15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Pogledah ovu utakmicu i siguran sam da ce sudije ovo isto raditi manjim repkama na uštrb ovih golemih...znam da smo mali ali imamo veliko SRCE 
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos samo 3 dana. 
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Ma ovo sa Hrvatskom se je moglo maltene iz daleka vidjeti da ce dobiti Brazil jer se to i moglo vidjeti po izboru sudije ... A pogledajte ko sudi Spanija - Holandija i Engleska - Italija ... Svijetske sudije zato jer se tu nesmije da mutiti posto su priznate fudbalske nacije a ove druge sude kokosari nekakvi i Azije i Afrike ...
Anti Nakarada
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bojim se sudije... Igraci iz Juzne Amerike ce iskoristiti sve prilike kao danas sto je ovaj cupavi Fred. Nadam se da sudija nije kriminalac kao ovaj kreten danas, bilo bi grozno.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nakon ove utakmice Bra - Cro, samo mi sudije na pameti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Evo večeras se vidjelo kako su Rakitić i Modrić koji su igrali jedan do drugog krivi što Hrvati šanse ne napraviše. Nisu ništa uradili.. To samo potvrđuje ono što nas većina govori, Bešić i Pjanić moraju odigrati utakmice života 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li biti veliki broj Argentinaca na nasoj utakmici? Ne znam kako je sa njima, da li ce u nekom masovnom broju doci..
@FaraonTM, veci problem je bio sto je falio destruktivac, i sto se Rakitic previse trosio nazad. Vezni red od Hrvata me je danas ipak nije iznevjerio, bili su jaki u tom segmentu. Samo sto kao napomenuto, Rakitic se previse trosio, a zapravo ne moze igrati tu poziciju. U nas je to izbalansirano dolaskom Besica.
@FaraonTM, veci problem je bio sto je falio destruktivac, i sto se Rakitic previse trosio nazad. Vezni red od Hrvata me je danas ipak nije iznevjerio, bili su jaki u tom segmentu. Samo sto kao napomenuto, Rakitic se previse trosio, a zapravo ne moze igrati tu poziciju. U nas je to izbalansirano dolaskom Besica.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Velika većina na stadionu će biti njihovi navijači, jer njima nije toliko daleko kao nama, a dosta ih živi i radi i u samome BraziluGoalgetter je napisao/la:Hoce li biti veliki broj Argentinaca na nasoj utakmici? Ne znam kako je sa njima, da li ce u nekom masovnom broju doci..
Mi svoju šansu moramo tražiti na njihovoj lijevoj strani, gdje su najtanji u odbrani, a ni stoperski par nije baš WC kvalitet, za razliku od brazilskog.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 13 jun 2014, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Nerminovic
- Kontakt:
Kako ja cujem Argentinaca i Mexicanaca bice velikom broju.Goalgetter je napisao/la:Hoce li biti veliki broj Argentinaca na nasoj utakmici? Ne znam kako je sa njima, da li ce u nekom masovnom broju doci..
Veliki plus..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Hrvatska je na mene ostavila super dojam protiv Brazilaca, a ja sam uvjeren da ćemo mi ostaviti još bolji u nedjelju 
Mislim da je u našem taboru atmosfera dosta bolja, kod njih su vidljive trzavice na relaciji Olić - Jelavić i još neki igrači. Sigurno je da Argentina ima kvalitetniji napad od Brazila, ali i dosta lošiju sredinu i zadnji red, a po meni smo mi tu negdje sa Hrvatskom trenutno, u pet deka. Elem, da previše ne pravim komparacije treba sačekati pa vidjeti, ali mislim da ćemo mi igrati našu igru, onu koju smo gledali protiv Meksika i Obale Bjelokosti jer jednostavno to najbolje znamo i evo do sada prolazi.
Mislim da je u našem taboru atmosfera dosta bolja, kod njih su vidljive trzavice na relaciji Olić - Jelavić i još neki igrači. Sigurno je da Argentina ima kvalitetniji napad od Brazila, ali i dosta lošiju sredinu i zadnji red, a po meni smo mi tu negdje sa Hrvatskom trenutno, u pet deka. Elem, da previše ne pravim komparacije treba sačekati pa vidjeti, ali mislim da ćemo mi igrati našu igru, onu koju smo gledali protiv Meksika i Obale Bjelokosti jer jednostavno to najbolje znamo i evo do sada prolazi.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sada sam sasvim siguran, da je jedini lijek protiv Argentine 4-3-3 sistem sa borbenom sredinom:
----------------------Dzeko-----------------------
-----Lulic--------------------------Hajrovic------
------------Salihovic------Pjanic-----------------
----------------------Besic-------------------------
----Kolasinac--Spahic--Bicakcic--Mujdza-------
--------------------Begovic------------------------
Sa ovom formacijom bi rijesili sredinu terena, imali bi u fazi odbrane Salihovica i Pjanica uz Besica a u fazi napada cak 5 igraca na njihovoj polovici, od kojih bi Pjanic igrao na njemu najjacoj poziciji. Lulic i Salihovic bi se mijenjali, stim bi dobili dodatnu fleksibilnost u napadu, a Kolasinac osiguravao ljevu stranu.
Ako sagledamo nase igracke mogucnosti realno, ovo bi bilo najidealnije protiv Argentine. Ne bih se bojao ni sekunde kada bi ovaj sastav izasao na teren.
----------------------Dzeko-----------------------
-----Lulic--------------------------Hajrovic------
------------Salihovic------Pjanic-----------------
----------------------Besic-------------------------
----Kolasinac--Spahic--Bicakcic--Mujdza-------
--------------------Begovic------------------------
Sa ovom formacijom bi rijesili sredinu terena, imali bi u fazi odbrane Salihovica i Pjanica uz Besica a u fazi napada cak 5 igraca na njihovoj polovici, od kojih bi Pjanic igrao na njemu najjacoj poziciji. Lulic i Salihovic bi se mijenjali, stim bi dobili dodatnu fleksibilnost u napadu, a Kolasinac osiguravao ljevu stranu.
Ako sagledamo nase igracke mogucnosti realno, ovo bi bilo najidealnije protiv Argentine. Ne bih se bojao ni sekunde kada bi ovaj sastav izasao na teren.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je sad druga stvar što nisu imali destruktivca i što su imali haman igrača manje u Kovačiću kao što ćemo mi imati u Misketu vjerovatno. Problem je što njih dvojica kao veliki zvijezde (hajd' Rakitić ok, on je zaplatio zbog Kovačeve gluposti) nisu uspjeli kreirati poštenu šansu za Hrvate. Ona krila Perišić i Olić nisu dobili poštene lopte.. Pokušavali su nešto individualno ali nije išlo.Goalgetter je napisao/la:Hoce li biti veliki broj Argentinaca na nasoj utakmici? Ne znam kako je sa njima, da li ce u nekom masovnom broju doci..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
jos 72 satamirzatele je napisao/la:jos 96 sati
- Goalgetter
- Kontakt:
Kevin je napisao/la:ako se ovakvo suđenje nastavi, bih neće proći dobro..
jer argentina će morat dobit kao i brazil večeras bez obzira kako

Ja sam bio optimista sto se tice rezultata naseg za ovu utakmicu, ali nakon ovog veceras nekako su mi i ocekivanja manja
Hajde ljudi okanite se sudije jbt, ne glumite vidovite Džemile, Fikrete i slične pizde materine.
Ustvari ovo više nije ni nagađanje, pojedinci su već ubijeđeni kako će nas sudija syebat'.
Hajmo sačekat' tu jbnu tekmu, pa po završetku iste oplest' sa komentarima i pljuvanjem (ako bude potrebe
).
Ustvari ovo više nije ni nagađanje, pojedinci su već ubijeđeni kako će nas sudija syebat'.
Hajmo sačekat' tu jbnu tekmu, pa po završetku iste oplest' sa komentarima i pljuvanjem (ako bude potrebe
ne budi siguran u to momčilukoGoalgetter je napisao/la:Kevin je napisao/la:ako se ovakvo suđenje nastavi, bih neće proći dobro..
jer argentina će morat dobit kao i brazil večeras bez obzira kako

Nadam se da nece biti povrijedjeni, nadam se da nece biti crvenih, nadam se da nece biti debakl, nadam se da nece biti igre bez igre.
Koce nam suditi u nedelju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.