TV-all about

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FaraonTM
Kontakt:

Re: TV-all about

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 18:19

Znači Telemach skoro pa ima monopol :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 dec 2015, 18:26

Kad smo usrana država pa dozvoljavaju da nas tako zezaju i isključuju programe. Kupe kablovsku, ukinu arene, ubace SK, i nastave dalje. I na čemu da pratim Serie a, na qrcu
Forza Milan!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 18:29

Ma ublehe ovaj baca... Tek nakon 15.1. će Telemach početi sa puštanjem progamske šeme korisnicima HS-a.
1946

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 dec 2015, 18:35

I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
Forza Milan!

High

Post Postao/la High » 17 dec 2015, 18:37

SK je jak kao ruska književnost. Arena, otprilike, dođe kao jevrejska književnost u Bosni i Hercegovini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 18:43

Maestro21 je napisao/la:I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
Ma samo nama koji navijamo za Talijanske klubove Arena je bolji kanal, svima ostalim SK je numero uno. Mada meni je isto draže što u ponudi imam SK umjesto Arene iako bi najidalenije bilo da ima i jedno i drugo.

Opet mi je lakše naći dobre streamove za Milan ili neki drugi derbi u Italiji nego pojedinačno Engleze, Špance, NBA, Euroligu...

Što se tiče Lige Prvaka imamo ih na javnim emiterima, razlika u korist Arene je možda dok se igra grupna faza al' kako takmičenje odmiče tj. kako se smanjuje broj tekmi na jedan dan tako je i ta razlika između Arene i javnih emitera manja. Naravno u to ne računam objektivnost i kvalitet komentatora i emisija vezanih za Ligu Prvaka.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 17 dec 2015, 18:45

ZZtop10 je napisao/la:Jesi iz Sarajeva ti @rambo16 ?
Nisam
JoseMourinho je napisao/la:Ja tražio bgm još nema gaj vidi umjesto kojih kanala su ubacili pa javi :D
Na analognoj su ubacili 3 SKa. Sad dođoh kući i preskeniram digitalnu i tamo mi nađe sve Sporklubove ali ih ne mogu pokrenut. Nazovem ovog lika što radi za HS i kaže mi da mi trebaju zamijenit HSov modul za Telemachov. Ili,ako nemaš modula,onda resiver!
I da,pored moje kuće su danas nesšto radili ovi iz HSa. Kaže mi ovaj čovjek da su mijenjali HSove kutije za ove iz Telemacha. E sad,može biti da u tvom kraju još to nije odrađeno pa ne možeš nać kanale.

BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ublehe ovaj baca... Tek nakon 15.1. će Telemach početi sa puštanjem progamske šeme korisnicima HS-a.
Legendo,smiri se. Ljudi mi pustili kanale Telemacha. Kakve ublehe?
A.F.C. Bournemouth!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 dec 2015, 18:47

Meni kao navijaču Milana i ljubitelju Serie A je arena preča. Takođe pratim Francusku ligu a LŠ-a je vrh kada prenose. Na BHT i OBN ne bih gledao i da mi rođeni brat prenosi. 21. vijek i ja da se moram yebavat sa linkovima svaki vikend da pratim Milan. Malo morgen, lagano priključim Moja tv a ovi iz Telemacha neka odyebu lagano.
Forza Milan!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 dec 2015, 18:49

Maestro21 je napisao/la:Meni kao navijaču Milana i ljubitelju Serie A je arena preča. Takođe pratim Francusku ligu a LŠ-a je vrh kada prenose. Na BHT i OBN ne bih gledao i da mi rođeni brat prenosi. 21. vijek i ja da se moram yebavat sa linkovima svaki vikend da pratim Milan. Malo morgen, lagano priključim Moja tv a ovi iz Telemacha neka odyebu lagano.
Ma dobro o ukusima se ne raspravlja :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 17 dec 2015, 18:51

Maestro21 je napisao/la:Meni kao navijaču Milana i ljubitelju Serie A je arena preča. Takođe pratim Francusku ligu a LŠ-a je vrh kada prenose. Na BHT i OBN ne bih gledao i da mi rođeni brat prenosi. 21. vijek i ja da se moram yebavat sa linkovima svaki vikend da pratim Milan. Malo morgen, lagano priključim Moja tv a ovi iz Telemacha neka odyebu lagano.
Ma ako ti je na tv-u SK pretplatis se na onu iptv listu i za 5/7/10 € placas mjesecno i imas preko 40-ak sportskih kanala. Imas sva tri sport kluba. Svih pet arena. 7-8 onih kanala bein sport :D Kod mene su arene i uzeo sam ovu listu da imam SK. Uzivanje je uz ovu listu.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 18:58

@rambo16,
slika
Naglasili su da će programsku šemu postepeno početi puštati od 15. januara. Izvinjajem se ako sam pogriješio.

Odakle si? Možda kod tebe ima razlike ako nisi iz Sarajeva.
1946

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 17 dec 2015, 20:24

Kod mene HS vec prebacio sve kanale (Bugojno) samo što je signal 90%kanala analogni i 10 digitalnih znaci slika uglavnom analogna/njesra e sad kad ce dijelit te resivere ili module ko zna...
Eto ako ima ko kakvu informaciju provjerenu da podjeli ? :kafa:
Arsenal All The Way !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 17 dec 2015, 20:31

Maestro21 je napisao/la:I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
Gdje su otkupili BHB drug
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 dec 2015, 21:12

miki_92 je napisao/la:
Gdje su otkupili BHB drug
Pa valjda Tuzla i ova okolna mjesta.
Forza Milan!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 dec 2015, 21:57

Tesko ce ikada se te stvari poklopiti jer tu probleme pravi Telemach. Postoji neka veza izmedju njih i ljudi iz Srbije, cilj je zaustaviti to da Telekom ima monopol.

Znaci nije do Telekoma, on ne pravi probleme Telemachu vec Telemach pravi probleme Telekomu tako sto im nece dozvoliti nikada da imaju na paketima SK.

Telekom svake godine dobije presudu od regulatorne agencije za tu stvar i Telemach ima opciju svake godine da plati kaznu (koja nije velika) ili dopusti Telekomu da ubaci SK u paket. Normalno oni kazu nema vama SK, platiti cemo kaznu..

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 dec 2015, 22:18

Nije logično da se toliko mrze umjesto da narodu puste da gledaju šta hoće i neka plaća ko šta želi. Al jbg ne može kod nas ništa normalno.
Forza Milan!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 dec 2015, 02:14

Pa ni arene ne daju da telemachu da ih emitira pa jbg HS nekad i sad bht su kolateralna šteta, zo je svadja sbb - telekom Srbije i prenesena na BiH gdje država nema mehanizme ni volju da zaustavi ;)

Jbg manjina ce biti neka kojoj ne odgovara preuzimanje telemacha, ali većini odgovara jer jbg osim bosanski italijana niko neće zaliti za arenom, mislim i ja bi isto piso da navijam za inter ili da je epl na areni pa da mi ubace SK, ovako jedva čekam taman ukinem telemach digitalnu i uzmem kakav dobar duo/trio paket sa napokon SK u HD-u :bow:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2015, 10:48

da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda :mrgreen: , dobro bi doso taj jedan hd sportklub :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 dec 2015, 11:26

barca_87 je napisao/la:da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda :mrgreen: , dobro bi doso taj jedan hd sportklub :D
Sport klub 1HD je u osnovnoj ponudi. Plus još Face HD, N1HD i Viasat Nature/History HD..

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 dec 2015, 11:27

barca_87 je napisao/la:da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
Ima. U start paketu jedan, u osnovnom jedan i u prosirenom jedan. A SK HD paket je 4 KM.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.