1/4 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/4 finala: SVI DUELI
pa majku mu robben zar je moguće da je svaki prekršaj na tebi 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
zašto se mi ne borimo kao Kostarika
jbm ti sunce žarko...tek sad pizdim kad vidimo kako se ljudi bore protiv mnogo jacih selekcija, kroz citav turnir.
ma ovdje ce Roben opet pasti i izmajmunisati neki penal i vozdra
ma ovdje ce Roben opet pasti i izmajmunisati neki penal i vozdra
Je*ote Navas 
Jao kolike korake sudija pravi, ako nije nabro 11 metara 
Navas je tu
Navas je tu
Navas nije normalan

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Igraju ljudi nema im se šta reći 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!

kroz četvoricu je provukao ovaj perfektan pas
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kostarika očekivano taktički odlično stoji (kao i do sada), disciplinovani su, pozadi su svi na svaki napad Holandije i čekaju svoju šansu. Njima je tako igrati do kraja pa ako prođe - prođe, svjesni su svojih limita i ofanzivnog potencijala protivnika, pogotovo nekoliko pojedinaca. S druge strane ni Holanđani nisu toliko agresivni, napadaju uglavnom poziciono i strpljivo osim kad ukradu loptu na sredini, onda naravno idu u kontru jer za to imaju savršene igrače.
Sa grupnom fazom završilo je umiranje od ljepote, sada su ulozi veliki, a kad su ulozi veliki onda opstaju igrači sa najboljim živcima.
Sa grupnom fazom završilo je umiranje od ljepote, sada su ulozi veliki, a kad su ulozi veliki onda opstaju igrači sa najboljim živcima.
- skyisthelimit
Otelo je napisao/la:Navas nije normalan![]()
Nije djaba bio proglasen najboljim golmanom spanjolske lige.
15.10 - 15.06 ...
Di maria otpao za ostatak mundijala 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dobio otkaz Dino na BHT-unedim93 je napisao/la:nije školjka![]()
![]()
- Consigliere
- Kontakt:
0:0 ovo zavrsava.... Holandija da je gol u prvih pet minuta produzetka i to je to 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
ee ovo ja zovem pas koji mogu uputit 2-3 igrača na svijetulet3 je napisao/la:
kroz četvoricu je provukao ovaj perfektan pas![]()
a i sprint napušenog Perhana je bio vrhunski
A.F.C. Bournemouth!
PRAVDA ZA MERLINA!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uspavanka sa vrlo malo uzbudjenja kao i cistih prilika a ono sto smo vidjeli je bilo djelo Holandskih igraca.
Kostarika je strasno brani i cekaju neku kontru ali ni Holandezi nisu sisali vesla jer se vidi da dobro cuvaju svoj gol i da ne srljaju previse naprijed.
Robben udvojen tako da vrlo tesko prolazi, kao i Depay sa druge strane sto je vjerovatnoj jedan od uzroka manjeg broja prilika. Van Perise se mora malo vise potruditi, barem kada je ta realizacija u pitanju, no sto se tice borbe i trcanja izuzetno je dobar.
Navas!
Kostarika ima na golu Svjetsku klasu.
Kostarika je strasno brani i cekaju neku kontru ali ni Holandezi nisu sisali vesla jer se vidi da dobro cuvaju svoj gol i da ne srljaju previse naprijed.
Robben udvojen tako da vrlo tesko prolazi, kao i Depay sa druge strane sto je vjerovatnoj jedan od uzroka manjeg broja prilika. Van Perise se mora malo vise potruditi, barem kada je ta realizacija u pitanju, no sto se tice borbe i trcanja izuzetno je dobar.
Navas!
Kostarika ima na golu Svjetsku klasu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Godine igranja pored dvojice najboljih u ovom segmentu ostavljaju dugotrajne posljedicerambo16 je napisao/la:ee ovo ja zovem pas koji mogu uputit 2-3 igrača na svijetulet3 je napisao/la:
i mislio sam na njih....Iniesta,Xavi i Messi...sumnjam da iko još ima ovakvu lucidnost...CR nije taj tip igračaDurden je napisao/la:Godine igranja pored dvojice najboljih u ovom segmentu ostavljaju dugotrajne posljedicerambo16 je napisao/la:ee ovo ja zovem pas koji mogu uputit 2-3 igrača na svijetulet3 je napisao/la:
A.F.C. Bournemouth!
Imao je jedan bivsi igrac Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.