Bernd StangeGoalgetter je napisao/la:Selektor Slovacke, Jan Kozak: Rastavicemo slabasnu ekipu Bosne i Hercegovine u Zenici, i pokazati ko je najbolja ekipa u Grupi G.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Omerbavarac
- Kontakt:
U roku od 8 dana bi mogli biti u Brazilu, ne matematicki ali sa dvije pobjede smo jednom nogom i mudima i prstima druge noge na drugom kontinentu.
Slovaci nisu bezazleni, ali nisu vala ni neka ekstremna sila koja se ne moze pobijediti. Sreca da nas posluzi pa da se uzmu bodovi iz ovog dvomeca a onda, Bog zna sta ce biti.
Slovaci nisu bezazleni, ali nisu vala ni neka ekstremna sila koja se ne moze pobijediti. Sreca da nas posluzi pa da se uzmu bodovi iz ovog dvomeca a onda, Bog zna sta ce biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ceka se jos njegova izjava iz dalekog Singapura.Elegant je napisao/la:Bernd StangeGoalgetter je napisao/la:Selektor Slovacke, Jan Kozak: Rastavicemo slabasnu ekipu Bosne i Hercegovine u Zenici, i pokazati ko je najbolja ekipa u Grupi G.
Raja, ima li istine u navodima portala 'Reprezentacije.net' da Mujdža neće igrati dvomče protiv Slovaka? To bi bio težak udarac za naš tim.
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
- Goalgetter
- Kontakt:
LinkDedy je napisao/la:Raja, ima li istine u navodima portala 'Reprezentacije.net' da Mujdža neće igrati dvomče protiv Slovaka? To bi bio težak udarac za naš tim.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam koliko je pouzdana tvoja informacija, ali postoji mogucnost da ne igra ovaj dvomec. U zadnjem kolu ga protiv Bayerna nije bilo, ali to se igralo u utorak, no opet i da se oporavio od tog dana ne moze uci u najbolju formu pred Slovake. Vidjecemo opet, nada je tu, svi mi zelimo da gledamo najboljih 11 u ovim mecevima.Dedy je napisao/la:Raja, ima li istine u navodima portala 'Reprezentacije.net' da Mujdža neće igrati dvomče protiv Slovaka? To bi bio težak udarac za naš tim.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Do prije par trenutaka bio je taj link, sada je uklonjen. Tačno mi se noge oduzele :O
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Ako stavis na nas marku,dobiješ 90 feninga.mirzavolimtebosno je napisao/la:Kolika je kvota na nas??
Keep walking.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upošte nepostoji link http://www.**** nego http://www.**** gdje piše da je Menso među prvim stigao na okuoljanje tako nemojte dezinformacije širiti .Dedy je napisao/la:Raja, ima li istine u navodima portala 'Reprezentacije.net' da Mujdža neće igrati dvomče protiv Slovaka? To bi bio težak udarac za naš tim.
evo link
http://www.****/ostale-gla ... elona.html
Ne širim care zato sam odmah ovdje postavio pitanje, pisalo je kao da je Mujdža potvrdio da radi lakše povrede koljena neće igrati.
Kakvo je ovo sranje, jeli ovo napisao neki desetogodisnjak koji od jucer prati fudbal.Unofficialpage je napisao/la:Onaj sat pred tekmu traje k'o godina, nikad prociAmar Dzeko je napisao/la:Najgore je kad se probudis u petak i znas da ima jos pun qrac sati do utakmice. Nervoza neka uhvati, cijeli dan ko na iglama.![]()
Odlican text
http://sport24.ba/index.php/fudbal/bh-r ... anih-ikada" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo se neke ljeve stranice gdje neko pise samo da bi nesto napisao jer je repka ovih dana u modi.
Nema on pojma, jer za Dzeku se znalo i prije Turske a Sulejman Colakovic nikada nije ni optuzen niti se vodio proces protiv njega, niti je bio 2005,2006.2007 na celu BH fudbala. Citav clanak je laz i tako glupo napisan da vrijedza intiligenciju nas koji pratimo repku duze od 10 godina. **** li ga Munib Usanovic ko god da je napisao ovo, levat neinformisani.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro sad, ako i izgubimo a necemo, nece stati zivotahmad_tz je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Nije me nikad neka nervoza hvatala, mozda kad mi naumpadne na jedno 2-3 minute ali ne vise. A da ne spavam zbog toga vala nije. Opustite se to je igra, nije pitanje zivota ili smrti![]()
I past ce Slovacka, jaci smo od njih.
Ja predlazem da onog horoza osisamo pa mozda bude slabo igrao![]()
Samo znam da cu se nervirat cijeli dan, kosarka, fudbal a mozda i Dzumhur a ako bude jos i Federer ja sam gotovbolje receno monitor, tv ce da budu razbijeni
![]()
vise od toga je
Dinoze
Ima gresaka ali poenta texta je dobra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
ok nemoj se sekirati Menso igra i u petak i u utorakDedy je napisao/la:Ne širim care zato sam odmah ovdje postavio pitanje, pisalo je kao da je Mujdža potvrdio da radi lakše povrede koljena neće igrati.
pa brate nisam evo vec 2 mjeseca,duga prica,valjda me svatas sto se crvam,al ajde,zena mi radi,jesam se mlad ozenio,al Boze mojdinoze je napisao/la:Pa brate ides li ti na posao?robery20 je napisao/la:ma i ja sam se gotov ucrvo,juce opet gledao po 6 put utakmicu protiv grcke,ne znam sta cu danas nac
standardni su bili i SLovaci u svojim klubovima ovog vikenda,inace neshvatljivo mi je to da tako jedna ekipa ima lose rezultate u nasoj grupi i da igra nerijeseno sa amaterima iz LIhtestajna,nadam se da promjena trenera nece doci kao neki bumerang da se trznu protiv nas..
Kako se ono kaze "sami sebi krojimo sudbinu", pa ako im mi dozvolimo da nam prave probleme na nasem terenu onda i ne zasluzujemo da idemo u Brazil.
Ja ne sumnjam da cemo slaviti u petak, mnogo smo bolja ekipa a oni jos nisu dosli sebi to sam siguran. Đaba im novi trener, kad ih nije vodio mozda 1-2 utakmice.
Ja ne sumnjam da cemo slaviti u petak, mnogo smo bolja ekipa a oni jos nisu dosli sebi to sam siguran. Đaba im novi trener, kad ih nije vodio mozda 1-2 utakmice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- inacefindecko
- Kontakt:
evo izet priča na sport . ba o nesporazumu sa džekom, a i da bi mogao preći danas u neki jači klub, kaže traže ga iz njemačke, italije, holandije..
Jos 4 dana..
Bosna i Hercegovina (3) : (0) Slovacka
Bosna i Hercegovina (3) : (0) Slovacka
Opet da napisem ako ima neko iz okoline Tuzle da bi isao na tekmu a nema prevoza nek se javi inbox. 
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
svi nasi Zmajevi su u top formi,nema povreda izuzev Zukanovica,ali tu je Bicakcic,idealna sansa da potvrdi svoj kvalitet.... Mujdza i Salihovic su spremni,sto je najvaznije,i igrat cemo u najjacem sastavu! nakon dugo vremena imamo jaku u respektabilnu klupu,Medunjanin,Hajrovic,Stevanovic,Visca....sve su to igraci koji mogu preokrenuti rezultat! ovaj dvomec trebamo ozbiljno shvatiti,veliki je ulog u pitanju,po meni najvaznija je prva utakmica u Zenici,ako tu uspijemo doci do 3 boda onda ce nam u Zilini biti mnogo lakse.... ponavljam nasa najveca prednost su spremni i zdravi igraci,svi cekaju ko zapete puske,plus domaca atmosfera u Zenici,i uz Boziju pomoc mozemo ocekivati najbolji ishod iz te utakmice,mada i Slovacka je dosta kvalitetna reprezentacija,istina ne kao kolektiv,ali pojedinacno imaju 4-5 odlicnih igraca i treba ih ozbiljno shvatiti.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.