poziv se zaslužuje lako ako je to na deficitarnoj poziciji.
I Hadžić se nemože poredit sa tim iz Rijeke ili drugim ofanzivnim veznim, zato što Hadžić u Šturmu igra baš ono što nam treba defanzivnog veznog.
Mahmutovića neznam lično ali mislim da bi čovjek več bio prezadovoljan pozivom ali ako bi narušavo šta onda by, by. Niti gledam Češku ligu ali mislim da je 10 golova u prvih 9 kola odličan rezultat. I opet bolje da sad vide dali narušava nego da ga u Brazilu isporbavaju. Dotad bi se on več možda mogao uigrat sa repkom. A taj tvoj mali brzi koji če se nač prije Brazila tek tako niodkud, neznam šta bi na to rekao. Baš če neko tada bjesnuti.[/quote]
Dobro ali neigramo sutra Brazil, tako da ima jos vremena da se svako isproba. Cak ako te igrace i nepozove nista nece biti. Neovisimo od njih i nsu on toliki kvalitet da bi nam sad donijeli nesto vazno.
Radije cak povesti onog malog iz Herkulesa nego Mahmutovica. Ima tu i Zes, nista bolji, nista losiji. Sve je to u pet deka. Nemamo treceg napadaca boljeg kvaliteta, a mozda je i bolje sto nemamo jer bi uvjek bila konkurekca i jedan bi bio nezadovoljan. To za napadace nije najbolje.
Hadzic je truba covjece, nemoze on igrati na visokom nivou. Spor, nema pokretnosti, nije explosivan, nije tvrd. Vise nesto tip Harisa ili prije Muratovica samo puno losija tehnika. Znam o cemu pisem, vjeruj mi! mogo bi se isprobati, ali nevjerujem da ce donjeti neki kvalitet u ekipu.
Ja da sam slektor nebi do kraja kvalifikacija nista bogzna mjenjo. Zavrsi kvalifikacije i onda eksperimentiraj koliko hoces.
Naravno da sam mislio da se ubaci u drugom poluvremenu kad Bosna več vodi 3:0, 4:0. TO je jasno.
Poziv se zaslužuje lako ako je to na deficitarnoj poziciji.
I Hadžić se nemože poredit sa tim iz Rijeke ili drugim ofanzivnim veznim, zato što Hadžić u Šturmu igra baš ono što nam treba defanzivnog veznog.
Mahmutovića neznam lično ali mislim da bi čovjek več bio prezadovoljan pozivom ali ako bi narušavo šta onda by, by. Niti gledam Češku ligu ali mislim da je 10 golova u prvih 9 kola odličan rezultat. I opet bolje da sad vide dali narušava nego da ga u Brazilu isporbavaju. Dotad bi se on več možda mogao uigrat sa repkom. A taj tvoj mali brzi koji če se nač prije Brazila tek tako niodkud, neznam šta bi na to rekao. Baš če neko tada bjesnuti.[/quote]
Dobro ali neigramo sutra Brazil, tako da ima jos vremena da se svako isproba. Cak ako te igrace i nepozove nista nece biti. Neovisimo od njih i nsu on toliki kvalitet da bi nam sad donijeli nesto vazno.
Radije cak povesti onog malog iz Herkulesa nego Mahmutovica. Ima tu i Zes, nista bolji, nista losiji. Sve je to u pet deka. Nemamo treceg napadaca boljeg kvaliteta, a mozda je i bolje sto nemamo jer bi uvjek bila konkurekca i jedan bi bio nezadovoljan. To za napadace nije najbolje.
Hadzic je truba covjece, nemoze on igrati na visokom nivou. Spor, nema pokretnosti, nije explosivan, nije tvrd. Vise nesto tip Harisa ili prije Muratovica samo puno losija tehnika. Znam o cemu pisem, vjeruj mi! mogo bi se isprobati, ali nevjerujem da ce donjeti neki kvalitet u ekipu.
Ja da sam slektor nebi do kraja kvalifikacija nista bogzna mjenjo. Zavrsi kvalifikacije i onda eksperimentiraj koliko hoces.
- fudbalerXL
- Kontakt:
To za Hadžića ti vjerujem jer si ipak iz Austrije a ja puno više pratim lige petice nego austrijsku, češku itd..
Mada cim igra za Sturm nije potpuna truba, a i mlad je. ( čini mi se 22 god. )
Mahmutović nebi donio VARIACIJU u igri u odnosu na Višču to stoji ali bi donio backup/rezervni plan. Ako koji od prve 2 nedo bog izostane. Punoo više bi volio Mahmutovića u napadu negu Višću po krilu i igru sa jednim napadačem.
Sa Mahmutovićem u napadu ostaje isti sistem igre koji se je igrao u SVIM utakmicama. Čak i kod Grčke u gostima sa 2 napadača. Bolje da se zamjeni Mahmutovic sa 1 od napadača ako nedaj bože do toga dodje i sistem ostane nepromjenjen. Nego da se po prvi put u Brazilu igra NOVI sistem sa 1 napadačem plus Viščom na krilu.
Mahmutovic SADA nije potreban, on je potreban KAO REZERVA za nedaj bože !!!!
* završavam off topic možemo na drugim temama nastavit ako želiš
Mada cim igra za Sturm nije potpuna truba, a i mlad je. ( čini mi se 22 god. )
Mahmutović nebi donio VARIACIJU u igri u odnosu na Višču to stoji ali bi donio backup/rezervni plan. Ako koji od prve 2 nedo bog izostane. Punoo više bi volio Mahmutovića u napadu negu Višću po krilu i igru sa jednim napadačem.
Sa Mahmutovićem u napadu ostaje isti sistem igre koji se je igrao u SVIM utakmicama. Čak i kod Grčke u gostima sa 2 napadača. Bolje da se zamjeni Mahmutovic sa 1 od napadača ako nedaj bože do toga dodje i sistem ostane nepromjenjen. Nego da se po prvi put u Brazilu igra NOVI sistem sa 1 napadačem plus Viščom na krilu.
* završavam off topic možemo na drugim temama nastavit ako želiš
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma Sturm nije ono sto je nekad bio! Katastrofa...fudbalerXL je napisao/la:To za Hadžića ti vjerujem jer si ipak iz Austrije a ja puno više pratim lige petice nego austrijsku, češku itd..
Mada cim igra za Sturm nije potpuna truba, a i mlad je.
Sa Mahmutovićem u napadu ostaje isti sistem igre koji se je igrao u SVIM utakmicama. Čak i kod Grčke u gostima sa 2 napadača. Bolje da se zamjeni Mahmutovic sa 1 od napadača ako nedaj bože do toga dodje i sistem ostane nepomjenjen. Nego da se po prvi put u Brazilu igra NOVI sistem sa 1 napadačem plus viščom na krilu.
Neslazem se sa sistemom. Mi u defenzivi i sad igramo nesto kao 4-2-3-1... Vedo se izvlaci na stranu! U napadu to vise izgleda nesto drugacije. Tu puno variramo, zato imamo i rezultate. Nisam uvjeren da sa pomenutom izmjenom bi dobili puno. Ipak jedan Mahmutovic nemoze zamjeniti NIKAD jednog Vedu. Vise bi ubacio Hajrovica na desnu stranu i igro samo sa jednim napadacem. Osim toga Visca nije tako los igrac kako ovi ovdje pisu, to ce te da vidite za jedno 2, 3 godine!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Upravu si, Bar se nadam, da neče odugovlačit sa uvodjenjem Hajrovića. Protiv Lich. 2 poluvrjeme a protiv Litve zadnjih 30 min. Mada svi znamo da če mu dati duplo manje.MaksuzBaksuz je napisao/la:Ma Sturm nije ono sto je nekad bio! Katastrofa...fudbalerXL je napisao/la:To za Hadžića ti vjerujem jer si ipak iz Austrije a ja puno više pratim lige petice nego austrijsku, češku itd..
Mada cim igra za Sturm nije potpuna truba, a i mlad je.
Sa Mahmutovićem u napadu ostaje isti sistem igre koji se je igrao u SVIM utakmicama. Čak i kod Grčke u gostima sa 2 napadača. Bolje da se zamjeni Mahmutovic sa 1 od napadača ako nedaj bože do toga dodje i sistem ostane nepomjenjen. Nego da se po prvi put u Brazilu igra NOVI sistem sa 1 napadačem plus viščom na krilu.
Neslazem se sa sistemom. Mi u defenzivi i sad igramo nesto kao 4-2-3-1... Vedo se izvlaci na stranu! U napadu to vise izgleda nesto drugacije. Tu puno variramo, zato imamo i rezultate. Nisam uvjeren da sa pomenutom izmjenom bi dobili puno. Ipak jedan Mahmutovic nemoze zamjeniti NIKAD jednog Vedu. Vise bi ubacio Hajrovica na desnu stranu i igro samo sa jednim napadacem. Osim toga Visca nije tako los igrac kako ovi ovdje pisu, to ce te da vidite za jedno 2, 3 godine!
Batko je napisao/la:Ni blizu! Bičo i Hajrovic su velika pojačanja, mladi i talentirani i već sada zapaženi igrači i u klubu i u repki dok je Avdija najlošiji igrac u repki nije standardan ni u klubu niti je sta pokazao u reprezentaciji i očekivati da će on postati heroj nacije u Litvaniji ne može biti ni približno realno!!!!dubioza je napisao/la:Isto kao sto je bilo realno da Bicakcic i Hajrovic donesu pobijedu u Slovackoj
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Alen Škoro
- Kontakt:
imamo jos cimirota u mladoj repki..
Koliko znam Said Husejinovic je na treninzima u werderu znao igrati po toj desnoj strani, vrijedi probati...
Koliko znam Said Husejinovic je na treninzima u werderu znao igrati po toj desnoj strani, vrijedi probati...
NON MOLLARE MAI
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
VRSKE IGRA 100 %.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
- Cautinho
- Kontakt:
Keep walking.
Veoma dobro, ovo će mu dati i samopouzdanje. Ovakav nam treba u Litvaniji!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Bravo Avdo 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Fino ja sinoć kažem...Avdija heroj, a ne zločinac.
A sad ozbiljno.. Dobra partija, bravo.

A sad ozbiljno.. Dobra partija, bravo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
cak i predasistenciju zabiljezio, pored asistencije, drama 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Danas nam je generalno desna strana bolje funkcionisala od lijeve. Lijeva je skripala nekkao. ar sam ja takav utisak stekao.Bosniacum Lilium je napisao/la:cak i predasistenciju zabiljezio, pored asistencije, drama

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stekao si drug, lijeva je bila odlicna, samo sto brat Lula ne moze bazen pogoditi kad centrirasoccerfan je napisao/la:Danas nam je generalno desna strana bolje funkcionisala od lijeve. Lijeva je skripala nekkao. ar sam ja takav utisak stekao.Bosniacum Lilium je napisao/la:cak i predasistenciju zabiljezio, pored asistencije, drama

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Gori je meni Salihovic ni protiv jednog Lihtenštajna nije u stanju na utakmici napraviti dobar centar sut.
salihovic okean s broda, lulic bazen, niko nista pogodit ne moze, vudivoooooooBosniacum Lilium je napisao/la:stekao si drug, lijeva je bila odlicna, samo sto brat Lula ne moze bazen pogoditi kad centrirasoccerfan je napisao/la:Danas nam je generalno desna strana bolje funkcionisala od lijeve. Lijeva je skripala nekkao. ar sam ja takav utisak stekao.Bosniacum Lilium je napisao/la:cak i predasistenciju zabiljezio, pored asistencije, drama

- legenda reala
- Kontakt:
A brat Sejo pogađa u trepavicu, odvadi maloBosniacum Lilium je napisao/la: stekao si drug, lijeva je bila odlicna, samo sto brat Lula ne moze bazen pogoditi kad centrira
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vala su u obadvojice centarsutevi na zavidnom nivou.legenda reala je napisao/la:A brat Sejo pogađa u trepavicu, odvadi maloBosniacum Lilium je napisao/la: stekao si drug, lijeva je bila odlicna, samo sto brat Lula ne moze bazen pogoditi kad centrira

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.