TV-all about
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: TV-all about
Znači Telemach skoro pa ima monopol 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad smo usrana država pa dozvoljavaju da nas tako zezaju i isključuju programe. Kupe kablovsku, ukinu arene, ubace SK, i nastave dalje. I na čemu da pratim Serie a, na qrcu
Forza Milan!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ublehe ovaj baca... Tek nakon 15.1. će Telemach početi sa puštanjem progamske šeme korisnicima HS-a.
1946
I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
Forza Milan!
SK je jak kao ruska književnost. Arena, otprilike, dođe kao jevrejska književnost u Bosni i Hercegovini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma samo nama koji navijamo za Talijanske klubove Arena je bolji kanal, svima ostalim SK je numero uno. Mada meni je isto draže što u ponudi imam SK umjesto Arene iako bi najidalenije bilo da ima i jedno i drugo.Maestro21 je napisao/la:I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
Opet mi je lakše naći dobre streamove za Milan ili neki drugi derbi u Italiji nego pojedinačno Engleze, Špance, NBA, Euroligu...
Što se tiče Lige Prvaka imamo ih na javnim emiterima, razlika u korist Arene je možda dok se igra grupna faza al' kako takmičenje odmiče tj. kako se smanjuje broj tekmi na jedan dan tako je i ta razlika između Arene i javnih emitera manja. Naravno u to ne računam objektivnost i kvalitet komentatora i emisija vezanih za Ligu Prvaka.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
NisamZZtop10 je napisao/la:Jesi iz Sarajeva ti @rambo16 ?
Na analognoj su ubacili 3 SKa. Sad dođoh kući i preskeniram digitalnu i tamo mi nađe sve Sporklubove ali ih ne mogu pokrenut. Nazovem ovog lika što radi za HS i kaže mi da mi trebaju zamijenit HSov modul za Telemachov. Ili,ako nemaš modula,onda resiver!JoseMourinho je napisao/la:Ja tražio bgm još nema gaj vidi umjesto kojih kanala su ubacili pa javi
I da,pored moje kuće su danas nesšto radili ovi iz HSa. Kaže mi ovaj čovjek da su mijenjali HSove kutije za ove iz Telemacha. E sad,može biti da u tvom kraju još to nije odrađeno pa ne možeš nać kanale.
Legendo,smiri se. Ljudi mi pustili kanale Telemacha. Kakve ublehe?BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma ublehe ovaj baca... Tek nakon 15.1. će Telemach početi sa puštanjem progamske šeme korisnicima HS-a.
A.F.C. Bournemouth!
Meni kao navijaču Milana i ljubitelju Serie A je arena preča. Takođe pratim Francusku ligu a LŠ-a je vrh kada prenose. Na BHT i OBN ne bih gledao i da mi rođeni brat prenosi. 21. vijek i ja da se moram yebavat sa linkovima svaki vikend da pratim Milan. Malo morgen, lagano priključim Moja tv a ovi iz Telemacha neka odyebu lagano.
Forza Milan!
Ma dobro o ukusima se ne raspravljaMaestro21 je napisao/la:Meni kao navijaču Milana i ljubitelju Serie A je arena preča. Takođe pratim Francusku ligu a LŠ-a je vrh kada prenose. Na BHT i OBN ne bih gledao i da mi rođeni brat prenosi. 21. vijek i ja da se moram yebavat sa linkovima svaki vikend da pratim Milan. Malo morgen, lagano priključim Moja tv a ovi iz Telemacha neka odyebu lagano.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ako ti je na tv-u SK pretplatis se na onu iptv listu i za 5/7/10 € placas mjesecno i imas preko 40-ak sportskih kanala. Imas sva tri sport kluba. Svih pet arena. 7-8 onih kanala bein sportMaestro21 je napisao/la:Meni kao navijaču Milana i ljubitelju Serie A je arena preča. Takođe pratim Francusku ligu a LŠ-a je vrh kada prenose. Na BHT i OBN ne bih gledao i da mi rođeni brat prenosi. 21. vijek i ja da se moram yebavat sa linkovima svaki vikend da pratim Milan. Malo morgen, lagano priključim Moja tv a ovi iz Telemacha neka odyebu lagano.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
@rambo16,
Naglasili su da će programsku šemu postepeno početi puštati od 15. januara. Izvinjajem se ako sam pogriješio.
Odakle si? Možda kod tebe ima razlike ako nisi iz Sarajeva.
Odakle si? Možda kod tebe ima razlike ako nisi iz Sarajeva.
1946
Kod mene HS vec prebacio sve kanale (Bugojno) samo što je signal 90%kanala analogni i 10 digitalnih znaci slika uglavnom analogna/njesra e sad kad ce dijelit te resivere ili module ko zna...
Eto ako ima ko kakvu informaciju provjerenu da podjeli ?
Eto ako ima ko kakvu informaciju provjerenu da podjeli ?
Arsenal All The Way !
Gdje su otkupili BHB drugMaestro21 je napisao/la:I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa valjda Tuzla i ova okolna mjesta.miki_92 je napisao/la:Gdje su otkupili BHB drugMaestro21 je napisao/la:I kod nas su uzeli BHB kablovsku, nisu još ništa mijenjali što se tiče programa. Bez arena sam k'o bez noge.
Forza Milan!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tesko ce ikada se te stvari poklopiti jer tu probleme pravi Telemach. Postoji neka veza izmedju njih i ljudi iz Srbije, cilj je zaustaviti to da Telekom ima monopol.
Znaci nije do Telekoma, on ne pravi probleme Telemachu vec Telemach pravi probleme Telekomu tako sto im nece dozvoliti nikada da imaju na paketima SK.
Telekom svake godine dobije presudu od regulatorne agencije za tu stvar i Telemach ima opciju svake godine da plati kaznu (koja nije velika) ili dopusti Telekomu da ubaci SK u paket. Normalno oni kazu nema vama SK, platiti cemo kaznu..
Znaci nije do Telekoma, on ne pravi probleme Telemachu vec Telemach pravi probleme Telekomu tako sto im nece dozvoliti nikada da imaju na paketima SK.
Telekom svake godine dobije presudu od regulatorne agencije za tu stvar i Telemach ima opciju svake godine da plati kaznu (koja nije velika) ili dopusti Telekomu da ubaci SK u paket. Normalno oni kazu nema vama SK, platiti cemo kaznu..
Nije logično da se toliko mrze umjesto da narodu puste da gledaju šta hoće i neka plaća ko šta želi. Al jbg ne može kod nas ništa normalno.
Forza Milan!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Pa ni arene ne daju da telemachu da ih emitira pa jbg HS nekad i sad bht su kolateralna šteta, zo je svadja sbb - telekom Srbije i prenesena na BiH gdje država nema mehanizme ni volju da zaustavi 
Jbg manjina ce biti neka kojoj ne odgovara preuzimanje telemacha, ali većini odgovara jer jbg osim bosanski italijana niko neće zaliti za arenom, mislim i ja bi isto piso da navijam za inter ili da je epl na areni pa da mi ubace SK, ovako jedva čekam taman ukinem telemach digitalnu i uzmem kakav dobar duo/trio paket sa napokon SK u HD-u
Jbg manjina ce biti neka kojoj ne odgovara preuzimanje telemacha, ali većini odgovara jer jbg osim bosanski italijana niko neće zaliti za arenom, mislim i ja bi isto piso da navijam za inter ili da je epl na areni pa da mi ubace SK, ovako jedva čekam taman ukinem telemach digitalnu i uzmem kakav dobar duo/trio paket sa napokon SK u HD-u
da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda
, dobro bi doso taj jedan hd sportklub 
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Sport klub 1HD je u osnovnoj ponudi. Plus još Face HD, N1HD i Viasat Nature/History HD..barca_87 je napisao/la:da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda, dobro bi doso taj jedan hd sportklub
Ima. U start paketu jedan, u osnovnom jedan i u prosirenom jedan. A SK HD paket je 4 KM.barca_87 je napisao/la:da li u ponudi telemacha u osnovnoj ponudi ima makar sk1 u HD-u il se i to mora doplatit.
i ja sam bhb kablovska pa da vidim kakva ce to bit ponuda, dobro bi doso taj jedan hd sportklub
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.